Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво решение да вземеш през 2018 според зодията

 

Оценка: (0/5)

 

През 2018 започни нова глава в живота си!

Какво решение да вземеш през 2018 според зодията

Близнаци - информационен детокс 

Какво решение да вземеш през 2018 според зодията

Ти си гъба за информация, влияние, мнения и емоции. Поемаш всичко около себе си. През 2018 полагай повече усилия да наблюдаваш какво се случва вътре в теб. Посещавай любимите си места без планове и цел. Опитай се да не се влияеш толкова от мнението на околните. Би ли искала всички тези хора да са в живота ти и след 5 години? Ако отговорът е не, просто се дистанцирай! По-малкото е повече през 2018!

Козирог - нови умения

Какво решение да вземеш през 2018 според зодията

Работиш наистина здраво, за да си добра в това, което правиш. Ти избираш какво да е то и как точно да го постигнеш. Но "гордост" е ключова дума през 2018. Кое е нещото, което ще те накара да се чувстваш горда, ако го усвоиш през новата година? Може би нов език, шофьорска книжка, рисуване...или нещо, свързано с работата ти. Дори физическа дейност като бокс или йога, например!

Виж в галерията долу от какво имат нужда през новата година и останалите зодии:

Каква промяна трябва да направят различните зодии през 2018

5 мъдри решения, които да вземеш през новата година:

"Ще се науча да казвам: Следващият!"
Има една истина стара, колкото света – там, навън, е пълно с мъже. Покажи физиономията си над носните кърпички и просто погледни - ето, не виждаш ли, един мъж минава по улицата. Накъдето и да се обърнеш, има мъже. Отсега нататък си припомняй този факт всеки път, когато отдадеш прекалено голямо значение на някой мъж в живота си, особено ако не си го е заслужил. Няма защо да се притесняваш, че няма да откриеш любовта отново и ще се превърнеш в стара мома, заобиколена от милионите си котки и празни бутилки. Запомни, че винаги ще има следващ.

►►►6 съвета за щастие по празниците

"Ще изисквам повече и ще толерирам по-малко!"
Не всички мъже са себични, егоцентрични, изневеряващи гадняри. Всъщност повечето хора имат повече добри, отколкото лоши черти и поначало са склонни да отговорят на очакванията ти. Що се отнася до приятелите, едва ли се шашкаш прекалено, че някой от тях ще те нарани или разочарова, но когато и мъжете са забъркани, нещата са малко по-различни. Там обикновено става дума за постоянни страхове. Мислиш си, че причината е в очакванията ти и че ако не очакваш или не изискваш да бъдеш глезена и да се държат добре с теб, най-вероятно така и ще стане. И тук не говорим за принцески истории със закуска в леглото и обаждане във вторник за организация на вечерята в неделя. Става дума за просто добро отношение като спазване на уговорките ви, внимание и да не забравя мобилния си вкъщи, когато сте се разбрали да се чуете. Сещаш се – да се съобразява с теб. Ако не го прави – следващият!

Какво решение да вземеш през 2018 според зодията

"Ще бъда заета ...със себе си!"
Мъжете са скроени на друг принцип и често живеят в друга часова зона, така че играта на „Защо, по дяволите, не ми се обажда?“ ти гарантира бързо отпътуване до 4-ти километър. Защо не ти се обажда? Кой знае? Но ти трябва да си наясно, че по-добре за теб е да бъдеш прекалено заета, за да се притесняваш от този факт. Прави планове, възроди хобитата си и прекарвай времето си в приятни занимания. Ако се обади – супер! Ако не го направи, ти ще си толкова заета с приятни емоции, че едва ли ще забележиш.

"Ще бъда точно такава, каквато съм - невероятна!"
Преследването и поддържането на любовна връзка могат да сътворят изненадващи неща със съзнанието ти. Можеш например да забравиш един съществен животоподдържащ факт за себе си, а именно, че си страхотна! Забавна и талантлива си и изглеждаш дяволски добре с впити джинси и високи токчета! Обхваната от постоянни притеснения и опити да му се харесаш, за да скрепиш разпадащата ви се връзка, лесно можеш да изгубиш доста ценно време и да убиеш удоволствието си от живота. Мъжкото мнение за теб не е по-важно от твоето собствено, затова не го приемай толкова сериозно. Забавлявай се повече, усмихвай се по-често, притеснявай се по-малко и харесвай това, което представляваш. Пренасочи по-голямата част от енергията си в това да си доставяш удоволствие!


Виж ощеНово в Cosmo