Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как различните зодии казват „Обичам те“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Знаеш как е – излизаш с някого, минават месеци и усещаш, че той е влюбен в теб, но така и не казва заветното „Обичам те“.

Как различните зодии казват „Обичам те“

Или се срещаш с момче, което изплюва камъчето още в първите няколко седмици. Странно, нали?

Не чак толкова! Зодиакалният му знак може да ти каже много за това как се влюбва и кога е готов да каже, че е влюбен в теб.

Запаси се с търпение и прочети в галерията долу как да разбереш, че те обича:

Как се влюбват различните зодии

За да се стигне до влюбване, първо трябва да се мине през първа среща. Какво очаква мъжът от нея? Да ти зададе няколко искрени въпроса (ако посмее). 

Ето 3 от тях:

Как различните зодии казват „Обичам те“

1. Ще се целунем ли тази вечер?

Добре де, това е твърде учтив въпрос. Истинският би бил „Ще правим ли секс довечера?“. Ако му кажеш истината директно в очите, той няма да бъде толкова нервен през останалата част от срещата. Може би.

►►► Фаталните грешки, които допускаш на първа среща

2. Колко от бившите ти гаджета си зарязала?

Отговорът на този въпрос може сериозно да го притесни. Ако ти си късала с всички мъже в живота ти, вариантите са два: или имаш ужасен вкус и го осъзнаваш на по-късен етап от връзката, или мъжете ти омръзват твърде бързо. Дали точно той ще бъде човекът, който ще прекъсне порочния кръг и ще те накара да се обвържеш завинаги? Сигурно не. Може би той би бил склонен да се опита, но за него е важно да знае предварително как стоят нещата.

3. Преди колко време приключи последната ти връзка?

Ако си скъсала с дългогодишния си приятел вчера, той вероятно ще ти се извини и ще се опита да избяга през прозореца на тоалетната. Няма как да го виниш за реакцията.


Виж ощеНово в Cosmo