Бяло течение

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Д-р Cosmo
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
seksimadama

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2009 9:36 am    Заглавие: Бяло течение Отговорете с цитат

От доста време имам проблем с бяло течение.Ходих на гинеколог и каквото и да ми изпише за това нищо не помага.Колежки пък ми казаха че сода за хляб и мед имало страхотен ефект за бялото течение.Вие какво ще ме посъветвате.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
WholeAgain

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2009 9:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще те посъветвам да отидеш на друг гинеколог Smile

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2009 5:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз имам същия проблем,от както се помня имам бяло течение(на 18 години съм)На генеколог ходих но ми каза,че лечение нямало..Мисля да посетя друг генеколог да видя какво ще ми каже Smile
Върнете се в началото
morti6a17

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2009 9:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лечението е само временно,после всичко си е същото (поне при мен беше така) !Пих хапчета , но ефекта от тях е просто временен и всичко се появи отново!!!
Върнете се в началото
avangard

Местожителство: Петрич

МнениеПуснато на: Пон Май 04, 2009 8:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ако имаш постоянен партньор, лечението няма да е ефикасно ако и той не се лекува. Има едни хапчета, които пиете и двамата през половин час май беше. Ако правиш секс с повече от един партньор - тогава май няма какво да се каже - лекуваш се и после задължително презервативи, друго спасение няма. И отиди на гинеколог, не се пробвай със сода или каквото и да е преди да си се посъветвала с някой, който наистина е компетентен. На една моя позната в родилното са и давали олио, за да роди по - лесно, така че не се доверявай на такива домашни рецепти за бяло течение. Примера го дадох, за да ти стане ясно до какви идиотщини може да се стигне в домашното самолечение.

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Май 09, 2009 8:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че и двама гинеколози няма да са ти достатъчни (зависи ако попаднеш на свестен) на мен ми трябваха 4-5 години и безброй много гинеколози за да ми излекуват това течение... Какво ли не пих, мазах, слагах... Embarassed без резултат и приятелят ми се лекуваше отново без резултат !!! Накрая отидах отново, без никакви надежди просто ей така да видим този път какво ще ми предпишат И ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК ТО СЕ МАХНА и то само от едно вагинално кремче което е в един шприц и се изстисква само 1 път и това е. Непомня името беше нещо с Г и беше скъпичко но след 5 години мъки, дискомфорт и разочарования от лекари си струваше Exclamation Exclamation Exclamation Минаха 4 месеца от както нямам и още не съм свикнала като си погледна бикините да не са Mad и да нямам страх и притеснения че когато се събуя партньора ми ще го забележи независимо дали преди 20 мин 10 мин или 1 час съм си взела душ

Върнете се в началото
nica06

МнениеПуснато на: Нед Май 10, 2009 12:05 pm    Заглавие: Re: Бяло течение Отговорете с цитат

seksimadama написа:
От доста време имам проблем с бяло течение.Ходих на гинеколог и каквото и да ми изпише за това нищо не помага.Колежки пък ми казаха че сода за хляб и мед имало страхотен ефект за бялото течение.Вие какво ще ме посъветвате.
здравей мила и аз имах същия проблем ходих къде ли не, скоро попаднах да един лекар които ми преписа хап4ета за мен и съпруга ми,след това пих антибиотик и един крем които се слага вагинално един път струва към 20лв.но има ефект.желая ти късмет
Върнете се в началото
Gerynce

МнениеПуснато на: Нед Май 10, 2009 1:30 pm    Заглавие: Re: Бяло течение Отговорете с цитат

nica06 написа:
seksimadama написа:
здравей мила и аз имах същия проблем ходих къде ли не, скоро попаднах да един лекар които ми преписа хап4ета за мен и съпруга ми,след това пих антибиотик и един крем които се слага вагинално един път струва към 20лв.но има ефект.желая ти късмет

Ами да ти кажа явно говорим за същия крем който се слага един път само със шприца поне при мен най-накрая ме излекува това нещо!

Върнете се в началото
nica06

МнениеПуснато на: Нед Май 10, 2009 1:40 pm    Заглавие: Re: Бяло течение Отговорете с цитат

Gerynce написа:
nica06 написа:
seksimadama написа:

Ами да ти кажа явно говорим за същия крем който се слага един път само със шприца поне при мен най-накрая ме излекува това нещо!
да крема се казва Gynazol vag creme 2%но все пак се консултираи с лекар и мен ме излекува.
Върнете се в началото
viki2006

МнениеПуснато на: Съб Май 16, 2009 8:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

здраейте момичета , аз съм на 23 години имам син на 3 г и 6 месеца и от момента в който го родих немога да се оттърва от това ГАДНО течение Mad !!!
наистена нз какво не съм пила ,(антибиотици,свещички и какво ли още не)
наистена нз момичета какво да правя!! Sad
ужасно е сутрин се мия преди работа и докато отида до работа познай чуствам се ужасно мръсна (ужасна миризма и постоянно цапане на бельото ми)
дали ако взема това лекарство ще ми помогне????
ако знам че ще ми помогне още утре ще го взема моляви кажете какво да правя???
Върнете се в началото
Gerynce

МнениеПуснато на: Съб Май 16, 2009 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

viki2006 написа:
здраейте момичета , аз съм на 23 години имам син на 3 г и 6 месеца и от момента в който го родих немога да се оттърва от това ГАДНО течение Mad !!!
ужасно е сутрин се мия преди работа и докато отида до работа познай чуствам се ужасно мръсна (ужасна миризма и постоянно цапане на бельото ми)

Ами така на сляпо ... No По-добре се консултирай с лекар, ако той вече одобри и каже, че можеш тогава го вземи ... но така на сляпо е доста рисковано и на мен ми трябваха повече от 3 години да попадна на нещо ефикасно, но на своя глава има варянт повече да си навредиш от колкото помогнеш ! Успех дано се отървеш от тая мъка Nooo

Върнете се в началото
nica06

МнениеПуснато на: Нед Май 17, 2009 8:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Gerynce написа:
viki2006 написа:

Ами така на сляпо ... No По-добре се консултирай с лекар, ако той вече одобри и каже, че можеш тогава го вземи ... но така на сляпо е доста рисковано и на мен ми трябваха повече от 3 години да попадна на нещо ефикасно, но на своя глава има варянт повече да си навредиш от колкото помогнеш ! Успех дано се отървеш от тая мъка Nooo
да право е моми4ето по добре се консултираи с лекар преди да го вземеш.Успех
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Д-р Cosmo Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети