Автор |
Съобщение |
feelme
|
 Polip na matkata
Ami na men mi otkriha takova ne6to,i dosta se pritesnqvam.Iskam da popitam nqkoi drug imal li e takova ne6to kak sa mu go premahnali-boli li i malko pove4e podrobnosti ako znaete pi6ete 
|
Пон Дек 22, 2008 6:45 pm |
|
 |
janiap
|
вероятно имаш предвид цервикален полип.Няма страшно,ако е така.Неприятен е защото предизвиква кървене,може и болки,особено по време на менструация.Трябва,обаче да го махнеш.Не е тежка операция,общо взето ако не е голям,след два дни си на крака.Не е по-тежко от един аборт.Болката,след операцията е малко,но зависи от индивидуална чувствителност.Ако е полип на ендометриума,положението е същото и обикновено кюретаж е достатъчен за лечение.Но задължително го махай по-скоро,освен,че прави проблеми,може и да малигнизира,тоест да се изроди злокачествено
|
Пон Дек 22, 2008 8:11 pm |
|
 |
feelme
|
 Ami dokolkoto razbrah ne e na cirvikalniq kanal li e ili i az neznam kak se kazva a v/u matkata i e maluk...problema e 4e mi se gadi i me boli korema dosta 4esto neznam dali e ot tova....no pro4etoh 4e edni ot simptomite sa tova.Ne kurvq obilno po vreme na menstruaciq no pri sex ponqkoga se e slu4valo da kurvq  Neznam .........az sega sum v Greece i tuk e adski skupo za da si pravq operaciq no ginekolojkata tuk mi obqsni 4e ne bilo ni6to lo6o drun drun....az 4etoh v dr forumi info oba4e i se pritesnih dosta i vikam da pitam nqkoi ot tuk ako e imal takuv problem kakvo e stanalo 
|
Вто Дек 23, 2008 5:50 pm |
|
 |
play_girl_bs
|
Каквото и да е - дано да не е нщосериозно чак толкова. Пожелавам ти скорошно оздравяване и пиши какво е станало 

|
Вто Дек 23, 2008 5:56 pm |
|
 |
janiap
|
напълно вероятно е да те боли,защото той се държи като чуждо тяло за матката и тя се "мъчи" да го изхвърли-демек нещо като контракции става.Щом нямаш кръвоизливи,може да почакаш да се върнеш в България.
|
Вто Дек 23, 2008 10:52 pm |
|
 |
eks20
|
pojelavam ti vsi4ko da e nared i da ne e nishto seriozno az li4no imam udebelenie na matkata i moqta ginekolojka mi kaza 4e trqbva da mi napravi abrazio no zasega otlagam shtoto me e strah ot pulnata upoika
Вто Дек 30, 2008 11:52 am |
|
 |
feelme
|
janiap написа: вероятно имаш предвид цервикален полип.Няма страшно,ако е така.Неприятен е защото предизвиква кървене,може и болки,особено по време на менструация.Трябва,обаче да го махнеш.Не е тежка операция,общо взето ако не е голям,след два дни си на крака.Не е по-тежко от един аборт.Болката,след операцията е малко,но зависи от индивидуална чувствителност.Ако е полип на ендометриума,положението е същото и обикновено кюретаж е достатъчен за лечение.Но задължително го махай по-скоро,освен,че прави проблеми,може и да малигнизира,тоест да се изроди злокачествено
Dnes hodih na ginekolog v Stara Zagora i toi mi kaza 4e e na cirvikalniq kanal,koeto e po dobriq variant ot tova da e vutre v matkata....kaza 4e nqma da e ne6to slojno trqbav da se izreje i da se dade na izsledvane...off strah me e... 
|
Сря Фев 11, 2009 6:16 pm |
|
 |
janiap
|
нямя страшно,слагат упойка и почти веднага те пускат да си ходиш.А за изследването не се притеснявай,обикновено при млади жени няма съмнения,че става въпрос за доброкачествен процес.Хайде пожелавам да мине леко!
|
Чет Фев 12, 2009 9:42 pm |
|
 |
feelme
|
janiap написа: нямя страшно,слагат упойка и почти веднага те пускат да си ходиш.А за изследването не се притеснявай,обикновено при млади жени няма съмнения,че става въпрос за доброкачествен процес.Хайде пожелавам да мине леко!
Mersi i 4ul te Gospod 
|
Пет Фев 13, 2009 12:10 am |
|
|