Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои са непоносимите ти качества според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

Разбери защо плашиш мъжете!

Кои са непоносимите ти качества според зодията

Разбира се, страхливецът на играе хокей, а и в големия секс той също няма място. Но на смелчаците не можеш да се наситиш. Затова сме ти подготвили хороскоп за непоносимите женски качества. Просто, за да си наясно от кое в теб се страхуват мъжете.

Кои представители на зодиака са най-коварни

Зодия ТЕЛЕЦ

Кои са непоносимите ти качества според зодията

Ето го световното зло! Жената Телец е въплъщението на най-големите мъжки кошмари. Точно за нея те пишат романи на възмущение по мъжките форуми. Само при споменаването на тази жена, мъжете правят такива физиономии, все едно имат пулпит на всички зъби в устата си и хемороиди – знаете къде. За жената Телец те ще разказват страшни приказки на внуците си, защото тя е МЕРКАНТИЛНА. Да, точно така – написано с главни букви. Защото Телецът с пола е истински ужас.

Зодия ДЕВА

Кои са непоносимите ти качества според зодията

В редакцията помислихме и решихме, че Девата трябва да се прекръсти на Крипи Дева. Така ще е по-точно. Защото всички останали знаци на зодиака плашат мъжете случайно, а Девата – осъзнато и с удоволствие. Тя критикува така, че ти се иска веднага да се изненадаш от осъзнаването, че не струваш нищо и от жалкото си съществуване. Девата удря по най-слабите места и никога не пропуска. Тя винаги гледа на мъжете като на прискърбно ухаещия резултат от храносмилането. Страшна жена!

Виж кои са непоносимите качества и на останалите зодии:

Хороскоп на непоносимите женски качества

Виж кой е най-краткият път да вбесиш половинката си! Използвайки тези фрази, ти просто се опитваш да го разбереш по-добре. Но именно те го вбесяват до краен предел.

За какво мислиш?

Какво искаш да кажеш: „Разкажи ми за твоите преживявания. Искам да те опозная по-добре!“

Какво разбира той: „Искам да знам всичко!“

Трябва да поговорим!

„Хайде да обсъдим някои мои нови идеи!“

„О, аз знам всичко! Издънил си се, скъпи!“

Ти не ме обичаш!

„Кажи ми какво обичаш в мен?“

„Ти не правиш достатъчно, за да повярвам в искрените ти чувства. Пръстен от бяло злато би спасило ситуацията.“

Тя харесва ли ти?

„Кажи ми, че аз съм по-готина. А тя не е, дори и с тези големи цици“

„Искаш ли да спиш с нея?“

►►►ВИЖ ТУК: Останалите женски фрази, които дразнят мъжете!

В истинската връзка, няма как да се държиш като своето перфектно „аз“ през цялото време. Разбираемо е - тогава се намесват кавгите за капака на тоалетната чиния, неизмитите чинии и купуването на кисело мляко. И все пак, да позволиш на мъжа до себе си да види истинския ти характер е едно, а да саботираш сама връзката си е съвсем друго. 


Виж ощеНово в Cosmo