Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Къде трябва да живееш според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Къде ще живееш е едно от най-важните решения в живота ти!

Къде трябва да живееш според зодията

ВЕЗНИ - Севиля

Къде трябва да живееш според зодията

Причина 1: страстта и романтиката текат във вените ти, така че магията на този красив град с готическа архитектура и вкусна храна, ще бъде идеален за теб. Причина 2: там има сиеста. Всеки ден. Това означава, че си на перфектното място - дрямката и поспиването са нещото, което мързеливият ти, добродушен Аз обича повече от всичко.

Причина 3: горещо е почти непрекъснато! Така че какво по-хубаво от град, който в половината време спи, а останалата част е като във ваканция?

►►►Топ решения за пътешественици през 2018-та

ВОДОЛЕЙ - Токио 

Къде трябва да живееш според зодията

Този мегаполис е достатъчно голям, така че твоят 'голям мозък" никога да не се отегчава. Той предлага уникален и необичаен поглед към модата и начина на живот, така че може да променяш външния си вид и ежедневието толкова често, колкото си поискаш. Прозорец към бъдещето, който си готова да отвориш широко. И всички са супер учтиви, което отговаря на твоите разбирания за "братство".

Виж в галерията долу къде би трябвало да живеят и останалите зодии:

Къде трябва да живеят различните зодии

Топ 10 на държавите за живеене, ако си жена:

1. Швейцария - Тази държава бе класирана на първо място, като най-добро място за живеене за жените за 2017 година. (Класацията е на U.S. News & World Report, като проучването е обхванало 21 000 човека в 65 страни.) 

2. Швеция - Скандинавската държава е шампион по правата на жените.

3. Дания - В сравнение с други държави, Дания има сравнително малка разлика в броя на жени и мъже, получаващи образование и здравни помощи (тоест еднакъв брой и от двата пола има достъп до основни човешки блага). 

►►►Как да пътуваш по целия свят без да се разориш

4. Норвегия В Норвегия, жените имат право на 35 седмици платено майчинство или 45 седмици платено на 80% от заплатата.

5. Холандия - Младите майки имат право да се възползват от бавачка за новородените си бебета, която е платена (поне частично) от застраховка.

6. Канада Законите за вътрешната и външната политика на страната са написани така, че да затвърждават правата за защита на жените. 

7. Финландия - Kакто мъжете, така и жените участват почти наравно в спортните отбори.  Също така, очакваната продължителност на живота е еднаква и при двата пола.

8. Австралия - Първата държава, дала правото на жените в нея да гласуват!

9. Австрия - Демократична държава и богата държава, която се счита за една от държавите с най-висок стандарт на глава от населението. Влиза в класацията ни, защото е една от малкото, в която това се отнася не само за мъжете, но и за жените.

10. Нова Зеландия - Държавата е възприемана навсякъде като много спокойно и безопасно място за живеене, лидер в запазването на мира на световно ниво. 


Виж ощеНово в Cosmo