Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на твоите най-силни страни

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всяка жена си има своите начини, които са й верни помощници в напрегнати сутиации или просто да получи това, което желае от своя партнъор...

Хороскоп на твоите най-силни страни

Хороскоп на жената ОВЕН!

Силата на жената-Овен е в целеустремеността й!
Силата на жената-Овен е в целеустремеността й!

Тя вижда целта, а препядтствията ги пренебрегва танцувайки. При това трябва да се разбере, че ако на пътя й застане непреодолима стена, тя рано или късно ще я събори. Или ще я взриви, по дяволите. Тя прекрасно знае, че стената може да се заобиколи, ако се постараеш, но смята, че компрпмисите са за слабаците.

И интересното е че реалността обикновенно й отстъпва. Няма глупаци, съгласни да си ударят челно главите с нея. Всички искат да живеят все пак.

Виж кои още тайни супер сили притежаваш, спрямо твоята зодия и как може да ги използваш в твоя полза!

Хороскоп на женските супер сили

Ако не можеш да прецениш дали той те харесва истински или си само поредната бройка за него, то тогава виж какво казват звездите за вашите любовни съвпадения!

** (ако успееш да направиш акробатично чудо и едновременно да отделиш внимание на две ерогенни зони (например на гърдите и на ухото), твоят партньор ще има усещането, че се е сбъднала най-съкровената му и сладка мечта. Секс с две момичета едновременно. И вече можеш да си сигурна, че след това за нищо на света няма да те смени за друга.)

Какво възбужда всяка зодия

Всяка уважаваща себе си Cosmo мацка знае как да поддържа желанието на половинката си. Да, но понякога и твоето въображение се изчерпва, признай си...

ВИЖ ТУК нашите предложения за 30 горещи секс трика!

Как да разгорещиш пламъка под чаршафите ли? Мисията далеч не е толкова сложна колкото ти се струва...
Как да разгорещиш пламъка под чаршафите ли? Мисията далеч не е толкова сложна колкото ти се струва...

Ако природата не е била твърде щедра към твоя партньор, не се притеснявай за сексуалния ви живот.

5 секс пози за малък член

Превръщане на дефекта в ефект!

С малко старание, завъртане и докосване, можеш да направиш така, че малкия пенис да достигне чувствителните ти точки. Първо – дръж краката си колкото се може по-събрани по време на секс. Без значение в каква поза сте, ако правиш това, търкането ще е по-интензивно, а оттам и стимулацията на чувствителната част от вагината ще е по- ефикасна. Като се стараеш да държиш краката си близо един до друг, това ще стесни точката на проникване.


Виж ощеНово в Cosmo