Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хороскоп на хищницата: виж коя си според зодията

 

Оценка: (3/5)

 
 

Не случайно жените често са наричани хищници!

Хороскоп на хищницата: виж коя си според зодията

Жените често биват наричани хищници, но не се уточнява какви точно хищници се имат предвид. Искаш ли да узнаеш, какъв хищник си ти? Този хороскоп е за теб.

РАК - ЛЪВИЦА

Жената-Рак се асоциира с лъвицата. Ти, като една силнa лъвица се нуждаеш от истински мъжкар, който да се забелязва от далече. При това, този мъж може изобщо да не прави нищо, защото ти се справяш идеално добре и сама. Ти ще се погрижиш за всичко: ще поемеш юздите, ще въспитаваш децата и ще въведеш ред в прайда. И в никакъв случай, не трябва да бъдеш считана за безволева женичка, която е превърнала мъжа в господар. Разбира се , ти би се грижила и би го глезила, но само ако той е правилния лъв. А ако е неправилния, най-вероятно ще бъде прогонен от прайда и няма да може да направи нищо. Абсолютно нищо. А верните ти приятелки и близки роднини от прайда ще го преследват из цялата савана. 

Единственото, от което имаш нужда, е един истински мъжкар!
Единственото, от което имаш нужда, е един истински мъжкар!

СКОРПИОН - ТИГРИЦА

Тигирцата е най-загадъчната от всички котки. И най-опасната. Тя често напада хора, а учените и до сега не могат да обяснят това сгресивно поведение. Същото важи и за жената-Скорпион. Никой не знае какво мотивира унищожителната ти сила. Някои учени твърдят, че отговара се крие на метафизично ниво. И все пак си остава факт, че ти закусваш с мъжки сърца. Като преди това си го унищожила с едно единствено докосване.

Факт е, че закусваш с мъжки сърца!
Факт е, че закусваш с мъжки сърца!

Виж какъв хищник са жените и от останалите зодии:

Каква хищница си според зодията

Всяка жена си има своите начини, които са й верни помощници в напрегнати сутиации или просто да получи това, което желае от своя партнъор. 

Силата на жената Овен, например, е в нейната целеустременост! 

Тя вижда целта, а препятствията ги пренебрегва танцувайки. При това трябва да се разбере, че ако на пътя й застане непреодолима стена, тя рано или късно ще я събори. Или ще я взриви, по дяволите! Тя прекрасно знае, че стената може да се заобиколи, ако се постараеш, но смята, че компрпмисите са за слабаците. И интересното е че реалността обикновенно й отстъпва. Няма глупаци, съгласни да си ударят челно главите с нея. Всички искат да живеят все пак....

►►►ВИЖ ТУК, Хороскоп на женските супер сили и за останалите зодии!

След като откриеш своята сила, е важно да знаеш и принципите на силната и независима жена!

1. Не чакай, а действай

Всяко движение напред, дори и най-незначителното, е по-ефикасно от безсмисленото чакане.

Не ти звънят след интервюто? Сама им се обади и разбери кога ще вземат решение. Гаджето ти не може да организира плановете си за уикенда? Планирай свободното си време независимо от него. Дълго време не те повишават? Разгледай други компании или подобни вакантни места. По-добре е да опиташ много варианти и да не получиш желаното, отколкото да не правиш съвсем нищо. Никой няма да направи нещо повече за теб, освен ти самата.

Най-добрите твои качества според зодията ти

2. Не мисли за това как те оценяват - ти самата оценявай

Не е много приятно да седиш в кафето на среща и да си задаваш въпроса „Дали ме харесва?”.

Най-вероятно си забелязала, че мъжете често дори не помислят за възможността някой да не ги хареса. Затова се отпусни, облегни се назад и оцени кавалера си по всички параметри. Междувременно ще решиш дали ти е интересен, или не.

►►►ВИЖ ТУК и останалите 9 принципа на силната и независима жена!

Често човек разчита на партньора си да го направи щастлив. Това създава напрежение и е нереалистично. Ако можем да цитираме Елеанор Рузвелт: „Никой не може да те направи щастлива, освен ти самата.“


Виж ощеНово в Cosmo