| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
avangard

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
siskas93

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 1:17 pm Заглавие:
|
|
|
| аз сега си намерих една много евтина маска за коса 7лв килограма ;Д една позната я ползва косата и е супер мека, подпомага на растежа .... и леко омазнява сухата коса,точно като за моята ! |
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 1:43 pm Заглавие:
|
|
|
| iwonka написа: |
| Аз съм доволна и от един крем Биле се казваше май бях ползвала за акне, много ми помогна, а майка ми полза пак на Биле само че за напукани пети, те са като вълшебни за 3-4 дена петите и се оправиха.Преди седмица някъде си купих едни сенки на Карло ди Рома за 1.50 4 цвята са (бяло, черно, светло сиво, тъмно сиво), и да ви кажа са много яки издържат ми по цял ден в тия жеги и мн ми харесват.Както и по горе казахте Евелин, Глоден роуз, Руби роуз, Рефан..а да ви питам да не отварям др тема..крема на Билка за стрий дали помага?някой ползвал ли е? |
Абе аз го ползвах, ама по това време ползвах много неща и не съм сигурна кое от всичко даде ефект. _________________
|
|
|
 |
iwonka

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 4:18 pm Заглавие:
|
|
|
| ^^^^ А иначе кви др. прстотии ползваше, в смис според мене нищо не може да даде ефект при тебе нещо да имаше ли подобрение..? |
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 4:29 pm Заглавие:
|
|
|
| iwonka написа: |
| според мене нищо не може да даде ефект при тебе |
???? _________________
|
|
|
 |
iwonka

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 4:43 pm Заглавие:
|
|
|
| ххах не при тебе аз мисля, че нищо не може да даде ефект и после дали при тебе е имало някво подобрение, сорка аз съм виновна, но просто с малко братче до главата е трудно да си събера мислите ;ддд |
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 4:45 pm Заглавие:
|
|
|
хахаха, ами ползвах го едновременно с това
И имаше резултат, но не съм сигурна дали е от Билка, от Гарниер или от двете  _________________
|
|
|
 |
iwonka

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 5:38 pm Заглавие:
|
|
|
| А кви кинти г/д е тва на гарниера |
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Сря Юли 07, 2010 5:54 pm Заглавие:
|
|
|
О, не си спомням, беше преди година - две...някъде около 20 лв +/- _________________
|
|
|
 |
pebble
|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 7:55 am Заглавие:
|
|
|
| avangard написа: |
| На Елеа ползвам пяната за измиване и гел ексфолиант и съм супер доволна - най - добрият продукт, на който съм попадала за измиване, честно. На Билка много харесвам крема за ръце. |
+1Определено е най-доброто и за мен.Сега ползвам за пореден път зелената пяна,ексфолианта 2 пъти съм си купувала-изчезнаха ми петънцата от пъпките  |
|
|
 |
cosmofriendka

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 8:29 am Заглавие:
|
|
|
Аз съм много доволна от една маска за коса-FARMACI с маслини 500 гр. около 3-4 лв. От незаменимата Розова вода и от продуктите на Икаров  _________________ просто се усмихни...  |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 8:38 am Заглавие:
|
|
|
Miosotis маска за коса с костен мозък и плацента, както и на същата фирма маската с мед. 8 лв за половин кило, действа ми супер на косата. Има ефект още от първото измиване. Но ако имате мазна коса, по - добре нещо друго, щото тази малко омазнява. _________________
|
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 9:11 am Заглавие:
|
|
|
| Miosotis маска за коса с костен мозък и плацента, както и на същата фирма маската с мед. 8 лв за половин кило, действа ми супер на косата. Има ефект още от първото измиване. Но ако имате мазна коса, по - добре нещо друго, щото тази малко омазнява. |
Тази маска много пъти ме е спасявала _________________
|
|
|
 |
emistel

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 11:03 am Заглавие:
|
|
|
Аз съм много доволна от Oriflame- кремовете за лице и тяло, червилата, спиралата уондърлаш. Харесвам и някои продукти на Garnier. При лаковете и заздравителите за нокти съм признала Perfect- страхотни са  |
|
|
 |
студентката

|
Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 1:54 pm Заглавие:
|
|
|
| Miosotis маска за коса с костен мозък и плацента, както и на същата фирма маската с мед. 8 лв за половин кило, действа ми супер на косата. Има ефект още от първото измиване. Но ако имате мазна коса, по - добре нещо друго, щото тази малко омазнява. |
Ооооо,да. Жалко,че нямаше кой да ми го каже това,преди да почна да я ползвам. Направо плачех от тази маска. Представи си-правя си я,измивам си косата и след 2 часа седи така,се едно със зехтин съм я поливала. Беше ужас. Ползвах я точно два пъти. Но пък майка ми беше доволна от нея.
Иначе,свеки си беше купила някаква маска за коса-пак половин кило,с лук (или с чесън-не помня вече),беше хубава,ама и на нея ефекта й беше до някакво време.
В общи линии,ползвала съм почти всякакви маски за коса-е не мога да нацеля нищо,което да ми действа добре на косата и на скалпа.
Иначе ползвам доста разнообразна козметика,имам и евтини неща-на Евтерпа,Билка,Елеа. Но с маските и шампоаните-честно,не знам какво да правя вече _________________ Великата публика е тази,която споделя радостта от победата и мъката от загубата с една и съща страст!
|
|
|
 |
|