Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче

 

Оценка: (3/5)

 
Придържай се към съветите на Жълтото куче и ще привлечеш късмета на своя страна.

Съвсем скоро, буквално след броени дни, Червеният петел ще отстъпи място на Жълтото земно куче. Животното покровител неизменно ще влияе на живота на всички ни и си заслужава да разбереш от какви неприятности да се пазиш през 2018 година.

Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче

Бау, бау ⇒ каква порода куче съответства на зодията ти, виж в галерията долу:

Какво куче си според зодията

Годината на Жълтото куче сменя приоритетите. На мястото на активната дейност, амбициите и надпреварата за успех се настанява спокойствието, хармонията и тихото семейно щастие.

Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче

Само че новата година носи и своите подводни камъни и неканени събития, за които е добре да бъдеш подготвена. Не е зле да обърнеш внимание на всички сфери в живота, а особено на физическото здраве и любовните отношения.

►►► Това е твоята година. Избери себе си и доброто самочувствие!

За да не те изостави късметът, избягвай конфликтите, грижи се за себе си, помагай на близките си, обръщай внимание на роднини и приятели и се постарай (не винаги се получава, но не пречи да опиташ) да изключиш негативното настроение.

С неприятности могат да се сблъскат тези, които са свикнали да се отнасят пренебрежително към собственото си самочувствие. Символът на 2018-а няма да приеме пренебрежително отношение, затова при най-малкото неразположение търси причината за лошото самочувствие.

Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче

Хората с хронични заболявания трябва да са по-внимателни към здравето си и да се обръщат редовно към личния си лекар, за да предотвратят обострянето на болестите. Спортът, укрепването на имунитета и възстановяването на силите са гарант за благополучна година.

А какво за любовта? Ах, тази любов! Бъди внимателна към половинката си. Не казваме да се превърнеш в материал, лесен за моделиране, а просто да не предаваш любовта и чувствата на партньора си, в противен случай рискуваш собственото си благополучие. Кучето не търпи и дори незначителни намци за изневяра и е способно да изсипе целия си гняв върху човека, който реши да завърти връзка настрани.

Пази се от необмислени финансови сделки. Не рискувай, обмисляй действията си, насочени към бързото забогатяване. Това неизменно ще те доведе до трудности. Пресмятай всяка своя крачка и не бързай да взимаш решения, вслушвайки се в съветите на незнаещи хора. Но, без никакъв риск, трудно ще постигнеш успех, затова, където можеш да рискуваш без значителни финансови загуби, действай решително.

Следи какво е настроението и поведението ти. Жълтото куче не понася егоистите и тези, които преследват успеха на всяка цена. Заключи с дебел катинар негативизма и се опитай да живееш положително, в хармония със себе си и с обкръжаващия те свят.

Избягвай несправедливостта. Кучето винаги е наясно какво се случва и няма да се забави да „въведе ред“ в подобни ситуации. Ако проявиш слабост и си позволиш да се съмняваш там, където от теб се очаква бърза реакция, можеш да провалиш важна сделка или работа.

Опасностите, които те дебнат в годината на Жълтото куче

Не е толкова трудно да се придържаш към пожеланията на Жълтото земно куче, нали? Така ще можеш да постигнеш успех, който дори самата ти не си очаквала, да поканиш в живота си благополучието и да си спечелиш заслужена слава и материална независимост.

Годината е изключително благоприятната за създаването на семейство, затова не щади очарованието и чара си, за да срещнеш любовта, ако, разбира се, все още не си я намерила.


Виж ощеНово в Cosmo