Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Каква булка ще бъдеш според зодията ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вярваш или не, зодията ти може да ти подскаже как ще се държиш на сватбата си.

Каква булка ще бъдеш според зодията ти

Подготви се психически и физически за най-щастливото събитие в живота ти, като провериш какво говори хороскопа за типа булка, който ще бъдеш.

Овен

Каква булка ще бъдеш според зодията ти

Булката, която отлага до последния момент. Твоите самоувереност и импулсивност ти изиграват лоша шега, защото си убедена, че можеш да организираш всичко около церемонията наведнъж. Да, наистина можеш и го правиш, но в края на деня съжаляваш, че си взела сто дини под една мишница. Напрежението и смяната на настроенията ти водят до караници с бъдещия съпруг. Слава Богу, че си роден лидер, за да се измъкваш от всякакви ситуации. Мястото за церемонията е резервирано за три години напред? Няма значение, за кратко време намираш дори по-добро и то на половин цена. Винаги ти се получава.

За какво ще говорят гостите след сватбата

Как си успяла да резервираш този вълшебен хотел на брега на морето три седмици преди церемонията? Удивително!

Везни

Булката, която иска да удовлетвори всички желания. Налага ти се да запомниш, че това е твоята сватба и ти имаш последната дума. Дипломатичният ти характер е чудесен и те отвежда напред в живота, но когато става въпрос за най-важния ден в живота ти, трябва да се съобразяваш най-вече със себе си. Ако искаш тържеството да е в събота, а не в неделя, кажи на годеника си, вместо да минеш с репликата „За мен наистина няма значение“.

За какво ще говорят гостите след сватбата

Каква светица си, че си успяла да помириш майка си и свекърва си, които за малко да направят страхотен скандал по време на церемонията. Роден дипломат си, казахме ти!

Виж останалите зодии-булки, тук:

Какво казва хороскопът ти за това каква булка ще бъдеш

4 неща, за които никой не се интересува на сватбата ти:

1. Подаръците за гостите

Навремето се раздаваха умопомрачителни тюлени кошнички със захарен бонбон, зрънца жито и стотинка и носни кърпи, с които мъжете се кичеха и след това гордо дефилираха около ресторанта, обикновено пияни-заляни. Традицията с подаръците за гостите е неувяхваща и макар асортиментът да е еволюирал значително, е леко излишен разход. Хората искат нещо за спомен, но не държат на стъклени влюбени лебеди. Някакви дребни сладки или бонбони също ще свършат работа.

2. Торта

Каква булка ще бъдеш според зодията ти

Тук малко ще поизлъжа. Все пак беше важно какъв вкус има тортата, но не и как точно изглежда. Не искахме да харчим много пари за нещо, което ще бъде нарязано и изядено. Поръчахме една по-малка торта за показ и още няколко, които бяха сервирани на гостите. Хората просто искат вкусен десерт. Спестихме маса пари за огромна луксозна торта, която и без това ще се разтече, докато седи на показ в летните горещини, докато всички са твърде заети да се напиват.

►►► Виж тук тайните желания на всяка булка за сватбата й!

3. Музиката

Музиката е важна, но не е нужно да изсипваш куп пари за дразнещ диджей, който си има собствена идея за това каква музика трябва да се пуска на сватбата. Далеч по-лесно е да си приготвите плейлист на един лаптоп и да помолите някой приятел да го наглежда от време-на време. Важното е да има танци и веселба. И „Бяла роза ще закича“ и няколко хора, за всеки случай.

Каква е твоята сватбена рокля според зодията

4. Цветя

Да, имаше цветя, но не положихме някакви особени усилия. Отидохме при цветарите, попитахме коя е най-евтината опция, избрахме я и приключихме въпроса. Бас ловя, че шаферките не помнят какви букети са носили, а пък гостите съвсем не помнят цветята. Не си струва да харчите колосални суми за цветя.


Виж ощеНово в Cosmo