Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво куче си според зодиакалния знак

 

Оценка: (0/5)

 
 

Обикновено сравняват жените с котки, но наистина не разбираме защо! Всички котки си приличат!

Какво куче си според зодиакалния знак

Кучетата са друга работа. Искаш да разбереш какво куче си според зодията? Прочети Cosmo хороскопа!

9 очарователни снимки на кучета, преди и след фризьор

Лъв – йоркширски териер 

Какво куче си според зодиакалния знак

Звездно куче: редовен посетител на модните ревюта и стилните партита, винаги перфектно подстригано и нагласено. Чантичката, в която пътува, понякога струва повече от самото кученце. Но, основното е друго: основното е, че йоркитата са смятани за най-очарвателните кучета на света – те са не просто много красиви, но и също така много смели. Ах, малко храбро сърчице! Толкова ти се иска през цялото време да ги носиш на ръце и да ги целуваш. По подобен начин живеят жените Лъвици, и никой никога няма да разбере за пътя им на Пепеляшка. Както и почти никой не знае за тъммното минало на йоркитата, които са били развъждани за работа в боклука: йоркитата са родени ловци на плъхове, а най-много плъхове има точно там.

►►►15 признака, че се нуждаеш не от мъж, а от куче

Стрелец – стафордширски териер

Какво куче си според зодиакалния знак

Най-добрият компаньон! Ужасната репутация не пречи на стафовете да сложат лабрадорите в малкия си джоб по любов към близките си Стафът винаги е щастлив: разходка? Ура! Плуване? Да-да-да, идвам! На планина? Ихаа! Да тегля гума? Две ми дайте! Стафът обича хората повече от всичко – обича всички! Злите бабички около входа и странномиришещите любители на евтиния алкохол. Стафът е самата доброта и самата позитивност. Просто иска да убие всички останали кучета. Знаеш, всеки си има недостатъци. Между другото, ако към стафа, както и към Стрелеца, не подходиш с обвързващи предложения за любов и приятелство, то може и да се разминеш с тях.

Виж кое куче отговаря и на останалите зодии:

Какво куче си според зодията

Причините да предпочетеш кучето си пред гаджето

Можеш да се оплакваш толкова, колкото си искаш
Не се преструвай, че никога не си говориш с кучето! Не си едиснтвената, която комуникира по този начин с опашатия си приятел. Ако си имала лош ден, можеш да се оплакваш на кучето, колкото си искаш. 

На кучетата не им пука, ако от време на време си истинско бедствие
В дните, когато искаш да плачеш, без да спираш, или да си ядосана до полуда, или пък искаш да се свиеш на кълбо в леглото, никой няма да ти направи забележка, или да ти се разсърди. Дори ще дойде при теб, ще си сложи главата в скута ти, и ще те остави да се наплачеш. 

Не се карате за домакинската работа
Кучето няма да изхвърли боклука, или да пусне миялната, но ти така или иначе не очакваш да ти помага в домакинската работа. Всичко, което опашатите трябва да правят, е да разхвърлят изграчките си из апартамента, да пускат навсякъде косми и да търчат като луди.

следващият път, който видиш кучето си, прегърни го силно и му дай да те нацелува. То е най-добрият ти приятел и прекрасна компания за всяко момиче.
следващият път, който видиш кучето си, прегърни го силно и му дай да те нацелува. То е най-добрият ти приятел и прекрасна компания за всяко момиче.

Можеш да научиш кучето да не бъде смотаняк
Ако си в романтична връзка и поискаш да промениш нещо у партньора си, все те гледат накриво. С кучетата е обратното – очаква се от теб да ги възпиташ така, както искаш и трябва да се отнасят към света.

Кучетата винаги са готови за още едно пътешествие
Понякога просто искаш да се качиш в колата, да отвориш прозорците, и да караш, накъдето ти видят очите. Кучето винаги е готово за такова приключение. Опашатият ти приятел е щастлив, че пътува с теб и ти има пълно доверие. Какво по-хубаво от това?

Цялата баня е на твое разположение
Можеш да си взимаш горещ душ толкова, колкото време поискаш, без някой да ти мрънка, че чака за банята. Можеш да се гримираш цял час пред огледалото, а даже и да попееш за финал.

Винаги много се радва да те види
Дали се прибираш след работа, или просто наминаваш, за да го видиш, кучето винаги е супер щастливо, че си с него. Не може да се каже същото за мъжете. 


Виж ощеНово в Cosmo