Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-подходящата професия за теб според зодията ти

 

Оценка: (4/5)

 
 

Ако четеш тази статия, сигурно си поне малко любопитна как зодията ти влияе на живота ти. Смяташ ли, че астрологичният ти знак влияе на кариерата ти?

Най-подходящата професия за теб според зодията ти

Сериозни проучвания показват, че месецът на раждане влияе върху живота и бъдещето. Например изследване на Medical Daily сочи, че месецът на раждане влияе върху здравето, така че защо да няма ефект и върху кариерата?

Виж коя работа е най-подходяща за теб в зависимост от зодията ти. Ако настоящата ти работа не те радва, може би ще се вдъхновиш за нещо ново.

Професия според твоята зодия

В действителност по-голямата част от професиите просто са заобиколени с плътна стена от стереотипи и съвсем не са толкова привлекателни, колкото изглеждат отстрани. Но все пак е супер любопитно да разбереш как изглежда списъкът на най-секси женските професии от мъжка гледна точка, нали? Провери дали и твоята професия не е там!

Кои женски професии са най-секси според мъжете

Конкурсният подбор при професията все още предподага „привлекателна външност”, затова всички стюаррдеси са доста хубавички.
Конкурсният подбор при професията все още предподага „привлекателна външност”, затова всички стюаррдеси са доста хубавички.

Всяка жена е потециална супергероиня, способна да спаси света от злото във Вселената. Главното е да разбереш как да го направиш.

Ako искаш да научиш каква суперсила е скрита в теб, виж нашия хороскоп!

12 супер жени - виж коя си ти по твоята зодия


Ново в Cosmo