Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои зодии правят най-добрия орален секс

 

Оценка: (0/5)

 
 

Тези зодии са добри с устата си!

Кои зодии правят най-добрия орален секс

Ключът към една чудесна връзка е да можеш да правиш добър орален секс. Не, не се шегуваме! Но за съжаление не всеки умее да го прави дали поради липсата на знания, липсата на интерес или просто защото човекът го мрази – причините са различни. Никой не може да те задължи да правиш нещо, което не харесваш, но виж на кои зодии оралнте ласки им идват от вътре и се справят перфектно с устните занимания! Но това не означава, че ако не си в списъка трябва да се откажеш напълно! Подобно на всичко, просто трябва да практикуваш повече. Тук са зодиакалните знаци, които правят най-дората френска любов!

Художник създава портрети на звезди, които правят орален секс

Зодия Везни

Кои зодии правят най-добрия орален секс

Забавен факт за Везните: Те са приятни хора. Което всъщност означава, че правят невероятен орален секс, защото им е в природата да се харесват на останалите, особено на партньора си. Везните не са от типа, който ще „слезе надолу“, защото е палав и разкрепостен. Те са по-скоро от типа, който ще направи всичко, за да те види на върха на удоволствието. Точно затова, всеки на когото правят френска любов е един щастливец. Най-щастливият сред щастливците!

Зодия Телец

Кои зодии правят най-добрия орален секс

Когато става въпрос за орален секс, амбицията изиграва много важна роля. Телецът иска да е най-добрият в университета, най-успешният служител в компанията и човекът, когото завинаги ще си спомняш за фантастичната орална любов! Заради това той не само ще даде 100% от себе си, но и ще бъде отворен за напътствия. Няма да е най-доброто, разбира се, защото големите свирки принадлежат на Везните. Съжаляваме, Телец! 

Виж и останалите зодии, които правят най-добрия орален секс:

Зодиакалните знаци, които правят най-добрия орален секс

Виж какво не трябва да правиш по време на орален секс:

1. Не го задушавай под завивките.

Той и без друго ще се задъха от многото „работа“ с езика, която трябва да свърши. Да го лишиш от въздух и светлина се равнява на жестоко китайско мъчение в този момент.

2. Не се търкай прекалено силно.

За него е супер да знае, че си все по-близо до оргазъм, но в същото време се страхува да не му счупиш носа. Не спирай движенията, но ги ограничи.

Кои зодии правят най-добрия орален секс

3. Не издавай внезапни звуци.

Това може да звучи като съвет към някой, който внимателно се приближава към елен и не иска да го уплаши, но има истина в него. Издавай каквито звуци ти се искат, но запомни, че силен крясък след няколкоминутно мълчание ще стресне трудещия се „там долу“ мъж. Той ще започне да се чуди дали не те е наранил и вероятно ще спре да прави, каквото прави. И ще изглежда като идиот, когато му кажеш учудено „ама защо-о-о спря“.

4. Пробвай да не се притесняваш.

По-лесно е да се каже, отколкото да се изпълни, но ако си от жените, които се притесняват за външния вид на интимните си части, слушай: когато някой вече е стигнал до момента, в който е пъхнал езика си вътре в теб, не е време да се тревожиш. На него му харесва и няма връщане назад.

Как изглеждат жените по време на оргазъм

5. Не се преструвай, че си получила оргазъм.

Преструвката не помага на никой. Ако си получила „оргазъм“ от това странно нещо, което той направи с езика и пръстите си преди малко, следващият път ще трябва да изтърпиш... хм, същото странно нещо. Спри го нежно и му предложи да преминете към основното ястие (същинския секс), а следващият път просто събери смелост и му кажи къде греши, вместо да се мъчите и двамата.

►►►Виж какво още не трябва да правиш по време на орален секс!

Правиш ли тези две грешки с мястото по време на орален секс?

Обръщаш внимание само на главата

Тази част е много чувствителна. Но при продължително действие губи част от чувствителността си, усещанията се притъпяват. Затова е хубаво да се насочваш и към други части от пениса. Стволът е също чувствителен, най-вече в горната си част. Но независимо от това, че усещанията не са толкова силни при стимулиране на долната част, повечето мъже са доволни, когато приятелката им прави фелацио с „дълбоко гърло”. Дори и да нямаш намерение да се посвещаваш в тази техника, ще е добре да обръщаш внимание и на ствола, прокарвайки език отдолу-нагоре и обратно.

Забравяш топките му

Там има много чувствителни зони и докосвайки ги, доставяш особено удоволствие на мъжа. Дори не всички мъже знаят за това! Докато мастурбират далеч не винаги отделят заслуженото внимание на топките – особено на задната и долната им част. Можеш да ги галиш и с ръце, и с уста. Обърни внимание на това, че като използваш слюнка за смазка, влагата бързо се изпарява и топките изстиват. А студът може напълно да развали усещанията.


Виж ощеНово в Cosmo