| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
avangard

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Marina90

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 12:59 pm Заглавие:
|
|
|
Тоооочно за това си мислех преди 15 мин, искам и аз да разкарам корема и паласките ама нямам с какво да се снимам сега, като намеря ще го направя. Но имам 7-8кг за смъкване
avangard, как мислиш да ги сваляш? Упржнения, диета, и двете.. ?  |
|
|
 |
SpiritGirl

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:01 pm Заглавие:
|
|
|
ее.. горе-долу съм улучила заглавието  _________________ Remember everyone you meet... is fighting some sort of battle too. |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:02 pm Заглавие:
|
|
|
Повече спорт, отколкото диета, щото и без това съм минала само на салати, че друго не ми се яде напоследък.
Отскоро започнах да се увивам в стреч фолио, когато тренирам. Надявам се да свърши работа. _________________
|
|
|
 |
lili_belqta

|
|
|
 |
SpiritGirl

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:05 pm Заглавие:
|
|
|
| avangard написа: |
Повече спорт, отколкото диета, щото и без това съм минала само на салати, че друго не ми се яде напоследък.
Отскоро започнах да се увивам в стреч фолио, когато тренирам. Надявам се да свърши работа. |
Мисля, че фолиото не върши никаква работа.. В смисъл отделя се само вода, а не мазнини.. Така или иначе тая вода после пак ще си я наваксаш ^^ бях го чела наскоро.. _________________ Remember everyone you meet... is fighting some sort of battle too. |
|
|
 |
greengo

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:13 pm Заглавие:
|
|
|
Хубава тема. И аз искам да махна коремчето и паласките. _________________ _ |
|
|
 |
sinnfein

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:19 pm Заглавие:
|
|
|
Преди 3г. бях 105 кг. Успях да сваля 20 кг за около 3 месеца... Ходих три до четири пъти седмично на фитнес, тичах, играех футбол. Естествено пазих и диета... Вкарвах само белтъци - варени яйца, печено пилешко или телешко месо, зеленчуци варени или печени, обезмаслена извара, обезмаслено кисело мляко, печена риба на скара. В един момент просто става много трудно, защото организмът започва да изнемогва... Паласките и корема свалих чрез няколко вида упражнения за корем и два вида за паласки... Можеш да ги правиш вкъщи и във фитнес.
1. Коремни преси от римско столче 4х50 (полезни за всички коремни мускули, но най-вече за горната част на корема) - ето тук можеш да видиш информация за тях
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/_%D3%EF%F0%E0%E6%ED%E5%ED%E8%FF/%D0%E8%EC%F1%EA%EE_%F1%F2%EE%EB%F7%E5_-__Abdominal_20070212168/
2. Горна част на корема от пейка с четиресет-градусов наклон - 4х40
3. Повдигане на краката с опора пейка, наклон 45 градуса - 4х 20 http://www.youtube.com/watch?v=KDQ5JtFu27c
4. Повдигане на краката с лакътна опора 4 х 20 - http://www.youtube.com/watch?v=ImUGx3K9bzY
3 и 4 са за долна част на корем
5. Отново за долна част - така наречените футболни коремни преси. Заставаш в седнало положение на пейка, хващаш се за нея и се свиваш, най-добре някой да ти го покаже
ето тук е показано, макар и в друга форма - http://www.youtube.com/watch?v=PdcDEhk1Sgo&feature=channel
Като цяло най-важно е да тичаш много около 3-5 пъти в седмицата и да се храниш предимно с белтъчини, избягвайки въглехидрати (ориз, картофи, тестени изделия), както и мазнини... Разбира се регулирай си всичко спрямо времето, с което разполагаш...
Паласки:
1. Наклони с дъмбел в страни - 4х20
2. Въртене около оста си с лост зад врат 4х20
Надявам се да съм бил полезен... _________________ 'Aз, бате, си израснАх с кралски скариди, майка ми ми сипваше черно Джони вместо млекО' 
Последната промяна е направена от sinnfein на Сря Юни 30, 2010 1:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:20 pm Заглавие:
|
|
|
И преди съм пускала този линк, но нека го има и тук - аз докарах до ден 17 и определено имаше ВИДИМ ефект, но после ме домързя. Може пак да ги започна. На полски е, но пък не е трудно за разборане, а и като напишеш заглавието на програмата в тубата, има клипчета с демонстрации на упражненията.
http://www.fit.pl/g/str/cwiczeniadlaciebie/brzuch/weider.jpg _________________
|
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:23 pm Заглавие:
|
|
|
sinnfein, чудесен си, благодаря! _________________
|
|
|
 |
Marina90

