Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на мъжките желания по зодии

 

Оценка: (0/5)

 
 

Всеки мъж има тайни желания и мечти, които не споделя с никого... дори с теб!

Хороскоп на мъжките желания по зодии

Но не можеш да скриеш истината от вълшебното астро кълбо! Разбери за какво мечтае той, спрямо неговата зодия!

Мъжът Близнаци

Близнаците мечтаят за световно признание.
Близнаците мечтаят за световно признание.

 Наистина, те още не са решили какви точно искат да бъдат: рок звезда, свалячи или президенти на света. Най-добре всичко заедно, естествено.

Защото мъжът Близнаци мечтае да развие способностите си на кукловод до най-висока степен. Нека всички го обсъждат! Абсолютно всички. Нека предполагат къде е, с кого е, какво е направил и защо. Най-любимото занимание на Близнаците е да водят хората за носа. Но обикновено кралството им е малко, няма накъде да се разпрострат. А самата слава им е напълно скучна, ужасно е изморителна сама по себе си.

Затова тези Близнаци, които все пак я достигат, мечтаят да си се усамотят в имението на Хю Хефнър и да получат просветление там.

Е, те така казват, че отиват за просветление. Всъщност мечтаят да имат на разположение стотина мацки, които не са изплашени от големия свят и са готови на всичко. У-у-у-х-у-у, нови играчки!

Мъжът Рак

Мечтите на мъжете зодия Рак са направо класика: щастие и разбирателство за всички.
Мечтите на мъжете зодия Рак са направо класика: щастие и разбирателство за всички.

 Наистина, нужно е да помним, че тези „всички” за мъжете Рак съвсем не са „ВСИЧКИ”.

А само онези, които обича. Разбира се, той не желае нищо лошо на останалите, но в мечтите му им се полага ролята на статисти: не кашлят, значи са о.к. . Но пък в мечтите си мъжът Рак щедро обсипва близките и роднините си с благата на живота, обгръща ги с грижи и ги „осветява” с любовта си. Тоест мъжът Рак мечтае за това, което и в реалността прави, просто в мечтите ѝ възможностите ѝ са милион пъти по-големи.

А сега ще ти споделим страшната тайна: в страната на сънищата на мъжа Рак съществува една малка, старателно скривана мечта. Мъжът Рак мечтае да е известен. Но така, че славата да не пречи на по-нататъшния му живот в уютната му черупка.

Затова той най-вероятно вече пише книга, която ще стане световен бестселър. Нали вече говорихме, че мечтите на Раците са леко подобрената реалност.

Виж за какво мечтаят мъжете и от останалите зодии!

Хороскоп на желаниятa: за какво мечтаят мъжете от всяка зодия

** Фройд нарича женската сексуалност „тъмния континент“. Ако това е така, то мъжката може да бъде наречена „тъмната планета“.

Но когато нещата опират до секс, мъжете обичат простите неща, не ли? Не. Спалнята е велика сцена за мъжки представления и обикновено жените виждат роли, а не реалност. Има няколко разкриващи факта, които мъжете биха искали да знаеш...

Мъжете не са само... ПЕНИС

Пенисът получава цялото внимание, но мъжете имат и други ерогенни зони.

Психолози обясняват, че мъжете избягват да насочват и поправят жените, защото ги е страх да не ги отблъснат. Но има много места, които жената би трябвало да докосва – гърдите, лицето, вътрешната част на бедрата. Нежното опипване на тестисите също ги възбужда много.

Мъжете винаги искат секс, но не по очевидната причина

Често се казва, че мъжете постоянно искат секс, но не е точно така. За мъжете сексът е празник и им се иска жените по-често да живеят за мига. В днешните стресиращи времена, сексът не трябва да се избутва на най-долния рафт и да се лишаваме от удоволствието и радостта. Сексът е полезен и за здравето, намалява стреса, сваля кръвното, освобождава хормона на доволството окситоцин и свързва хората.

►►► ВИЖ ТУК, кои са останалите СЕКС неща, които мъжете искат да знаем!

Женските зодии и какви мъже им подхождат в леглото

** Понякога се случва мъжът, когото жената смята за невероятно секси, и възбужда желание у нея, всъщност да се окаже доста посредствен любовник: невнимателен, безстрастен и даже скучен...

►►► ВИЖ ТУК, кои са 7-те типа мъже и твоята секс съвместимост с тях!


Виж ощеНово в Cosmo