Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

От какво имаш нужда в любовта според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всеки има свой собствен любовен език, но в случай, че някога си се чудила какъв е твоя, астрологията може да ти помогне!

От какво имаш нужда в любовта според зодията

Зодия Дева  

От какво имаш нужда в любовта според зодията

Правиш всичко възможно, за да си сигурна, че животът на партньора ти върви гладко. Тъй като на моменти си прекалено срамежлива и склонна да поставяш щастието на другите пред собственото си, лесно може да се почувстваш недооценена за нещата, които правиш за околните. Така че, когато твоята половинка отделя достатъчно внимание, за да разбере как си и да те изслуша, ти си доволна! Действията говорят по-силно от думите за земните знаци като теб. Типичните романтични жестове като поетични любовни писма са хубави, но ти искаш някой, който показва по-дълбоко своята привързаност. За теб "Благодаря ти за всичко, което правиш" е много по-силно от "Обичам те".

Някой, който ти позволява да го критикуваш и да го провокираш да се замисли върху важните неща в живота, е идеалният партньор за теб - вие двамата ще може да работите заедно, за да постигнете перфектната връзка, за която копнеете. Ти си перфекционист до мозъка на костите си и рядко срещаш някой, който отговаря на всичките ти изисквания и стандарти, но ако го откриеш, се чувстваш най-щастливата жена на света!

Виж как искат да бъдат обичани и останалите представители на зодиака в галерията долу:

Как искаш да бъдеш обичана според зодията


Виж ощеНово в Cosmo