Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Какво казва „флоралният хороскоп“ за характера ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Съществуват много начини, по които хората празнуват рождените си дни – тържество с приятели, парче вкусна торта, наздравица с пенливо шампанско.

Какво казва „флоралният хороскоп“ за характера ти

Но какъв по-добър начин да внесеш радост и аромат в живота на рожденика, от това да му подариш неговото „рождено цвете“.

Какво е това ли? Цветето, което се асоциира с месеца, в който е роден човек. Накратко, един своеобразен флорален хороскоп. Ако знаеш, кое е рожденото цвете на приятелите ти, ще можеш да им подариш много по-личен подарък, придружен с история и любопитни пояснения.

И така, без повече забавяне, представяме ти цветята и месеците, на които подхождат.

АПРИЛ: МАРГАРИТКА

Какво казва „флоралният хороскоп“ за характера ти

(Невинност, лоялност и чистота)

Казват, че това цвете трябва да се подарява между приятели, защото символизира тайните между тях, които не бива да бъдат разкривани. Месецът се свързва и с цветето ароматен грах (деликатно и безкрайно блаженство). Модерната версия на това цвете е много по-различна от първоначалната, което се дължи на неговата хибридизация след откриването му през 17 век. Цветето също така символизира заминаване.

СЕПТЕМВРИ: БОГОРОДИЧКА

Какво казва „флоралният хороскоп“ за характера ти

(Любов и търпение)

В България я наричат още астера, а на гръцки думата е производна на „звезда“. В миналото са вярвали, че ароматът от изгарянето на венчелистчетата прогонва злите духове.

Виж тук останалите месеци и техните цветя:

Хороскоп на цветята

Месецът на раждане може да ти разкрие и какъв е НЕГОВИЯТ секс стил!

♦ ЯНУАРИ: Той е малко по-консервативен, когато дойде време да се разгорещи с жена между чаршафите. Но харесат ли си някоя, те са доста настоятелни, за да я оплетат в мрежите си. Истината е, че януарските мъже са супер перверзни, когато се отпуснат. Не би повярвала, но те се подреждат точно след родените през ноември по извратени изпълнения. ТОЙ Е КАТО: Зейн Малик.

♦ ЮЛИ: Сексът с него винаги е основан на дълбок емоционален елемент. Той иска да се чувства сигурен с партньорката си и случи ли се това, готов е на всичко за нея. Обича да се грижи за теб и да е убеден, че си задоволена (сексуално и емоционално). ТОЙ Е КАТО: Вин Дизел.

Как жените от различните зодии се държат като съпруги

♦ НОЕМВРИ: Това е най-страстният любовник, който ще срещнеш някога. Той е човекът-секс – неговата супер сила е в животинската страст, извираща от него на талази. За него е важно да притежава партньорката си, както и тя да притежава него. Ще обходи премине през девет планини в десета, за да го постигне. Ще пробва всяка секс поза, която ти дойде на ум, само и само да кажат, че са я направили. ТОЙ Е КАТО: Райън Гослинг.


Виж ощеНово в Cosmo