Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как флиртуват различните зодии в чата

 

Оценка: (0/5)

 
 

Виж към какви свалки прибягват различните зодии онлайн. 

Как флиртуват различните зодии в чата

Овен – вечните усмивки и смеещи се личица

Как флиртуват различните зодии в чата

Овенът завършва почти всяко изречение с усмивка или смеещо се човече. „Хахаха“ е най-използваната фраза от него. Не обича да губи ценно време в писане, затова често използва съкращения и емотикони. Понякога толкова прекалява с тях, че те кара да се запиташ дали това, което си казала наистина е толкова забавно.

Телец – безкрайните въпроси

Как флиртуват различните зодии в чата

Телецът живее във вечен страх да не бъде досаден на околните. Ето защо често задава въпроси, за да поддържа разговора. „Как мина денят ти?“, обикновено е последван и от въпрос „Как си?“. Може да те попита дори „Харесваш ли джаз?“ или „За какво си мислиш преди да заспиш?“ Понякога в опита си да не те отегчава, телецът може да направи точно това, като те накара да се почувстваш сякаш си на разпит.  

Виж как флиртуват и останалите зодии:

Как флиртуват различните зодии онлайн

Предлагаме ти и няколко съвета за успешен виртуален флирт, които да ти помогнат в свалката с онзи сладур, с когото си пишеш от известно време. 

Как флиртуват различните зодии в чата

Изчакай - не пипай телефона

Срещата ви е била чудесна и се изкушаваш да му изпратиш sms и с няколко думи му кажеш, че ти е било супер приятно в неговата компания. Долу ръцете от телефона! Той първи трябва да ти пише, за да те покани да се видите отново.

Мислиш си, че той не ти пише, защото ще го сметнеш за досадник или подмазвач? Мъжете не са като нас, те никога не спекулират с това. Ако иска да ти каже нещо, ще го направи. Ако той не ти пише, значи не се интересува от теб. „Повярвай ми, не е защото е много зает с работа или има семеен проблем, просто няма желание да те види отново”, твърди Файн.

Един съвет от нас: промени името му в списъка си от контакти. Можеш да смениш „Нико” с „един нещастник”, така няма да се изкушаваш да му пишеш отново в WhatsApp.

С кои мъже НЕ трябва да се срещаш според хороскопа ти

Контролирай се в писането на досадно тъпи статуси

Целта ти е да покажеш, че си интересна личност. Тогава публикувай важни неща, като например: „Записах се да участвам в маратон. Време е за тренировка!”

Статуси от типа „гадният полицай ме глоби”, „мразя шефа си” или „нека петък дойде по-бързо, моля”, не разкриват нищо за теб. И не забравяй, никакви публикации повече от веднъж на ден. Ако имаш някакви съмнения, запомни, не трябва да публикуваш нищо за любовта и мъжете, докато връзката ви не стане официална.

►►► Вижте тук и останалите правила на виртуалния флирт

Правила за AM/PM

Ако се съгласиш той да ти пише след полунощ, никога няма да получиш така желаната традиционна среща помежду ви.

Той ще смята, че е удачно да ти се обажда, когато се почерпи и не си е тръгнал сам от дискотеката. Дори и съобщението да е кратко и ясно, като „Там ли си?”, не му отговаряй. А ако е нещо нежно подобно на „Гледах един филм и си мислех за теб. Искаш ли да се видим?”, тогава му отговори... На следващия ден.


Виж ощеНово в Cosmo