Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какъв сладкиш си според зодията

 

Оценка: (0/5)

 
На коя сладост съответства зодията ти

Почти сме сигурни, че не ти допада да те наричат „сладкишче“! И ние не харесваме подобни несериозни, сладникави обръщания. Но пък обичаме шоколад. И то много! Обичаме карамел! Ммм, колко само го обичаме. Обичаме ледени близалки!

Виж обаче ти какво лакомство си според зодията и продължавай да правиш недоволни физиономии, когато той те нарича „сладкишче“.

Какъв сладкиш си според зодията

Секс пози според неговата зодия

Всяка вкусна сладост има аналог сред зодиакалния знак. От ледените близалки до сочните вишни в шоколада. Разбери какъв сладкиш си ти.

►►►На какво ухае любовта?

Близнаци: Рафаело
Отвън лека и нежна, но отвътре с твърд орех. Всеки мъж, запознал се с толкова нежно момиче, веднага се натъква на твърдата сърцевина. Но именно в това се крие най-важното качество на тази „сладост“. „Рафаело“ се увлича много лесно, но също толкова лесно й минава, ако общуването й доскучае.

Какъв сладкиш си според зодията

Дева: Орех в шоколад
Жената Дева принадлежи към категорията на твърдите десерти, такива като ядките, обвити в шоколад, гриляж и пралина. Животът на Девата е подчинен на строг логически ред и никой няма да може да „отхапе“ от тази сладост от първия път. Неприкосновеността възбужда мъжкия вкус, без значение, че застрашава зъбите и коронките му. В началото трябва да й се даде време малко да се отпусне, а след това партньорът й може да опита незабравимата, дори яростна страст.

Какъв сладкиш си според зодията

Виж останалите зодиакални знаци на кои лакомства съответстват:


Сладкишът, който отговаря на зодията ти

 

►►►Какъв процент заема романтиката във връзката ти? Тествай се.

Външният ти вид му говори. Но какво?

Известният американски доктор по философия Хелън Фишер разкрива кои женски черти са най-привлекателни за мъжете. А и казва по нещичко защо си падат точно по тях.

Какъв сладкиш си според зодията

Ах, тези устни

Сочните устни са като магнит за мъжа. „Устните ти набъбват естествено, когато тялото ти произвежда естроген, така че на подсъзнателно ниво той вижда това като знак за плодовитост.“

Погледни ме във очите

„Очите ни са по-големи на фона на останалата част от лицето, когато растем, така че, ако ги подчертаеш изкусно с грим, те ще създават у мъжете усещане за младост.“

Косите ти като коприна

„Гъстите и блестящи коси показват, че се храниш балансирано и се радваш на добро здраве, което пък от своя страна излъчва сигнали към мъжкия пол, че си идеалната партньорка.“


Виж ощеНово в Cosmo