Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Каква е мечтаната сватба според зодията ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всяка подробност е предопределена от зодията ти!

Каква е мечтаната сватба според зодията ти

Въпрос: когато става въпрос за сватби, искаш интимна церемония с най-близките или предпочиташ грандиозно, шумно събитие, на което да си център на вниманието? Голяма пищна рокля или романтична и нежна в пастелни тонове? А списъкът с гостите? Мястото, декорацията, музиката??? Спокойно! Вече няма нужда да се чудиш и мислиш всяка една подробност! Всичко е декодирано в теб и се определя от зодията ти!

Най-забавните идеи за сватбени снимки

За каква сватба мечтаят представителите на различните зодии

Някои предпочитат шумни и забавни сватби, докато други залагат на интимната и сантиментална атмосфера!
Някои предпочитат шумни и забавни сватби, докато други залагат на интимната и сантиментална атмосфера!

►►►ВИЖ ТУК: Тайните желания на всяка булка за сватбата й!

Зодия Близнаци

За теб сватбата е повод да се забавляваш с близките и приятелите ти!
За теб сватбата е повод да се забавляваш с близките и приятелите ти!

Близнаците дават всичко, за да се забавляват и твоята сватба ще е истински купон! Обичаш големите, социални сватби, които не са твърде задушевни, което означава, че фокусът ти ще е върху това да организираш група или DJ, дансинга и снимките. Обичаш игривите цветове и детайли и ще избереш неща, които ще те накарат да се чувстваш ярка и жива в големия ден.

Зодия Стрелец

Перфектната сватба за теб ще е в екзотична дестинация!
Перфектната сватба за теб ще е в екзотична дестинация!

Ти ще организираш сватба на открито, изпълнена с богати цветове и бохемски детайли. Ако не можеш да си позволиш сватба в екзотична дестинация (в края на краищата ти си пътешественика на зодиака), ти ще избереш да въведеш любимите си дестинации като вдъхновение в своя сватбен декор. Обичаш да се срещаш с приятели и роднини, така че ще заложиш на уютни, некапризни детайли като шведска маса, зареден бар и DJ, на който гостите могат да поръчат любимите си парчета. За теб всичко е въпрос на удобство, така че ще избереш обувки и рокля, с които ще можеш да се движиш спокойно. Със сигурност ще присъстват ярки, дръзки цветове и готини щампи, които ще те откроят.

Виж каква е мечтаната сватба и за останалите представители на зодиака!

Какво казва зодията ти за твоята сватба

9 неща, които трябва да знаеш преди сватбата си:

1. Направи списък с желаните подаръци, които искаш да получиш. Не, това не е тъпо и в никакъв случай не е задължение към гостите, но определено ще улесниш и тях (в случай, че не са решили да дадат пари)  и себе си. В края на сватбения ден не искаш да се озовеш с 4 тостера и 10 комплекта чаши, нали?

2. Инвестирай в хубав комплект телесно бельо. Почти винаги бъдещите булки са толкова развълнувани от избора на рокля, че пренебрегват избора на бельо, а то е от изключително значение, за да стои роклята ти перфектно. Още повече, ако моделът е прилепнал по тялото! 

Каква е твоята сватбена рокля според зодията

3. Резервирай СПА уикенд преди сватбата. Въпреки че може да не го усещаш, стресът със сигурност е завладял всяка частица от тялото ти и имаш нужда да се отпуснеш преди големия ден. Освен това със сигурност искаш поне известно време никой да не говори с теб покрай цялата тази лудница между служебните задължения и непрекъснатите разговори за сватбената подготовка. Ако нямаш излишни средства за уикенд, може да се поглезиш с няколко прицедури в СПА център в града.

►►►ВИЖ ТУК: Останалите неща, които трябва да знаеш преди сватбата си!

Каква е мечтаната сватба според зодията ти

Важното е преди брака да си напълно сигурна, че сте наясно с това какво искате, какви са възгледите ви и какво очаквате един от друг! Затова трябва да сте минали през тези разговори, преди да планирате сватбата си!

1. Пари. Как ще разпределяте бюджета си след като се ожените? Какво се случва, ако някой от вас изгуби работата си неочаквано? Да бъдете женени означава, че вече сте екип и разполагате с общ финансов план. Хармонията по финансовите въпроси е от решаващо значение за връзката ви в дългосрочен план!

2. Деца. Искате ли и двамата? Кога? Как? Колко?Какви ценности, идеали, образование искате те да имат? "Да, и двамата искате деца" не е достатъчно!

3. Домашни задължения. Как ще ги поделите? Този проблем може да бъде неприятен шок, ако преди това не сте живели заедно.

4. Семейство. Как ще разпределяте празниците и семейните сбирки между твоите и неговите родители, срещи с роднини, братя, сестри... Това може да бъде особено важен разговор, ако единият от вас е само дете.

Животът е толкова непредсказуем, че след няколко години може да сте на съвсем различно място със съвсем различни приоритети.
Животът е толкова непредсказуем, че след няколко години може да сте на съвсем различно място със съвсем различни приоритети.

5. Възрастни родители. Какъв ще е физическият и финансовият ви ангажимент? Това е изключително лесно за пренебрегване, особено ако се жените в 20-те си години. Но бракът се сключва с тенденция да е завинаги, така че този разговор все някога ще дойде на дневен ред. Изяснете какви ще са ролите и отговорностите към родителите ви!

6. Сексуални очаквания. Нистина не можеш да направиш секс план за следващите 10 години, но е важно да знаеш, че ако единият от двамата не е удовлетворен сексуално, може да разговаряте, да предприемете стъпки за решаването на проблема дори чрез терапия или консултиране.

7. Житейски приоритети. Какво е важно за вас двамата? Дали вече искате да успокоите темпото или пък вместо това да пътувате заедно? Някой от двамата иска да продължи образованието си или да отиде като доброволец в Индия? Говорете за вашите стремежи и цели, за да стигнете до един общ план.

8. Навици. Гледане на спортни предвания през целия уикенд на дивана? Пиянски запои до посред нощ с приятели? Работа без прекъсване по 16 дни? Флиртове с други хора, ненужна ревност? Повтарящото се поведение, което не е ок за другия не вещае нищо добро!

9. Подкрепа. В трудни моменти ние общуваме по различен начин. Някои от нас се затварят в себе си и предпочитат да останат сами, а други предпочитат да се срещат с повече хора. Важно е да разбереш от какво има нужда твоята половинка, за да се чувства обичан и подкрепян!


Виж ощеНово в Cosmo