Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какъв тип гадже си според зодията ти

 

Оценка: (4/5)

 
 

Ти си маниачка на тема флирт, домошарка или запалена по пътешествията? Характеристиките на зодията ти помагат да разбереш как се държиш, когато си във връзка.

Какъв тип гадже си според зодията ти

Провери кои са силните и слабите ти страни, що се отнася до любовните ти взаимоотношения и ако е необходимо, започни промяна в по-добра насока:

Зодия Телец

Да си домошарка не е порок!
Да си домошарка не е порок!

Ти си традиционалистка, в смисъл, че обичаш да излизаш по срещи. От друга страна, ти си и домошар и голяма част от времето с любимия прекарваш в гушкане в уютното легло. Готова си да се бориш със зъби и нокти за връзката си и влагаш много големи усилия, за да я задържиш (ако смяташ, че си струва). Обичаш да караш човека до теб да се чувства сигурен и обгрижван, винаги си готова да защитаваш честта му. Отрицателната ти черта е упоритостта, затова е важно любимия ти да комуникира открито с теб за нещата, които те натъжават или ядосват.

Зодия Рак

Крехкото ти сърце има нужда от голяма любов.
Крехкото ти сърце има нужда от голяма любов.

Ти си невероятно нежна и деликатна. Добра душа, която е силно чувствителна и влюбчива. Всъщност, ти си най-чувствителния знак в целия зодиак и не би се поколебала да го покажеш на партньора си. Когато си сигурна в чувствата си, няма да се поколебаеш да ги покажеш и излееш като океан върху любимия. Търсиш човек, който те разбира, затова връзките ти са силно емоционални и дълготрайни.

Виж тук и останалите зодии:

Как водиш любовните си връзки според зодията ти

3 неща, които да запомниш, преди да започнеш нова връзка:

Новото ти гадже не е бившият ти

Не се опитвай да сравняваш новото гадже с някое от бившите. Недей и да обсъждаш предишни отношения, защото това е най-лесният начин да го направиш подозрителен и ревнив към всичките ти приятели мъже, и това ще повлияе негативно на връзката ви. Това правило важи и в двете посоки – недей да го разпитваш за бившите му. Не е нужно да знаеш миналото на човека, за да го опознаеш добре. Докато се срещате, ще имаш много възможности със собствените си очи да видиш какъв човек е той.

Хороскоп на слабите ти места

Не бъди център на вниманието

Опитвайки се да впечатлиш някой мъж, може да отидеш твърде далеч, разказвайки за успехите, хобитата си, или каквото и да било друго, граничещо със самохвалство.

Това често е изморително и досадно за партньора. Опитай да поговорите и за него – за работата му, за семейството, за интересите му. Когато той говори за нещо, бъди внимателен и активен слушател, реагирай – кажи нещо хубаво за постиженията и личните му качества. Момчетата не биха си признали, но обожават да им правят комплименти. Комплиментите повишават самочувствието им.

Не бъди перфекционистка

Много връзки се разпадат, защото единият очаква твърде много от партньора си.

Преди няколко години моя приятелка състави списък на нещата, които очаква от мъжа до нея. Имаше поне 15 черти на характера, които тя държеше той да притежава. Нищо чудно, че връзките й се разпадаха светкавично бързо – искаше твърде много, и никой мъж не можеше да отговори на списъка й. Скоро осъзна, че и тя не е никак идеална, и не е честно да изисква партньорът й да бъде такъв. Всички хора имат недостатъци, приеми го!


Виж ощеНово в Cosmo