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:39 pm Заглавие:
|
|
|
http://zamunda.net/details.php?id=71032&hit=1 - на английски са със записано отгоре озвучение на руски; доста тъпо, но пък и 2та езика се разбират достатъчно добре
Тези упражнения също вършат чудесна работа, има всякакви видове - за крака, корем, кардио, аеробни, балетни и т.н. Разделени са на 2 принципа - еднотипни или за определена част от тялото и всяко "отделение" е само по 10мин. Супер ефективни са, а не отнемат почти никакво време, така че са подходящи и за по-заети хора
Изключително важно за тях е обаче да разбереш точно как се прави дадено упражнение, защото ако не го правиш както трябва няма да има ефект.
Дано ви свършат работа
п.п. Сега се сетих за едни, които вършат чудеса за вътрешната страна на бедрата:
1. Лягаш по гръб със събрани и опънати крака. Вдигаш единия крак на 30тина см от пода и започваш да го свиваш в коляното и да го опъваш без да докосваш пода. Правиш 20 повторения, сваляш крака на земята и повтаряш с другия (при свиване, ъгълът на сгъване на коляното да е не по-малък от 90градуса).
2. Пак по гръб с опънати крака, пак вдигаш единия на 30тина см и изписваш във въздуха числата от 1 до 10, първо с единия крак, после с другия.
Нарочно не пиша по колко серии се правят, това сами си го преценете 
Последната промяна е направена от Marina90 на Сря Юни 30, 2010 1:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Rosshav
|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:40 pm Заглавие:
|
|
|
| Vqrno e tova, che kogato se uvivash vuv folio, samo se obezvodnqvash, bez tova da doprinasq za topeneto na maznini. Samo deto s potta se gubqt mnogo soli i minerali i trbva da si gi kupuvash ot aptekata posle. A inache, avangard, ne si tolkova debela, che da svalqsh, a po skoro si se otpusnala i trqbva da se stegnesh, t.e. Trqbva to poveche sport, otkolkoto dieti. |
|
|
 |
vodoleiche

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 1:41 pm Заглавие:
|
|
|
| Rosshav написа: |
| Vqrno e tova, che kogato se uvivash vuv folio, samo se obezvodnqvash, bez tova da doprinasq za topeneto na maznini. Samo deto s potta se gubqt mnogo soli i minerali i trbva da si gi kupuvash ot aptekata posle. A inache, avangard, ne si tolkova debela, che da svalqsh, a po skoro si se otpusnala i trqbva da se stegnesh, t.e. Trqbva to poveche sport, otkolkoto dieti. |
И друго за фолиото - ако си с малко по-чувствителна кожа може да се обринеш много _________________
|
|
|
 |
KOBRETI

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 2:12 pm Заглавие:
|
|
|
Отслабването е чиста математика - трябва приетите калории да са по-малко от изразходваните... Не се старайте да отслабнете бързо - най-вероятно няма да стане, а и да стане, ще е с цената на лишения и после ще ги върнете.
1. Храна.
Както каза Синфейн - повече белтъчини, по-малко въглкехидрати.
Преди всичко си намерете таблица с гликогенните индекси и избягвайте храните от горната му част... Примерно 2 филийки бял хляб се равняват на 6 супени лъжици бяла захар
Пържено и газирано - аут.
Внимавайте със соковете, защото в тях има доста калории. Примерно 1 л натурален сок от кутия има около 500 калории...
Пийте МНОГО вода - поне 2-3 литра на ден. ВОДА - не сокове!
Доказано е, че ако пиете една чаша зелен чай на ден, тялото ви изразходва средно 100 калории повече за 24 часа...
Същото важи и за 1-2 лъжици оцет (в салатата)... Не преяждайте, винаги оставайте леко гладни.
По възможност яжте повече пъти по-малки порции - идеално 5-6 пъти...
Яжте преди да сте изгладнели зверски, защото тогава е изядете повече.
2. Фитнес.
Колкото повече тренирате, толкова мускулите ви стават по-силни.
Мускулите изразходват енергия и употребата им повишава метаболизма.
Правете повече повторения с по-малки тежести.
Почивайте максимум 30 сек между упраженинията и сериите.
Дори може почивките да ги прекарвате на велоергометъра...
3. Тичане
Задължително СЛЕД фитнеса.
Не тичайте с часове - така тялото единствено ще привикне към натоварването и след време дори няма да се потите...
Достатъчно е следното тичане:
1. 5 мин - съвсем лекичко за загрявка
2. 1 мин - максимално темпо
3. 2 мин - лекичко за отпускане и успокояване на пулса
4. 2 и 3 ги повтаряте общо 3 пъти
5. 5 мин лекичко за "отзагряване"...
Това ви прави 17-20 мин общо - почнете го 3 пъти седмично. След 1 месец може да го вдигнете на 4 пъти седмично, а интервалите да ги направите 4 вместо 3... После след още месец - 5 пъти седмично с по 5 интервала... Интервалното тичане повишава метаболизма и го държи на високи нива доста време - дори до 24 часа...
3. Други
Зарязваш колата и градския транспорт и се качваш на колелото или на ролерите  _________________ Картинг
Какво жените мислят, искат, казват и правят, са четири напълно различни неща. |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Сря Юни 30, 2010 2:14 pm Заглавие:
|
|
|
Всъщност не съм отпусната. На снимката не личи, но това е коремчето, което остана от бременността и не се маха със спорт. В смисъл, че аз мускулите си ги имам, но е останал един пласт сланина, който е над тях. Това няма как да се свали само със спорт, но ще го измисля. _________________
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|