Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Комплексите на мъжете според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всеки си има страхове и съмнения и мъжете не са изключение. Понякога те зависят и от зодията. Ето какви са мъжките комплекси, в зависимост от нея.

Комплексите на мъжете според зодията

Скорпион

Комплексите на мъжете според зодията

Комплекс: Мен никой не ме обича. ой изобщо да си помисли, че Скорпионите са сантиментални и раними. Това е невъзможно. Скорпионът още от малък не се доверява на никого и крие чувствата си. А когато приключи някоя любовна връзка, се отдава на разврат и никой не може да допусне, че той страда. А Скорпионът обича по-силно и по-дълбоко от всички останали, макар привидно да отрича всякакви емоции.

Изход от ситуацията: Няма такъв. Ако си успяла да спечелиш доверието на Скорпиона и после си го загубила, най-добре се махни и избягвай всякакви допирни точки с обидения. Прошка няма да има. Никога.

Телец

Комплексите на мъжете според зодията

Комплекс: Да живееш във времена на промени. Животът на Телеца е подчинена на едничката цел да изкара много пари. Така, да има. Не си мисли, че ще ги похарчи за удоволствия, като например някой Стрелец или Лъв. Сигурност и бели пари за черни дни е основната цел на тази зодия и съответно източникът на всичките им психологически проблеми. Освен това, Телците ненавиждат изненадите, които не могат да контролират и промените.

Изход от ситуацията: Нахрани го добре, погали го по коремчето, дръж го на топло и спокойно и не му устройвай изненади. Ще бъде до теб дълги години. 

Виж тук и останалите зодии:

Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

А какви са сексуалните страхове и съмнения на мъжете?

Предпазването
Знаем много добре, че трябва да вземем предохранителни мерки, но никой мъж не гори от желание да зачекне парливата тема. Питаш се защо? Виж в какво положение изпаднал Тодор (27): „Бях с едно момиче и беше повече от ясно, че всеки момент работата ще стане – разказва той. – Попитах я дали има презерватив, а тя скочи от леглото и се облече бързо. Ядосала се, задето съм решил, че ще го правим”. Така че защо не ни направиш услуга и не повдигнеш първа въпроса?

►►► Виж тук 6 типа мъже, с които не трявба да имаш нищо общо!

Твоите очаквания
Мъжете не отдават някакво особено съдбовно значение на секса. Скачаме в леглото, защото... ами, ти си ни пуснала там. Но за някои жени споделянето на постелята с нов мъж явно е страшно важен момент в отношенията и честна дума, това ни плаши. „Виждах се с едно страхотно момиче, но след като преспахме два пъти, тя се опита да ми сложи примката на врата – разказва Деян (32). – Уплаших се, че всичко става толкова бързо и избягах”. Изводът: сексът не променя много нещата. Поне от наша гледна точка.

Хороскоп на най-големите недостатъци у мъжете

Провалът в леглото
Повечето от нас са израснали с „образователната” система на порнофилмите и твърдото убеждение, че всеки истински мъж довежда жените минимум до три поредни оргазма в рамките на 10 минути. Та като се има предвид моделът на супермените от този тип кинопродукция, представи си колко много се притесняваме дали ще се представим на ниво. „Много ми се иска да съм истински бог в секса – споделя Емо (28). – Обаче в един момент започвам да си мисля: „Ами ако последният, с когото е спала, има по-голям от моя? Ами ако се получи засечка и не ми стане?”. Напрежението е направо влудяващо”. Хей, не можеш да виниш един мъж, че гори от желание да ти осигури най-великото плътско изживяване на всички времена. Но за да не се чувства като на кандидат-студентски изпит, просто му хвърли сламка (да речем: „Ммм, къде си научил това?!”).


Виж ощеНово в Cosmo