Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как влияе пролетта на различните зодии

 

Оценка: (3/5)

 
 

По време на пролетния сезон повечето от нас започват да се променят, така както се променя и природата... Но по-някой път ставаме доста нервни и нетърпими и дори ние самите не знаем точната причина.

Как влияе пролетта на различните зодии

Виж как всъщност пролетното събуждане на природата влияе на теб, спрямо твоята зодия!

Жената Телец!
Жената Телец!

Жените Телец, както знаеш, не се страхуват от нищо.

Освен от загубата на стабилност. Всичко трябва да върви по план и винаги да е по установения ред – това е условието за психичното здраве на Телците. Именно затова през пролетта Телците се гмурват в морето от промени.

Тоест се правят, че се гмурват. Те публикуват във Фейсбука си прочувствено есе на тема „Писна ми от всичко, ще избягам от вас в планината”, шумно се карат с най-добрата си приятелка (за най-голямата дреболия) и започват да измъчват любимия си на тема „Ти не ме обичаш, хайде да се разделим”.

Финал на тази шумна драма става някоя рокля на дребни флорални мотиви. Която е купена само заради това, че Телецът НИКОГА не е носил такава. Е, до там им стигат промените...

ВИЖ как влияе пролетния сезон и на останалите зодии!

12-те зодии и как им влияе пролетния сезон

Aко пролетта ти влияе депресивно защото ти си интровертен тип, то направи тези 3 неща!

Овладей изкуството да си щастлива и сама!
Овладей изкуството да си щастлива и сама!

Забавлявай се у дома.

Изключи телефона и компютъра, дръпни завесите, запали си свещи и прави каквото искаш. Сготви си хубава вечеря, чети книга, вземи си вана, гледай филм, или всичко накуп. Или пък направи нещо, което не би направила пред друг човек. Пусни си любимата музика и танцувай в хола. Маскирай се, пробвай различни дрехи. Просто се забавлявай.

►►► ВИЖ ТУК, "Как да изглеждаш СЕКСИ постоянно"!

Отиди някъде, където винаги си искала.

Планирай си деня така, сякаш ще бъдеш с още някой. Направи си график, вземи си фотоапарат, книга, нещо за хапване, ако не искаш да идеш сама на ресторант. Няма значение къде ще идеш, просто отиди на някое различно място. Не е нужно да чакаш някой да те заведе.

Най-добрите твои качества според зодията ти

Излез от зоната си на комфорт.

Не ти е приятно да идеш сама на кино или в музей? Опитай. Започни с галерия, където е тихо и има много за гледане. Много хора разглеждат експозициите сами, дори да са с някой друг, така че никой няма да обърне внимание, че си сама. По-необичайно е да идеш сама на кино, но щом седнеш и угаснат лампите, няма никакво значение, особено ако филмът е хубав.


Виж ощеНово в Cosmo