Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на коварството: коя зодия е най-злобна

 

Оценка: (5/5)

 
 

Ние всички, разбира се, сме милички и сладки котенца. Отвън. Но вътре в нас гори адския пламък на коварството. И ако бъдем предизвикани, ние сме способни на невероятни неща.

Хороскоп на коварството: коя зодия е най-злобна

Ако искаш да разбереш на какво злодеяние ти си най-способна и до колко е развита коварната ти страна , то виж какво казват звездите по този въпрос!

Зодия Козирог
Зодия Козирог

Коварството на жената-Козирог се състои в това, че никой не го очаква.

И е съвсем разбираемо – тя няма време за подобни глупости, по тази причина не ги и планува. То просто се случва. Например, представителката на тази зодия е коварна в любовта. Ако те реши, че иска някой мъж, ще седне и ще напише план за действие в 100 пункта, как да го завоюва. След това ще се заеме с изпълнението му. Но в момента, в който нещастникът се осъзнае, че просто не може да живее без нея, тя ще се оттегли.

И дори той да реши да скочи от моста, за да си я върне, тя остава непоклатима. Било каквото било.

Зодия Водолей
Зодия Водолей

Жената-Водолей е куфар с двойно дъно.

Тя е самата доброта – най-милата, най-разбиращата, с най-лек характер. Сякаш нищо не може да я засегне, а самата тя не е способна да обиди или навреди на някого. В действителност, тя помни всичко. Ама наистина всичко. Просто представителкта на тази зодия има много силно развита чувственост и умее да избере пoдходяща ситуация. И когато обидилият се е успокоил и дори забравил, ще си избере момент, когатo вниманието е насочено към него и ще хвърли грозната истина като бомба.

Историята, която ще разкаже ще бъде толкова ужасна, че ще взриви всичко и всички. А той ще стой и ще се взира недоумяващо.

ВИЖ и останалите зодии!

Кои представители на зодиака са най-коварни

** Колкото и да ти звучи до болка познато - позитивните мисли и енергия са супер важни ти да се чувстваш в кожата си. Няма как да бъдеш щастлива, ако не положиш малко усилия. Има няколко неща, които винаги работят!

Давай го по-оптимистично!

Трудно е да продължим да гледаме на нещата от хубавата им страна. Но ако се съсредоточим само върху негативното, ситуацията ще стане дори по-мрачна. 

Голяма част от негативизма, пред който сме изправени, е ненужен. Не е необходимо да следим за всяко бедствие, което съобщават по новините, нито да прекарваме времето си с хора, които фокусират вниманието си върху лоши случки. Слагай розовите очила и го раздай по-оптимистично:
Всяка сутрин, когато се събудиш, полежи няколко минути, мислейки какъв страхотен ден ти предстои!
Поднови кожата си, като поемаш по няколко дълбоки вдишвания през деня.
Направи си благодарствен списък и на него запиши нещата, за които трябва да си благодарна всеки ден
Избери общински проект, който е близък до сърцето ти, и отделяй време за него всеки месец. Да бъдеш част от нещо различно е голям стимул. Промените искат време, позитивна нагласа и последователни действия – ти можеш да бъдеш част от тях.
Повдигни настроението си, като залепваш и отбелязваш различни интересни мисли и снимки на екрана на лаптопа или смартфона си.

►►► ВИЖ ТУК, кои са останалите важни неща, от които зависи ти да си щастлива!

** С течение на годините психолозите са очертали общите черти и поведението на хората, които са надути и самовлюбени. Общо взето, те смятат, че са по-добри от другите и искат всички да им се възхищават.

Ето няколко типични черти и действия на истински самовлюбените хора, които да имаш предвид!

Инвестираш цялото си време в онлайн имиджа си  Най-важно е как изглеждаш. Хората те гледат и те съдят по вида. А понеже изглеждаш толкова добре, всички искат да са като теб. Или ти поне така си мислиш. Всъщност малцина са толкова глупави, че да искат да са като теб. Забавна ли си? Страхотна ли си? Социалните мрежи лъжат.
Инвестираш цялото си време в онлайн имиджа си Най-важно е как изглеждаш. Хората те гледат и те съдят по вида. А понеже изглеждаш толкова добре, всички искат да са като теб. Или ти поне така си мислиш. Всъщност малцина са толкова глупави, че да искат да са като теб. Забавна ли си? Страхотна ли си? Социалните мрежи лъжат.

Мразиш някой да има нещо, което ти нямаш!

Защото не го заслужава, за разлика от теб. И как точно го реши? Понякога човек получава това, което заслужава, а понякога – не. Животът е шарен. Нарцисите не го разбират. Те са убедени, че са велики и заслужават само най-хубавото.

Поемаш отговорност за успехите си, но не и за провалите си

Сбъркала си? Абсурд! Ти не искаш хората да разберат, че си направила грешка и я отричаш, надявайки се, че ще забравят за нея. А хубавите неща, които си направила? Тръбиш наляво и надясно и искаш всички да разберат, че това е твое дело и да ти се възхитят.

►►► ВИЖ ТУК, останалите признаци, че си лоша кучка!

** Aко настоящата ти работа не те радва, може би ще се вдъхновиш за нещо ново.
Виж коя работа е най-подходяща за теб в зависимост от зодията ти.

Професия според твоята зодия


Виж ощеНово в Cosmo