Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Медалът за най-добра любовница се дава на...

 

Оценка: (0/5)

 

Коя зодия няма равна на себе си в креватните изпълнения

Искаш да разбереш коя зодия няма равна на себе си в креватните изпълнения? Тогава чети най-верния петъчен рейтинг.

Медалът за най-добра любовница се дава на...

 

Замисляла ли си се някога какви са истинските ти умения в леглото ? Не това, което си мислиш, че си, а това, което си в действителност... Колко си добра между чаршафите зависи не само от опита, но, оказва се, и от зодиакалния знак

Медалът за най-добра любовница се дава на...

12-о място: Риби

Неочакван обрат! Почетното място заемат Рибите, на които трябва да признаем, че в зодиака няма друг знак, който да умее толкова пълно да се отдава на чувствени удоволствия. И точно това качество играе лоша шега на Рибите. И по-точно, не с Рибите, а с техните любовници. Които първо са длъжни да осигурят на този представител на зодиака прекрасно настроение, дълга, нежна среща, листа от рози, копринени чаршафи и атлетичен, синеок брюнет за партньор. И това не е всичко – той трябва да е супер любовник, да ухае като елф – на сутрешна роса и нектар. Тогава може би Рибката ще му покаже класата си. Ако реши, че се е влюбила. Ако пък ли не – нека той да прави всичко сам и да е благодарен до гроб, че изобщо се е докоснал до божественото Рибино тяло.

►►►Любопитно ли ти е и кои са най-лошите любовници. Виж тук!

11-о място: Дева

Има две главни правила в секса с Дева. Първото: по-лесно е да убиеш Девата, отколкото да я удовлетвориш. Второ: ако тя не е удовлетворена, тя ще накара партньора да прави с нея секс дотогава, докато не стигне до кулминация. И тук изобщо няма повод за радост. Защото Девата не дава втори шанс на партньора, който не е на нейното ниво. Край! Влакът тръгна. Затова сексът няма да бъде този, за който си мислиш, а церебрален. В мозъка. По-добре бягай, няма какво да направиш.

Виж тук и класацията на останалите зодии за добри любовници:

Най-добрата любовница сред зодиите

Познай той добър любовник ли е

Медалът за най-добра любовница се дава на...

Можеш да го разчетеш като диаграма, още преди да сте стигнали до леглото. Ето на какво да обърнеш внимание.

Хапва ли си
Не си ли чувала, че най-добрите любовници са лакомници? Лакоми са за всичко, включително и за храна. Казват, че добрият апетит е знак за изразено либидо, така че наблюдавай го в ресторанта.

►►►Любовните правила за нарушаване

Какво не чу?
Обърни внимание и на начина, по който говори. Ако изказът му е монотонен и рядко променя изражението си, е незаменим там, между чаршафите. Ако разговорът върви вяло, очаквай същото и в секса.

Коя маса ще си избере в заведението
Това също е важен знак. Ако сяда на място, така че да вижда само теб, а не останалите гости на заведението, ще се насладиш на хубав секс.

Какво възбужда всяка зодия

Подай ми ръка
Той държи ли ръката ти? Начинът, по който го прави, също говори за темперамента му в секса. Докосването на всяка част на ръката показва, че иска да е свързан с теб не само физически, но и емоционално. Ако те допира едвам с върховете на пръстите си, не е особено заинтересуван, а ако те хване за ръка по класическия начин, предполагаме, че ще си разочарована от секса с него.

Ах, тази целувка!
Обхваща ли той лицето ти с двете си ръце, докато се целувате? Знай, че е романтична душа и е много страстен любовник, но очаква да му отвърнеш по същия начин. Ако усетиш чувства по време на първата целувка, това е добър знак. Още по-добре е, ако партньорът ти въздъхне след това.


Виж ощеНово в Cosmo