Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Коя велика картина отговаря на зодията ти

 

Оценка: (0/5)

 

Със сигурност ще ти бъде интересно да научиш кой от великите художници е въплътил на платно перфектната любовна история за теб. 

Коя велика картина отговаря на зодията ти

Прочети Cosmo хороскопа и разбери!

Скорпион – Рене Магрит, „Влюбените”

Коя велика картина отговаря на зодията ти

Честно казано, чувствата на Скорпиона изчерпателно се описват чрез тази картина: това е тайна, покрита с мрак. Някои изкуствоведи са се опитвали да дефинират сюжета на картината в духа „Любовта е сляпа”, но това, разбира се, е прекалено банално за Магрит. А, между другото, и за Скорпиона също. Не любовта е сляпа, а страстта води до заслепяване. Не вярваш – опитай да се влюбиш в жената Скорпион. И никой да не се заблуждава от факта, че и лицето на жената на картината също е закрито: Скорпионите виждат всички изцяло и го правят не с очи, повярвай ми.

Телец – Борис Кустодиев, „Морякът и любимата” 1920

Коя велика картина отговаря на зодията ти

Ако предложат на Телците да си изберат картина, в която могат да живеят, то те непраменно ще изберат Кустодиев, защото на платната му винаги е изобразено простото щастие за човека: слънчево време, уютни къщи, вкусна храна и дебели котета. И безкрайно щастливи и доволни от живота жени. А любовта в разбиранията на Телците също не е някакви вяли страдания, а простото щастие за човека. Ето ти моряк: купил е на любимата си красиви пръстенчета, роза, яка от лисица и я е повел да се разхождат сред хората. Защото за какво ти е да имаш лисица, се пита във задачата, ако няма къде да се разходиш с нея, нали? И разбираш защо любимата е доволна. Но обърни внимание как морякът прелива от щастие. А, между другото, за себе си той не е купил нищо друго, освен пури. Правилният мъж!

Не порпускай останалите зодии и картини - тук:

Хороскоп на картините: кой е нарисувал любовната ти история?

4 неща, които не знаеш за астрологията

1. Твоят изгряващ знак или асцендент представя твоята идентичност и първото впечатление, което оставяш у околните.

Изгряващият знак показва нашия характер, но по начина, по който се представяме пред другите. Както луната изтъква твоите качества на емоционално ниво, разкривайки вътрешния ти свят, така асцендентът показва твоето външно „аз“. По този начин, човек с асцендент Овен ще се държи по-нетърпеливо, отколкото човек със слънчев знак Овен. Запомни, че макар някои от трите знака да изглежда сякаш има по-мощно външно проявление върху характера, никой от тях всъщност не надделява над другите.

Какъв тип грешник е твоята зодия

2. Ретроградният Меркурий всъщност може да е добър за теб.

„Има си причина за всеки сезон“, казва Марчесела. Със сигурност си чувала, че ретроградният Меркурий е виновен за всички лоши неща, случващи се по широкия бял свят, но това не е напълно коректно. „Това е прекрасно време да подобриш комуникационните и организационните си умения. - казва Марчесела. - Възползвай се от възможността да посетиш отдавна забравени от теб места или приятели, да организираш бюрото си, да прочетеш отново любима книга, да поправиш или проследиш отново стъпките си, за да осмислиш миналото и да се поучиш от грешките си. Регресирай, за да прогресираш!“

►►► Виж тук зодиите, в които не бива да се влюбваш

3. Ако наистина искаш правилно прочитане на наталната ти карта, трябва да знаеш часа и мястото си на раждане.

„За астролозите е нужно да знаят кога точно си родена, за да могат правилно да подредят планетите ти, както и домовете на хороскопа ти“, твърди Марчесела. Освен това, ъгълът от който виждаш знаците също е определящ за начина, по който се възприемат. В крайна сметка, небето изглежда различно, когато го гледаш от Екватора и съвсем друго, ако го гледаш от различна географска ширина, например Швеция.

4. Твоят лунен знак е отговорен за емоциите ти.

„Лунният знак представя твоя вътрешен свят и символизира емоциите и реакциите ти спрямо случващото се около теб“, обяснява Марчесела. Всъщност, това е знакът, в който се намира луната по време на раждането ти. Ето защо, луната засилва качествата на твоята зодия, но на вътрешно ниво. Макар слънчевия, лунния и изгряващия знак да оказват еднакво значение върху личността ти, Луна в Овен се чувства по-нетърпелив, отколкото Слънце в Овен.


Виж ощеНово в Cosmo