Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

 

Оценка: (0/5)

 
 

Отношенията с нашите майки до голяма степен определят собствената ни идентичност.

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

И такаа...какво казва нейната зодия за всичко, което се случва между вас?

Ако майка ти е:

ВЕЗНИ

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

Везните имат вродено чувство за справедливост и равновесие, което означава, че присъствието им често е като успокояващ балсам в хаотичния свят, в който живеем. Търсиш майка си, когато чувстваш дискомфорт или несигурност, защото тя винаги има отговор за всичко. Тя може да се наслаждава на собствената си свобода и жизненост (като свободолюбив въздушен знак), но винаги ще слезе на земята, за да посъветва дъщеря си. Ти си сърцето й.

СКОРПИОН

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

Твоята майка всява респект и като тинейджър най-вероятно е имало моменти, в които си се страхувала от нея (имала си редица примери, в които е показвала жилото на скорпионската си опашка). Но няма буквално нищо, което тази жена не би направила, за да те защити или да ти помогне. Всички бихме искали Скорпион на наша страна - тяхната лоялност и смелост ги прави незаменими съюзници.

Виж какви са отношенията с майките и от останалите зодии в галерията долу:

Какви са взаимоотношенията с майка ти според нейната зодия

Чак сега, когато вече сме пораснали, осъзнаваме, е има неща, за които майка ни е била права. Виж кои са те:

1. Когато ти казва да не се променяш заради някой друг. По това време ти се срещаше с идиот, само защото всичките ти приятелки имаха гаджета вече. 

2. Когато тя ти каза, че "Мръсни танци" е най-добрия филм на света! Истина е. Крисчън Грей не е нищо в сравнение с Джони Касъл!

3. Когато ти каза, че може да постигнеш всичко, което поискаш. Да, може да минат години, но ако желаеш нещи истински, то несъмнено ще се случи.

4. Когато ти каза да замразяваш храната, която ти остава. Това просто е един икономичен подход!

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

5. Когато ти каза да си помислиш добре, преди да си направиш татуировка. Разбира се, сигурно я помисли за голяма гаднярка тогава, но сега би дала всичко, за да изтриеш слънцето около пъпа си.

6. Когато ти каза да не смесваш бялото пране с други цветове. И провери джобовете си за нещо, което може да си забравила в тях!

7. Когато ти каза да я цениш повече. Защо трябваше да се държиш като лай..о, когато беше тинейджър?

8. Когато ти каза да сменяш спалното си бельо по-често. 

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си

9. Когато ти каза да си опаковаш тоалетните принадлежности в отделна чанта в куфара, когато пътуваш.

10. Когато ти каза да спреш да боядисваш косата си в нелепи цветове. Да, ти някога ще осъзнаеш, че най-добрия (и най-евтиния) цвят за теб е естествения!

11. Когато ти каза да използваш презерватив. 

12. Когато ти каза да не харчиш пари за глупости. Никой не се нуждае от 5 панталона в милитъри стил, дори тези, които работят в армията.

Какви са отношенията с майка ти според зодията й

13. Когато ти каза да не бързаш да порастваш, защото един ден ще ти се иска отново да си на тази възраст. Разбира се, домашните са досадно нещо, но да си заета само до обяд и да си във ваканция половин година наклонява везните! Това наистина е един от най-хубавите периоди в живота ти!

14. Когато ти каза да не позволяваш на малките неща да те разстройват.

15. Когато ти каза да внимаваш колко пиеш на голямото семейно събиране.

11 звездни дъщери, които са двойнички на майките си

16. Когато ти каза да не си скубеш прекалено много веждите. Те наистина не растат отново! Затова сега не излизаш без молива си за вежди никъде, дори до кварталния магазин!

17. Когато ти каза, че трябва да правиш секс с някой, който обичаш. 

18. Когато ти каза, че е по-добре да спестиш за качествена чанта, вместо всеки месец да си купуваш, само защото са евтини.

19. Когато ти каза да не даваш всичките си джобни за стикери, миришещи листчета и подобни. Да, но сега имаш най-впечатляващата колекция от снимки ан Spice Girls, нали? Още ли си на мнение, че това са най-добре похарчените ти пари в живота?

20. Когато ти каза, че един ден дома ти ще ти липсва. Сега вече си сигурна, че няма нищо по-хубаво да се прибереш вкъщи за уикенда и майка ти да ти сготви любимото ястие!


Виж ощеНово в Cosmo