Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата

 

Оценка: (0/5)

 
 

 Направихме рейтинг на най-богатите зодиакални знаци!

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата

Искаш да разбереш представителите на коя зодия най-много обичат парите? Чети нашия хороскоп!

Класация на жените според зодията: коя е най-добрата

12-о място – Стрелец

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата

Почетното 12-о място и титлата на най-големия зодиакален мошеник се дава на Стрелеца. Невероятно, но факт: Стрелците винаги имат пари (много при това), но това са пари, които те, макар и да притежават, все едно ги нямат. Защото в света винаги има някой, който е по-богат от Стрелеца, а това е непоносимо! Така че, всеки уважаващ себе си Стрелец, който не е заел първите места във Forbes, най-искрено счита себе си за бедняк и за човек, който търпи лишения. Между другото, имаме подозрения, че дори най-голямото състояние в света не би направило Стрелеца ментално по-богат. Тази ненаситна утроба не може да бъде запълнена, нито затворена.

11-о място – Водолей

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата

Водолеят няма пари, защото не са му необходими – всичко е толкова просто и логично. Но защо? Да трепери като есенен лист – не, това не е за Водолея. „Един живот живеем. Какво толкова ще загубя!“ – това е девизът на Водолея. И ако трябва да сме честни, до този момент нито един Водолей не е загубил, защото винаги се намира някой, който е готов да даде на Водолея пари в замяна на възможността да бъде в неговата компания и да усети неизчерпаемата водолейска жажда за живот.

Виж класацията на богатството на останалите зодии:

Кой зодиакален знак е най-богат

Нямаш ни най-малка представа къде отиват парите ти? Ето как да ги проследиш и да избегнеш излишни харчове.

1. Оглеждай се за добри сделки

От класове по йога до услуги в автомивка – груповите сайтове, които стават все по-популярни напоследък, предлагат много изгодни сделки. Освен това ресторантите се надпреварват колко по-изгодни сделки да предложат и гъмжи от оферти за „две на цената на едно“. При наличието на това разнообразие от добри сделки, просто не си струва да плащаш реалната цена. Е, вярно е, че трябва да планираш предварително, но си струва, защото ще ти спести много пари в дългосрочен план.

Хороскоп на парите: коя зодия е най-богата

2. Прави си списък за пазаруване (и се придържай към него)

Знаеш как отиваш до магазина за хляб и прясно мляко и се прибираш с три препълнени торби, нали? Понякога е ужасно трудно да устоиш на малките екстри. Особено, ако отиваш на пазар, когато си гладна. Вместо това направи списък с провизиите, от които се нуждаеш, и бъди дисциплинирана, когато се озовеш в магазина (и си приготви сандвич преди да излезеш от вкъщи). Ами, този шоколад на промоция и кроасани с масло? Подмини ги, диетата ти ще ти е благодарна, колкото и портфейлът.

►►►ВИЖ ТУК: Останалите лесни съвети как да спестиш пари!

Спестяването е като опитите ти да влезеш във форма. Първоначално не е никак забавно, но когато придобиеш определени навици и започнеш да виждаш резултатите, искаш да дадеш още повече от себе си. Най-простичкият начин да спестяваш безболезнено е да го правиш автоматично. Можеш например да отделяш определена сума от заплатата си всеки месец и като традиция да я внасяш в свой собствен спестовен депозит. Когато мислено не разчиташ на тези пари, ще си правиш сметка с бюджета, с който разполагаш.


Виж ощеНово в Cosmo