Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-неверните знаци от зодиака

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш ли да разбереш кой е на първо място?

Най-неверните знаци от зодиака

Може би не той, а тя. Ние няма да делим неверниците на мъже и на жени, а просто ще направим най-правдивия в света рейтинг на изневеряващите зодии. 

Какво казва зодията ти за твоята вярност

12-о място – Скорпион

Най-неверните знаци от зодиака

Внезапно! Хиперсексуален, дяволски привлекателен и харизматичен. Скорпионът, на когото всички са готови да се отдадат още при първия поглед, е най-верният зодиакален знак. Наистина, не всеки е готов да приеме такава вярност. Скорпионът не изневерява, не защото е прекалено благороден, а защото не вижда смисъл да търси поредната жертва, докато старата още трепти.

11-о място – Козирог

Най-неверните знаци от зодиака

Козирогът не изневерява, защото не разбира какъв е смисълът да рискува всичко, което е постигнал с непосилен труд, и да влага куп усилия. За да получи в крайна сметка секс? Той така и така си има секс. „Къде е логиката?“ – ще ви попита Козирогът. Няма такава. Да, Козирогът наистина умее да съчетава в едно изречение думите „секс“ и „логика“ и при това го прави, без да се притеснява по никакъв начин.

Провери верността и на останалите зодии:

Кой е най-неверният знак от зодиака

Колкото и болезнена да е изневярата, някои двойки успяват да прескочат студената й прегръдка и да излязат победители накрая. Дори любовта им понякога става по-силна след преживяното. Каквито и да са доводите „за“ и „против“ прошката след изневяра, те идват с едно гигантско „но“.

Решиш ли да продължите напред заедно, в теб започват да върлуват чувства, които няма как да контролираш. Ето шест действия, които по-добре да не предприемаш, разбереш ли, че партньорът ти е кривнал от правия път.

1. Недей да игнорираш изневярата.

Може да се изкушиш да се преструваш, че сякаш нищо не е станало, защото така потушаваш болката донякъде. Но ако го сториш, неминуемо в теб ще започне да гори чувство на омраза към самата себе си. А и няма да искаш да посрещнеш право в очи проблемите във връзката ви, довели до изневярата. Най-важното нещо в момента е да осъзнаеш какво я е причинило. Понякога партньорът изневерява, когато иска да привлече вниманието на другия към трудности във взаимоотношенията им.

Може би изневярата е била еднократна или пък опит на половинката ти да намери нещо, което му липсва във вашата връзка. Какъвто и да е случаят, след като го разясните, много вероятно е да се сближите още повече. Важното в този момент е не да се фокусираш върху това да върнеш нещата по начина, по който винаги са били. Те вече са различни – съсредоточи се върху това двамата да построите нова, по-стабилна и значима връзка. Възможно е.

Хороскоп на мъжките изневери

2. Не се опитвай да си отмъстиш.

Може и да ти се струва като уместно моментно решение да разгромиш партньора си във Фейсбук или да му строшиш колата. Вероятно дори ще ти се прииска и ти да му изневериш с някой секси мъж. Но изравняването на „резултата“ е типично за хора, които играят в противоположни отбори, а както вече казахме, вие сте от един отбор и се опитвате да преодолеете кризата заедно. Сега и за двама ви е важно отново да се научите да „играете“ заедно, подкрепяйки си през цялото време.

►►►ВИЖ ТУК: Какво още не трябва да правиш, ако ти изневерят!

Ако не можеш да го преживееш, дори след месеци усилия, сложи край

Просто няма смисъл да си губиш времето и нервите и най-добре сложи край на връзката. Ако не можеш да му простиш и да му се довериш отново, недей да продължаваш да живееш в ярост и болка.


Виж ощеНово в Cosmo