| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
seksimadama
|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 9:36 am Заглавие:
Бяло течение |
|
|
| От доста време имам проблем с бяло течение.Ходих на гинеколог и каквото и да ми изпише за това нищо не помага.Колежки пък ми казаха че сода за хляб и мед имало страхотен ефект за бялото течение.Вие какво ще ме посъветвате. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
WholeAgain

|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 9:43 am Заглавие:
|
|
|
Ще те посъветвам да отидеш на друг гинеколог  _________________
|
|
|
 |
rozovsvqt
|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 5:36 pm Заглавие:
|
|
|
И аз имам същия проблем,от както се помня имам бяло течение(на 18 години съм)На генеколог ходих но ми каза,че лечение нямало..Мисля да посетя друг генеколог да видя какво ще ми каже  |
|
|
 |
morti6a17
|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 9:38 pm Заглавие:
|
|
|
| Лечението е само временно,после всичко си е същото (поне при мен беше така) !Пих хапчета , но ефекта от тях е просто временен и всичко се появи отново!!! |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 8:23 am Заглавие:
|
|
|
ако имаш постоянен партньор, лечението няма да е ефикасно ако и той не се лекува. Има едни хапчета, които пиете и двамата през половин час май беше. Ако правиш секс с повече от един партньор - тогава май няма какво да се каже - лекуваш се и после задължително презервативи, друго спасение няма. И отиди на гинеколог, не се пробвай със сода или каквото и да е преди да си се посъветвала с някой, който наистина е компетентен. На една моя позната в родилното са и давали олио, за да роди по - лесно, така че не се доверявай на такива домашни рецепти за бяло течение. Примера го дадох, за да ти стане ясно до какви идиотщини може да се стигне в домашното самолечение. _________________
|
|
|
 |
Gerynce

|
Пуснато на: Съб Май 09, 2009 8:10 pm Заглавие:
|
|
|
Мисля, че и двама гинеколози няма да са ти достатъчни (зависи ако попаднеш на свестен) на мен ми трябваха 4-5 години и безброй много гинеколози за да ми излекуват това течение... Какво ли не пих, мазах, слагах... без резултат и приятелят ми се лекуваше отново без резултат !!! Накрая отидах отново, без никакви надежди просто ей така да видим този път какво ще ми предпишат И ДА НЕ ПОВЯРВА ЧОВЕК ТО СЕ МАХНА и то само от едно вагинално кремче което е в един шприц и се изстисква само 1 път и това е. Непомня името беше нещо с Г и беше скъпичко но след 5 години мъки, дискомфорт и разочарования от лекари си струваше Минаха 4 месеца от както нямам и още не съм свикнала като си погледна бикините да не са и да нямам страх и притеснения че когато се събуя партньора ми ще го забележи независимо дали преди 20 мин 10 мин или 1 час съм си взела душ _________________ Любовта става омраза, омразата не става любов!!!
|
|
|
 |
nica06

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 12:05 pm Заглавие:
Re: Бяло течение |
|
|
| seksimadama написа: |
| От доста време имам проблем с бяло течение.Ходих на гинеколог и каквото и да ми изпише за това нищо не помага.Колежки пък ми казаха че сода за хляб и мед имало страхотен ефект за бялото течение.Вие какво ще ме посъветвате. |
здравей мила и аз имах същия проблем ходих къде ли не, скоро попаднах да един лекар които ми преписа хап4ета за мен и съпруга ми,след това пих антибиотик и един крем които се слага вагинално един път струва към 20лв.но има ефект.желая ти късмет |
|
|
 |
Gerynce

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 1:30 pm Заглавие:
|
|
| nica06 написа: |
здравей мила и аз имах същия проблем ходих къде ли не, скоро попаднах да един лекар които ми преписа хап4ета за мен и съпруга ми,след това пих антибиотик и един крем които се слага вагинално един път струва към 20лв.но има ефект.желая ти късмет |
Ами да ти кажа явно говорим за същия крем който се слага един път само със шприца поне при мен най-накрая ме излекува това нещо! _________________ Любовта става омраза, омразата не става любов!!!
|
|
|
 |
nica06

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 1:40 pm Заглавие:
|
|
| Gerynce написа: |
| nica06 написа: |
Ами да ти кажа явно говорим за същия крем който се слага един път само със шприца поне при мен най-накрая ме излекува това нещо! |
да крема се казва Gynazol vag creme 2%но все пак се консултираи с лекар и мен ме излекува. |
|
|
 |
viki2006
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 8:14 pm Заглавие:
|
|
|
здраейте момичета , аз съм на 23 години имам син на 3 г и 6 месеца и от момента в който го родих немога да се оттърва от това ГАДНО течение !!!
наистена нз какво не съм пила ,(антибиотици,свещички и какво ли още не)
наистена нз момичета какво да правя!!
ужасно е сутрин се мия преди работа и докато отида до работа познай чуствам се ужасно мръсна (ужасна миризма и постоянно цапане на бельото ми)
дали ако взема това лекарство ще ми помогне????
ако знам че ще ми помогне още утре ще го взема моляви кажете какво да правя??? |
|
|
 |
Gerynce

|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 8:56 pm Заглавие:
|
|
|
| viki2006 написа: |
здраейте момичета , аз съм на 23 години имам син на 3 г и 6 месеца и от момента в който го родих немога да се оттърва от това ГАДНО течение !!!
ужасно е сутрин се мия преди работа и докато отида до работа познай чуствам се ужасно мръсна (ужасна миризма и постоянно цапане на бельото ми)
ако знам че ще ми помогне още утре ще го взема моляви кажете какво да правя??? |
Ами така на сляпо ... По-добре се консултирай с лекар, ако той вече одобри и каже, че можеш тогава го вземи ... но така на сляпо е доста рисковано и на мен ми трябваха повече от 3 години да попадна на нещо ефикасно, но на своя глава има варянт повече да си навредиш от колкото помогнеш ! Успех дано се отървеш от тая мъка  _________________ Любовта става омраза, омразата не става любов!!!
|
|
|
 |
nica06

|
Пуснато на: Нед Май 17, 2009 8:42 am Заглавие:
|
|
|
| Gerynce написа: |
| viki2006 написа: |
Ами така на сляпо ... По-добре се консултирай с лекар, ако той вече одобри и каже, че можеш тогава го вземи ... но така на сляпо е доста рисковано и на мен ми трябваха повече от 3 години да попадна на нещо ефикасно, но на своя глава има варянт повече да си навредиш от колкото помогнеш ! Успех дано се отървеш от тая мъка  |
да право е моми4ето по добре се консултираи с лекар преди да го вземеш.Успех |
|
|
 |
|