Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

6 съвета за справяне с ретроградния Меркурий

 

Оценка: (4/5)

 
 

Отново е това време през година – Меркурий, планетата на комуникациите, е ретрограден.

6 съвета за справяне с ретроградния Меркурий

Знаеш основните неща, които да не правиш. Да не си купуваш нови електронни устройства, да не планираш пътешествия, да не подписваш нови договори или да почваш нови бизнес начинания.

Хороскоп на женските супер сили

Това, което не знаеш, че периодът (от 19 декември до 8 януари) е много благоприятен за други начинания. А те са:

1. Да наваксаш с имейлите.

Нали знаеш колко виновна се чувстваш, че не си отговорила на даден мейл със седмици? Сега е идеалното време да се „гмурнеш“ в морето от мейли, да ги разгледаш и отговориш. Хората са по-податливи да отговорят на тези, които не са им писали отдавна точно, когато Меркурий е ретрограден, така че комуникацията ви ще има чудесен старт.

►►► Виж тук 15 неща, които не знаеш за астрологията

2. Почисти занемарените шкафове.

Невероятната бъркотия, която създаваш из шкафа или гардероба си те кара просто да затръшнеш врата с досада? Не и сега. Важно е сега да се справиш с факторите, които объркват или забавят ежедневието ти. Всичко трябва да функционира на пълен капацитет, след като Меркурий спре да е ретрограден. Единственото, от което трябва да се въздържаш е подписването на договори или официални документи.

3. Свържи се с бившия си.

Гледай си работата, Меркурий!
Гледай си работата, Меркурий!

Този, за който мислиш доста напоследък. Дали имате взаимоотношения за уточняване? Искаш да му кажеш нещо? Няма по-добро време да го направиш. Разбира се, можеш да провериш отдалеч какво се случва, посредством Фейсбук чат, например. Но сега е много по-вероятно разговорът да протече гладко и леко, ако се видите очи в очи. Той също може да има нещо да ти казва.

Как да се облечеш за първа среща според твоята зодия

4. Поднови договорите си.

Дали от кабелната ти телевизия не те бомбандират с предложения за празнични пакети? Мислиш да направиш промени в плана си за телефон или интернет? Ако имаш спестени пари, сега е добър период да направиш промените. Единственото, с което трябва да се съобразяваш, че те трябва да са обвързани с вече съществуваща договорка – не да подписваш чисто нов договор. Виж какви са възможностите ти. Няма как да ги знаеш, ако не попиташ.

►►► Виж тук какъв тип гадже си според зодията ти

5. Обмисли внимателно почивката си.

Правило номер 1 за преживяване на ретроградния Меркурий е да си оставиш допълнително време да направиш плановете си за пътуване. Резервирай билети предварително, а не в последната минута.

6. Прекарай време с близките си хора.

Тъй като няма да пазаруваш скъпа техника или да обмисляш мащабни пътешествия, можеш да отделиш време за близките си. Планирай спокойни срещи с приятели и се надсмивай над тези, които вярват, че с ретроградния Меркурий идва краят на света.


Виж ощеНово в Cosmo