Рол-он срещу упорития ЦЕЛУЛИТ-Garnier
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Flybena

Местожителство: Na SEDMOTO NEBE

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 11:11 pm    Заглавие: Рол-он срещу упорития ЦЕЛУЛИТ-Garnier Отговорете с цитат

Здравейте,интересувам се от това дали някой е ползвал новия продукт на Гарниер и има ли изобщо ефект?
Благоря Ви предварително!!!
sashka_a

Местожителство: на ръба на пропастта

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми се вярва...първото което е рекламата е пълен фалш..второто което е с един лосион не ми се вярва да стане..ако питаш мен си купи маслото на Икаров..аз го ползвам и има ефект, съчетано с тренировки и каране на колело е перфектно.. Не винаги скъпото е по-ефикасно..Маслото е около 4.50лв

Words are very unnecessary
They can only do harm
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mimmy

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 2:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си го купих оня ден, падна ми ефтино, на оферта и си го взех, въпреки че нямам целулит (или поне не видим) Rolling Eyes Мажа се вече 2ри ден и не мога още да кажа дали има резултат. По принцип гледам всеки ден да спортува- скачам на въже и правя упражнения, така че надявам да има някакъв видим ефект - ако пък не, поне не съм се охарчила много Smile

Модата взема повече жертви, отколкото си мислите
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
sugar_kiss

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като нямаш целулит за какво ти е Surprised
И аз искам да си го купя, но намерих по ефикасен начин(с кафе) мажа се преди баня и има много добър ефект--най вече ако си редовен изчезва напълно Razz Rolling Eyes
Върнете се в началото
LiLA

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sugar_kiss написа:
И аз искам да си го купя, но намерих по ефикасен начин(с кафе) мажа се преди баня и има много добър ефект--най вече ако си редовен изчезва напълно Razz Rolling Eyes
как става това с кафато Question Question Question Smile
sashka_a

Местожителство: на ръба на пропастта

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sugar_kiss написа:

с утайка ли?

Words are very unnecessary
They can only do harm
Върнете се в началото
sugar_kiss

МнениеПуснато на: Съб Май 17, 2008 9:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да като остане от джезвето. и търкаш на мястото където имаш целулит чак да усетиш че кожата ти го попива и после влизаш под душа.след няколко процедури става мека и стегната кожа.то да ви кажа всички антицелулитни кремове съдържат кафе....но в изклиучително малки дози за това е по бавен ефекта! Wink
Върнете се в началото
Fuckin`crazy

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2008 2:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sugar_kiss написа:
да като остане от джезвето. и търкаш на мястото където имаш целулит чак да усетиш че кожата ти го попива и после влизаш под душа.след няколко процедури става мека и стегната кожа.то да ви кажа всички антицелулитни кремове съдържат кафе....но в изклиучително малки дози за това е по бавен ефекта! Wink

А колко време седиш с него преди да влезеш под душа?
Върнете се в началото
LyRa

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2008 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз го ползвам кафето.Много е ефикасно имах целулит и беше доста видим по едно време но с кафето вече не се вижда,а може и да се е махнал.Аз понякога го правя докато се къпя.На мокра кожа започвам да си правя масаж на цялото тяло(много добър ексфолиант е ) докато не порозовее кожата и изплаквам както обикновено.Маслото на Икаров също е много добро и го препоръчвам да се ползва заедно с кафето.След раждането сестра ми имаше целулит но се оттърва от него като ползваше кафе и маслото на Икаров Embarassed
Върнете се в началото
sugar_kiss

МнениеПуснато на: Нед Май 18, 2008 8:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Fuckin`crazy написа:
sugar_kiss написа:

А колко време седиш с него преди да влезеш под душа?

Ами то нали знаеш...колкото повече толкова по добре..но аз седя 2-3минути и влизам че не ми се чака(но преди това добре го втривам в кожата за да попие) Very Happy
Върнете се в началото
iams

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 6:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте и от мен Smile И аз се боря с целулита , от известно време и аз се мажа с кафе. Аз се намазвам и масажирам докато съм под душа. Понеже не го правя всеки ден, не мога да кажа че има кой знае какъв резултат. Като ексфолиант въшри идеална работа Very Happy ,като антицелулитно средство е добро. Преди много време пробвах крема на Нивеа(антицелулитния)- никакъв резултат. След това този Anew на Avon, да с него имаше известно подобрение. Днес си купих този на Гарниер. До сега не бях усещала това охлаждащо чуство, за което се пише на всички кремове.. Very Happy Това ме навежда на мисълта, че този трябва да е добър, но ще може да се каже със сигурност след няколко седмици употреба Very Happy
Върнете се в началото
Flybena

Местожителство: Na SEDMOTO NEBE

МнениеПуснато на: Сря Май 21, 2008 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iams написа:
Здравейте и от мен Smile И аз се боря с целулита , от известно време и аз се мажа с кафе. Аз се намазвам и масажирам докато съм под душа. Понеже не го правя всеки ден, не мога да кажа че има кой знае какъв резултат. Като ексфолиант въшри идеална работа Very Happy ,като антицелулитно средство е добро. Преди много време пробвах крема на Нивеа(антицелулитния)- никакъв резултат. След това този Anew на Avon, да с него имаше известно подобрение. Днес си купих този на Гарниер. До сега не бях усещала това охлаждащо чуство, за което се пише на всички кремове.. Very Happy Това ме навежда на мисълта, че този трябва да е добър, но ще може да се каже със сигурност след няколко седмици употреба Very Happy

ami sled tova 6te 4akame da pi6e6 imalo li e rezultat.Ina4e i az mislq da probvam tova s kafeto da vidim kakvo 6te stane
avangard

Местожителство: Петрич

МнениеПуснато на: Чет Май 22, 2008 7:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Момичета, препоръчвам ви антицелулитния гел на Билка. Само за 2 седмици има ефект, при това забележим. И струва 2 лв и нещо. Определено съм страшно доволна.

МнениеПуснато на: Пет Май 23, 2008 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

на сестрата на приятеля ми и го донесоха от германия много преди да се появи тук и ефект при нея нула.аз лично съм доволна от този на нивея но щте го съчетавам и с кафето вече

МнениеПуснато на: Пет Май 23, 2008 2:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не искам да обиждам никой, но според мен от кремове и дрън дрън няма никакъв резултат.Аз също имам целулит и то доста, обаче след това което съм виждала изобщо не ми пука.Една съученичка:вегетарианка, ходи доста години на тренировки по айкидо, даже вече е доста напред с коланите следователно тялото и е доста стегнато и въпреки цялата тази подръжка пак има целулит.Еми какво да кажа повече, а приятелка която не е стъпвала във фитнеса няма грам.Просто си е до тялото....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети