Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какви уроци ще научи всяка зодия през 2018-а година

 

Оценка: (0/5)

 
 

Дали ще станеш по търпелива, смирена, разбираща през новата година?  

Какви уроци ще научи всяка зодия през 2018-а година

Виж поуките, които зодията ти ще те накара да вземеш в галерията долу:

Какви поуки ще си вземеш през 2018-а според хороскопа

Каквото и да предприемеш, важното е да го направиш с гордо вдигната глава и повишено самочувствие. Самоувереността е крехка и лесно се изплъзва, така че е полезно да се полагат усилия по нея.

Ето 3 стъпки, с които да я постигнеш:

Вземи решение, че искаш да се промениш

Помисли си за момент за причината защо искаш да промениш увереността си и какво значи тя за теб.

Знай собствената си цена

Какво мислят другите за теб не би трябвало да е от значение за личната ти преценка за себе си. Ако живееш за възхищението на другите по време на добър ден, то ще се чувстваш празна без него по време на лош ден.

Вярвай в себе си

Решителността, фокусът и отговорността са таланти, от които имаш нужда, когато се сблъскаш с нещастия. Но ако си позволиш чувство на съмнение в себе си, тези таланти изчезват. Добрите новини са, че не е задължително негативните виждания, които имаш към себе си, да се коренят в реалността. Те не са факти, а просто нещата, в които избираш да вярваш. Можеш да се чувстваш уверена и страхотна – ако решиш да мислиш най-доброто за себе си.


Виж ощеНово в Cosmo