| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
little_woman

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 6:58 pm Заглавие:
подкожна пъпка |
|
|
| Появи се миналата неделя и от тогава я мажа с Ихтиол,обаче тя не се махна,дори имам чувството,че стана по-изпъкнала.С какво мога да я премахна? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lkjhh

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 8:30 pm Заглавие:
|
|
|
И аз така съм имала и ако я пипаш ,стискаш и т.н. стажа по-голяма ..не я пипай мажи я с нещо и сама ще се махне .. поне аз така знам  |
|
|
 |
Gigs4e

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2008 8:39 pm Заглавие:
|
|
|
пробвай с паста за зъби  |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2008 7:05 am Заглавие:
|
|
|
Цинкова мас. Този съвет получих от козметичка. Помага и за подкожни косъмчета. Успокоява кожата. _________________
|
|
|
 |
little_woman

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2008 8:05 am Заглавие:
|
|
|
| avangard написа: |
| Цинкова мас. Този съвет получих от козметичка. Помага и за подкожни косъмчета. Успокоява кожата. |
Малко глупав въпрос но какво точно представлява и къде мога да я намеря? |
|
|
 |
vileto_v

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2008 8:36 am Заглавие:
|
|
|
Ето ти една маска, която помага за пъпки и за почистване на лице
1 Камфоров спирт
1 пакетче Солфатиазол (прах за рани)
2-3 Аспирина
Прахчето и Аспирина ги пускаш в спирта и "раздрусваш" хубаво...
Мажеш се вечер преди лягане, защото има едно блещукащи от прахчето и се виждат. И винаги преди употреба го разклащаш...
Дано да съм помогнала _________________ The PrincesS
|
|
|
 |
tink1rbel

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2008 7:43 pm Заглавие:
|
|
|
| vileto_v написа: |
1 Камфоров спирт
2-3 Аспирина
Мажеш се вечер преди лягане, защото има едно блещукащи от прахчето и се виждат. И винаги преди употреба го разклащаш...
Дано да съм помогнала |
Маската звучи интересно, но за колко време стига това количество? И ако остане в какво трябва да се съхранява? А само за подкожни пъпки ли е или за всички? Има ли опасност да си пресушиш кожата, защото все пак спирта нали не е много полезен...Сори,че зададох толкова много въпроси, но наистина се интересувам. |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 6:46 am Заглавие:
|
|
|
Цинковата мас може да се намер във всяка аптека. Просто отиди и попитай. При това знам, че е евтина. _________________
|
|
|
 |
vileto_v

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 8:26 am Заглавие:
|
|
|
| tink1rbel написа: |
1 Камфоров спирт
2-3 Аспирина
Дано да съм помогнала |
Маската звучи интересно, но за колко време стига това количество? И ако остане в какво трябва да се съхранява? А само за подкожни пъпки ли е или за всички? Има ли опасност да си пресушиш кожата, защото все пак спирта нали не е много полезен...Сори,че зададох толкова много въпроси, но наистина се интересувам. |
Ами честно да ти кажа изсушава кожата, но сутрин като станеш се измиваш с топла вода и се мажеш с кремче и всичко е ОК. А и аспирините са точно за това Сахранява си се в шишенцето на спирта, а количеството стига за може би месец... Зависи колко често го ползваш... Не е само за подкожни пъпки, даже е и за черни точки... Това преди бала ми козметичката ми го каза и лицето ми от тогава е като порцеланово... много съм доволна
P.S. Май съм забравила да кажа, че се нанася с памуче... Не с памучно тампонче, а с памуче, защото попива по-добре и се нанася по-лесно _________________ The PrincesS
|
|
|
 |
aneliq87

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 9:40 am Заглавие:
|
|
|
1 Камфоров спирт
2-3 Аспирина
Дано да съм помогнала |
Само да те попитам: този камфоров спирт не е ли мн силен да се използва върху лицето? дали може да се замени с нещо "по-нежно"? сори ако въпросът ми е "некомпетемтен", но не съм на ясно и за това... _________________
|
|
|
 |
vileto_v

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 10:14 am Заглавие:
|
|
|
| aneliq87 написа: |
1 Камфоров спирт
2-3 Аспирина
Дано да съм помогнала |
Само да те попитам: този камфоров спирт не е ли мн силен да се използва върху лицето? дали може да се замени с нещо "по-нежно"? сори ако въпросът ми е "некомпетемтен", но не съм на ясно и за това... |
Аз доколкото знам камфоровия спирт е по-слаб от обикновенния... А и се слага аспирин за успокояване По-горе съм обяснила. Пробвайте го... Щипе там където има пъпки или са започнали да излизат и изгаря само тях... Аз вече 3 години го ползвам и съм много доволна _________________ The PrincesS
|
|
|
 |
aneliq87

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 10:18 am Заглавие:
|
|
|
| aneliq87 написа: |
1 Камфоров спирт
2-3 Аспирина
Дано да съм помогнала |
Само да те попитам: този камфоров спирт не е ли мн силен да се използва върху лицето? дали може да се замени с нещо "по-нежно"? сори ако въпросът ми е "некомпетемтен", но не съм на ясно и за това... |
Аз доколкото знам камфоровия спирт е по-слаб от обикновенния... А и се слага аспирин за успокояване По-горе съм обяснила. Пробвайте го... Щипе там където има пъпки или са започнали да излизат и изгаря само тях... Аз вече 3 години го ползвам и съм много доволна |
Мерси за бързия отговор. Още днес ще си взема и от довечера почвам. _________________
|
|
|
 |
aneliq87

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2008 10:23 am Заглавие:
|
|
|
А някой дали е използвал нещо подобно:
http://www.silkvirgin.com/
пише, че е мн хубава тази ръкавичка, доколкото може да се вярва на написаното. А в друг форум една жена пишеше, че мн й е помогнала и сега лицето й е едва ли не като порцелан??? Нз, чудно....  _________________
|
|
|
 |
aneliq87

|
Пуснато на: Чет Окт 02, 2008 10:22 am Заглавие:
|
|
|
Явно никой не я е ползвал тази пилинг ръкавичка.
Аз днес си я поръчах, като пристигне и я пробвам ще ви пиша как е.
Дано да е хубава... _________________
|
|
|
 |
lolo
|
Пуснато на: Съб Окт 04, 2008 10:46 pm Заглавие:
|
|
|
За тези ръкавици съм чувала добри отзиви, даже ставало и направо с естествена коприна. Ако си доволна и аз ще си поръчам.
Бтв. с този прах сулфа... мисля че го използвах след епилатор и ми изчезваха по-бързо червените точки. _________________
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM |
|
|
 |
|