Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какъв тип бившо гадже си според зодията ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

Дали си онази „луда“ бивша, която звъни през 3 минути или тихо и кротко ближеш раните си? Нека звездите ти отговорят на въпроса.

Какъв тип бившо гадже си според зодията ти

Ако знаеш малко повече за това как реагираш, когато те сложат в графа „бивши“, то можеш да предотвратиш или смекчиш реакцията си. Все пак, никой не обича мрънкащи и ревливи жени. А следващата ти връзка вече чака зад ъгъла, стига да усъвършенстваш поведението си след скъсване...

Стрелец

На Стрелците привидно не им пука.
На Стрелците привидно не им пука.

След като скъсат с теб, ти напълно спираш да говориш по темата. Не споменаваш нищо на никого, като пълен психопат. Гордееш се, че не си толкова емоционална и не страдаш дълго по разрушените си любовни връзки. За другите може да изглежда странно и откачено, но това е твоят начин да се справиш с неприятната ситуация – практично и безчувствено.

Близнаци

Зодия Близнаци
Зодия Близнаци

Склонна си да взимаш важни решения за живота си, само защото се чувстваш гадно след раздялата. Ще отрежеш цялата си коса, ще се преместиш да живееш в друга държава или ще напуснеш работата си. Искаш да чувстваш онази страст, която си имала във връзката си отново и си готова на всичко, за да го постигнеш. Онази приятелка, която беше 90 кила, изведнъж почна да спортува и сега показва гордо плочките на корема си в Инстаграм? Определено е Близнаци!

ВИЖ ТУК какви бивши гаджета са останалите зодии!

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти

Как се разделяш с някого е от значение!

Не забравяй, че най-хуманният начин да се разделиш с някого си остава лице в лице. В същото време, това е опасен за физическото ти здраве метод (за мъжете говорим, защото може да получат изненадващ ритник в топките). Да съобщиш, че всичко е приключило през Туитър или Инстаграм, също не е добра идея... ти на 11 или 12 години беше? Ако е така, по-добре сядай и залягай зад уроците, недей да мислиш за гаджета.

►►► ВИЖ ТУК още 11 от най-лошите начини за раздяла!

Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от всяка зодия


Виж ощеНово в Cosmo