Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на капризите: какви са те според зодията

 

Оценка: (5/5)

 
 

Всяка зодия проявява по различен начин своите капризи..

Хороскоп на капризите: какви са те според зодията

Искаш ли да знаеш как изглеждаш в очите на околните, когато започнеш да мрънкаш и капризничиш?

Зодия БЛИЗНАЦИ

Хороскоп на капризите: какви са те според зодията

Близнаците капризничат многословно. Цветисто. Ярко. Театрално. Изглежда доста впечатляващо, защото Близнаците в този момент наистина се разпадат на няколко личности. Смисъл, физически: един човек не може да произведе толкова шум, това противоречи на законите на природата! За щастие, прищевките на жената Близнаци изчезват толкова внезапно, колкото и се появяват: сякаш нечия невидима ръка спира крана. Минава миг и тя отново е в прекрасно разположение на духа. А който е успял да седне, докато тя е капризничела, не е никак смел.

8 неща, които ти пречат да си щастлива

Зодия ВЕЗНИ

Хороскоп на капризите: какви са те според зодията

Везните капризничат необичайно мило. Така, че на техния любим му се приисква веднага да вземе това котенце на ръце, да го гушне, утеши и да му купи сладолед. А всичко е заради това, че Везните капризничат деликатно. Позволяват си го само тогава, когато разбират, че с околните всичко е наред – настроението им е прекрасно и им е все тая дали ще се занимават с нещо. Затова Везните са единствената зодия, чиито капризи се изпълняват винаги. Взимай пример!

Виж какви са капризите и на останалите зодии:

Кои зодии са най-капризни

Контролирай негативните емоции

Емоциите са част от теб, но е важно да се научиш да ги използваш конструктивно. Да си отбранителна, твърдоглава, намусена или разрушителна, са поведения, които са типична за децата. Дори с най-неразумния противник (шефа ти от ада, отровната бивша на гаджето ти), усмивката може да е най-сладкото отмъщение, доказващо че си  преодоляла всичко и че продължаваш напред.


Виж ощеНово в Cosmo