Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво дразни мъжете по зодии

 

Оценка: (3/5)

 
 

Всички се дразним на нещо: на времето, на транспорта, на поведението на околните и дори на неща, които не можем да дефинираме.

Какво дразни мъжете по зодии

Но обикновено се сдържаме, все пак сме разумни зрели хора. Почти винаги. Освен в тези случаи, когато се сблъскаме с нещото, което предизвиква люта, дива ярост.

Искаш ли да разбереш какво може да го накара да избухне като атомна бомба? 

Какво предизвиква у него ярост по зодии

7 женски качества, които дразнят мъжете!

Някои си мислят, че щастието в личния живот може да бъде гарантирано, ако си добро момиче.  Всъщност някои качества, които ни се струват положителни, буквално отблъскват мъжете. Това не означава, че трябва коренно да се промениш, просто го имай предвид.
Някои си мислят, че щастието в личния живот може да бъде гарантирано, ако си добро момиче. Всъщност някои качества, които ни се струват положителни, буквално отблъскват мъжете. Това не означава, че трябва коренно да се промениш, просто го имай предвид.

Първото е: Отговорност

Отговорното момиче никога нищо не забравя, винаги изпълнява обещанията си, мисли първо за другите, а след това вече и за себе си. Това е прекрасно. Проблемът е само в това, че прекалено отговорните момичета винаги попадат на мързеливи нехранимайковци. Тоест не попадат, ами разбира се – отговорното момиче само си ги избира, защото не е достатъчно безгрижно.

Според теорията за противоположностите трябва да се съберат и да изградят силна връзка. На практика безделникът си тръгва, закопчавайки си панталоните. Защото той ще изтрае какво ли не, освен безкрайно повтарящата се приспивна песен „Изхвърли елхата, изхвърли елхата...”.

5 начинa да не изпадаш в паника!

Трудно е да се взимат решения под напрежение. Сърдечният хирург Кати Малиято разкрива нейните отлични стратегии против изпадане в паника.
Трудно е да се взимат решения под напрежение. Сърдечният хирург Кати Малиято разкрива нейните отлични стратегии против изпадане в паника.

3 неща, от които се паникьосваш под напрежение!

Нова серия проучвания на психолози разкрива защо хората не се справят добре в стресови ситуации.

1. Мислим прекалено много

Прекаленото мислене за презентацията утре, може да парализира мозъка ти и да изключиш, независимо колко добре си подготвена. Можеш да излезеш от ситуацията като си тананикаш наум, ако блокираш и така ще се отключиш.

2. Забравяме

Когато сме стресирани, достъпът до частта от мозъка ни, която обработва информация, блокира. В резултат забравяме подробностите, които са ни нужни в момента – например къде са ключовете за колата, ако трябва спешно да закараш майка си в болницата. Затвори очи и дишай дълбоко, за да рестартираш паметта си.

3.  Емоциите ни завладяват

Ако се притесняваш, че ще се разплачеш, сигурно ще се разплачеш. Когато сме под напрежение, рационалната ни мисъл се изключва и се отдаваме на емоциите. Ако знаеш, че ти предстоят проблеми, се опитай да се скриеш някъде за малко, и си излей емоциите, преди да започнат проблемите.


Виж ощеНово в Cosmo