Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Коя e най-добрата жена според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Искаш ли да разбереш коя е носителката на титлата „Най-добрата жена на света”?

Коя e най-добрата жена според зодията

 Прочети Cosmo хороскопа – класация на жените според зодията!

Кой известен мъж ти подхожда според зодията

12-о място – Скорпион

Коя e най-добрата жена според зодията

Невероятно привлекателната, възхитително умната и умопомрачително красивата жена Скорпион е най-лошата съпруга на света. Защото да се ожениш за Скорпион означава да се продадеш в робство. Несъмнено донякъде дори е чест да служиш на толкова прекрасна госпожа, но има един проблем: докато се адаптираш към сложния ѝ характер и се научиш да избягваш изненадващите шамари, ще оплешивееш, ще получиш еректилна дисфункция и пенсия за старост. И точно тогава тя ще те смени за зноен трийсетгодишен мачо с ееей такива мустаци.

11-о място – Риби

Коя e най-добрата жена според зодията

Да се ожениш за Риба е същото като да си вземеш коте: вкъщи ще живее едно много красиво създание, което цял живот ще те гледа като благоуханен резултат от продължителния процес на варене на храна. А и освен това Рибите ще ти излязат далеч по-скъпо от котките, но ползата от тях е също толкова голяма: понякога, ако Рибата благоволи да е в добро разположение на духа, можеш да я вземеш на ръце и да я погушкаш малко. Тя дори може и да започне да мърка. И се пристрастява към мъркането като към тежки наркотици: от първия път и завинаги. Защото дори и да спреш да се боцкаш, животът пак ще си остане празен и безсмислен. Яко, нали?

Виж останалата част на класация коя е най-добрата жена според зодията:

Класация на жените според зодията: коя е най-добрата

Мъжете ни споделиха какво в жените ги кара да се разтапят и всеки ден отново да се влюбват в нас! Така че, дори да не си напред в класацията за най-добрите жени, винаги може да използваш някой от тези козове, за да го накараш да се влюби в теб!

1. Когато се опитваш да му помогнеш да забие пирон

Стремежът ти да помогнеш на своя любим и да опиташ да направиш нещо самостоятелно е много сладък. Макар че рядко се случва наистина да помогнеш на мъжа си. Ако се съгласи да ти даде пирон и чук, то явно не е заради това, че иска да прехвърли задълженията си на крехките ти плещи. Той просто изчаква кога ще се наиграеш и ще кажеш: „Е, нещо не ми се получава!” И тогава той с вид на горд орангутан ще ти покаже как го правят те, истинските мъже.

2. Малките ти страхове

Например, нелепият ти страх да се спуснеш по малката (според него) пързалка в аквапарка. А за да се престрашиш, ти е абсолютно необходимо той да го направи заедно с теб.

Коя e най-добрата жена според зодията

3. И, между другото, и смелостта ти също

Момичетата са толкова прекрасни, когато започнат да се правят на смели и силни! Например, когато попитат: „Е, какво? Хайде да се пуснем по тази ледена пързалка по голо дупе! Много ще е яко!” Тези истории почти винаги приключват много смешно: или падаш няколко пъти и се отказваш от хрумването си, или няма да ти хареса, или го премисляш хиляда пъти.

►►►ВИЖ ТУК: И останалите неща, които карат мъжете да се влюбват в нас!

Виж 9 неща, от които най-много се дразни твоят човек. И не, харченето на парите му не е в списъка.

1. Критикуване на други жени

2. Ревност към всичко живо

3. Патологична несамостоятелност

Най-добрите твои качества според зодията ти

4. Въпросите „ти обичаш ли ме?”

5. Нахлуване в личното пространство

6. Прекалена емоционалност

7. Шопинг до припадък

8. Бъбривост

9. Сексуален шантаж


Виж ощеНово в Cosmo