Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кои парфюми ти прилягат най-добре според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
 

На лов си за нови летни парфюми? Тогава прочети хороскопа си и ще знаеш какво точно да търсиш.

Кои парфюми ти прилягат най-добре според зодията

Астрологията е готова да ти каже всичко – от това с какви мъже да се срещаш до това къде да почиваш през лятото. Но още по-интересно е, когато звездите се срещнат с вселената на парфюмите. Тогава предсказанията се превръщат в истина.

Твоят ароматен хороскоп те очаква в галерията долу:

Ароматен хороскоп за Cosmo момичета

Как да направиш парфюма си по-дълготраен - 4 съвета:

Кои парфюми ти прилягат най-добре според зодията

1. Първо и най-важно – не разтърквай парфюма върху кожата си, тъй като това поврежда съставките и съкращава продължителността на аромата. Само пръсни и излез.

2. За лек, цялостен аромат, който ще полепне по косата и дрехите ти, пръсни от парфюма във въздуха и мини през ароматния облак преди да излезеш.

3. Съчетай парфюма си с душ-гел или лосион за тяло със същото ухание (повечето марки предлагат линия за баня към съответния аромат). А и банята ще ухае прекрасно.

4. Когото носиш парфюмна вода (която е по-концентрирана отколкото тоалетна вода) използвай върха на пръстите си, за да я нанесеш върху пулсните точки на тялото си (шията, сгъвката на лакътя, вътрешната част на китката, задколянната ямка, от вътрешната част на бедрата и глезените).


Виж ощеНово в Cosmo