Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мистичното значение на повтарящите се числа

 

Оценка: (0/5)

 
 

Случва ли ти се често да виждаш повтарящи се числа на монитора на телефона, циферблата на часовника и къде ли още не?

Мистичното значение на повтарящите се числа

Дали е просто съвпадение или явление, което има по-дълбок смисъл за съдбата ти? Възможно ли е вселената да ти праща послание? Ето нашия гид за разшифроване на повтарящите се числа и по-точно „господарските“ сред тях и техните производни (термин от нумерологията, който се отнася до числата с по-мощно значение: 11, 22 и 33). Нека разберем какво искат да ни кажат.

111 – Зов за събуждане

Мистичното значение на повтарящите се числа

1:11 или 11:11 със сигурност е магическо число. Всъщност, картата на Магът е под номер едно в колодата на картите Таро от Голямата аркана. Когато видиш повтарящи се единици, значи вселената ти изпраща зов за събуждане. Огледай се и наистина обърни внимание на това къде се намираш и с кой си. Това е потвърждение от космоса, че се движиш в правилната посока. Имаш още път да изминеш, като числото едно представлява първата стъпка. Но можеш да си сигурна, че си тръгнала в правилната посока. Нещата ще ти се получат, но не трябва да спираш да вървиш.

►►► Тайната на рождената ти дата спрямо нумерологията

11 се счита за господарско число в нумерологията и също така загатва за духовната ти пътека. Много хора вярват, че тези, които честото виждат на 11:11 са ангели, дошли на земята да възвисят човешкото самосъзнание, да възвърнат хармонията и баланса. Те са „мостове“, които свързват заедно коренно различни социални прослойки или противоположни енергии. Както горе, така и долу. Без тъмнина, няма светлина. Те са достатъчно силни емоционално и психически, за да осъзнаят, че хората имат двойнствена природа, но същевременно представляват едно цяло.

222 – Потърси баланса

Две е числото на партньорството и връзките. Когато видиш 2:22, започни да обръщаш внимание на хората, които влизат в живота ти. Може да попаднеш на своята сродна душа, както в романтично, така и в приятелско отношение. Събитието може и да е сигнал да балансираш взимането и даването в сегашните си взаимоотношения. Справедливо ли е всичко? Допринасяш ли достатъчно за връзката или се раздаваш прекалено? Хвърли един безпристрастен поглед на ситуацията и върни равноденствието.

Какво те очаква от новата 2018-а година зпоред зодията - в галерията долу:

Каква промяна трябва да направят различните зодии през 2018

В Голямата аркана на картите Таро, числото две се пада на Висшата жрица. Здравей, интуиция! Появата на числото 2:22 може да е напомняне да останеш вярна на себе си и да не се притесняваш да споделяш мнението си по-гласно. Макар отстояването на убежденията понякога да води до разклащане на взаимоотношенията, изказаната на глас истина е основополагащ камък за всяка добра връзка. За това, не се притеснявай да кажеш възгледите си високо и ясно, когато видиш 2:22. Тази подредба на числото две ти прошепва: слушай вътрешния си глас.

333 – Подреди съзнанието, тялото и душата си

Три е числото на Светата Троица: съзнание, тяло и душа. Появата на 3:33 може да е потвърждение, че животът ти в момента е пълен и всичко е наред.

►►► Най-важните мистични и кармични числа

Или може да е знак да провериш дали някой от трите елемента не извън баланс. Дали не работиш прекалено, за сметка съня или любимите си курсове по йога? Може би пренебрегваш духовното си „аз“ прекалено, което ще ти повлияе зле в дългосрочен план, ако не възвърнеш баланса. Реагирай по подходящ начин и скоро ще усетиш, че се чувстваш по-спокойна и смирена.

Третата карта от колодата на Големите аркани, Императрицата, е символ на плодовитата, чувствена жена, която обича да забавлява околните. В нумероголията, числото 3 е „социалното“ число. В астрологията, Трети Дом управлява комуникациите, любопитството и движението. Появата на повтарящото се число три може да е призивът на вселената да излизаш повече, да се срещаш с нови хора, да задаваш въпроси и разкриваш нови територии. Честата поява на 3:33 може и да ти подсказва да живееш по-разточителен живот, вместо да пестиш.


Виж ощеНово в Cosmo