Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Най-непристъпната жена. Коя е тя?

 

Оценка: (0/5)

 
 

Днес магическата ни топка показа колко е трудно да спечелим твоята благосклонност! Може би става въпрос точно за теб и ти държиш първото място в тази сладка класация?

Най-непристъпната жена. Коя е тя?

За да спечелиш Дева, не е необходимо да правиш нищо. Съвсем нищо. Трябва просто да съответстваш на нейните изисквания към мъжете. Да, на всички три тома изисквания, всеки от които е с дебелината на енциклопедия.

Ако ти отговаряш на изискванията й – Девата ще направи всичко сама. Ако пък ли не – ще бъдеш отрязан още в полет.

Най-непристъпната жена. Коя е тя?

Но ако си в графата „ставаш, но си придаваш важност“ – пази се. Девата ще те сграбчи в лапите си и ще те пусне, едва когато избие цялата тази глупост от главата ти. Ефектът на лечението е пожизнен. Резултатът – почти неразличим от лоботомия.

А как стои въпросът със свалките при представителките от другите зодии? Отговорът на този въпрос е прекалено интересен, за да ти го кажем с две думи. Сипи си чаша вино, настани се удобно и намери твоя зодиакален знак. И после ни каже - познахме ли.

Коя е най-недостъпната от недостъпните жени сред зодиакалните знаци, виж в галерията долу.

Най-непристъпната жена в Зодиака

 


Виж ощеНово в Cosmo