| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
Flybena
Регистриран на: 13 Мар 2006 Мнения: 92 Местожителство: Na SEDMOTO NEBE
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 11:11 pm Заглавие:
Рол-он срещу упорития ЦЕЛУЛИТ-Garnier |
|
|
Здравейте,интересувам се от това дали някой е ползвал новия продукт на Гарниер и има ли изобщо ефект?
Благоря Ви предварително!!! _________________ EDINSTVENIQT NA4IN DA YSTOI6 NA IZKY6ENIETO E DA MY SE OTDADE6!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sashka_a

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 1303 Местожителство: на ръба на пропастта
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:59 pm Заглавие:
|
|
|
не ми се вярва...първото което е рекламата е пълен фалш..второто което е с един лосион не ми се вярва да стане..ако питаш мен си купи маслото на Икаров..аз го ползвам и има ефект, съчетано с тренировки и каране на колело е перфектно.. Не винаги скъпото е по-ефикасно..Маслото е около 4.50лв _________________
Words are very unnecessary
They can only do harm
|
|
|
 |
Mimmy

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 2:00 pm Заглавие:
|
|
|
Аз си го купих оня ден, падна ми ефтино, на оферта и си го взех, въпреки че нямам целулит (или поне не видим) Мажа се вече 2ри ден и не мога още да кажа дали има резултат. По принцип гледам всеки ден да спортува- скачам на въже и правя упражнения, така че надявам да има някакъв видим ефект - ако пък не, поне не съм се охарчила много  _________________
Модата взема повече жертви, отколкото си мислите |
|
|
 |
sugar_kiss
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 5:10 pm Заглавие:
|
|
|
Като нямаш целулит за какво ти е
И аз искам да си го купя, но намерих по ефикасен начин(с кафе) мажа се преди баня и има много добър ефект--най вече ако си редовен изчезва напълно  |
|
|
 |
LiLA
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 6:14 pm Заглавие:
|
|
|
| sugar_kiss написа: |
И аз искам да си го купя, но намерих по ефикасен начин(с кафе) мажа се преди баня и има много добър ефект--най вече ако си редовен изчезва напълно  |
как става това с кафато  _________________ КоЙтО нЕ зНаЕ дА гОвОрИ,
тРяБвА дА сЕ нАуЧи Да МъЛчИ!!! |
|
|
 |
sashka_a

Регистриран на: 05 Сеп 2006 Мнения: 1303 Местожителство: на ръба на пропастта
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 6:15 pm Заглавие:
|
|
|
с утайка ли? _________________
Words are very unnecessary
They can only do harm
|
|
|
 |
sugar_kiss
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:55 pm Заглавие:
|
|
|
да като остане от джезвето. и търкаш на мястото където имаш целулит чак да усетиш че кожата ти го попива и после влизаш под душа.след няколко процедури става мека и стегната кожа.то да ви кажа всички антицелулитни кремове съдържат кафе....но в изклиучително малки дози за това е по бавен ефекта!  |
|
|
 |
Fuckin`crazy
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 2:17 pm Заглавие:
|
|
|
да като остане от джезвето. и търкаш на мястото където имаш целулит чак да усетиш че кожата ти го попива и после влизаш под душа.след няколко процедури става мека и стегната кожа.то да ви кажа всички антицелулитни кремове съдържат кафе....но в изклиучително малки дози за това е по бавен ефекта!  |
А колко време седиш с него преди да влезеш под душа? |
|
|
 |
LyRa
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 4:10 pm Заглавие:
|
|
|
И аз го ползвам кафето.Много е ефикасно имах целулит и беше доста видим по едно време но с кафето вече не се вижда,а може и да се е махнал.Аз понякога го правя докато се къпя.На мокра кожа започвам да си правя масаж на цялото тяло(много добър ексфолиант е ) докато не порозовее кожата и изплаквам както обикновено.Маслото на Икаров също е много добро и го препоръчвам да се ползва заедно с кафето.След раждането сестра ми имаше целулит но се оттърва от него като ползваше кафе и маслото на Икаров  |
|
|
 |
sugar_kiss
|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 8:55 pm Заглавие:
|
|
|
| Fuckin`crazy написа: |
А колко време седиш с него преди да влезеш под душа? |
Ами то нали знаеш...колкото повече толкова по добре..но аз седя 2-3минути и влизам че не ми се чака(но преди това добре го втривам в кожата за да попие)  |
|
|
 |
iams
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 6:05 pm Заглавие:
|
|
|
Здравейте и от мен И аз се боря с целулита , от известно време и аз се мажа с кафе. Аз се намазвам и масажирам докато съм под душа. Понеже не го правя всеки ден, не мога да кажа че има кой знае какъв резултат. Като ексфолиант въшри идеална работа ,като антицелулитно средство е добро. Преди много време пробвах крема на Нивеа(антицелулитния)- никакъв резултат. След това този Anew на Avon, да с него имаше известно подобрение. Днес си купих този на Гарниер. До сега не бях усещала това охлаждащо чуство, за което се пише на всички кремове.. Това ме навежда на мисълта, че този трябва да е добър, но ще може да се каже със сигурност след няколко седмици употреба  |
|
|
 |
Flybena
Регистриран на: 13 Мар 2006 Мнения: 92 Местожителство: Na SEDMOTO NEBE
|
Пуснато на: Сря Май 21, 2008 6:41 pm Заглавие:
|
|
|
| iams написа: |
Здравейте и от мен И аз се боря с целулита , от известно време и аз се мажа с кафе. Аз се намазвам и масажирам докато съм под душа. Понеже не го правя всеки ден, не мога да кажа че има кой знае какъв резултат. Като ексфолиант въшри идеална работа ,като антицелулитно средство е добро. Преди много време пробвах крема на Нивеа(антицелулитния)- никакъв резултат. След това този Anew на Avon, да с него имаше известно подобрение. Днес си купих този на Гарниер. До сега не бях усещала това охлаждащо чуство, за което се пише на всички кремове.. Това ме навежда на мисълта, че този трябва да е добър, но ще може да се каже със сигурност след няколко седмици употреба  |
ami sled tova 6te 4akame da pi6e6 imalo li e rezultat.Ina4e i az mislq da probvam tova s kafeto da vidim kakvo 6te stane _________________ EDINSTVENIQT NA4IN DA YSTOI6 NA IZKY6ENIETO E DA MY SE OTDADE6!!! |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Чет Май 22, 2008 7:05 am Заглавие:
|
|
|
Момичета, препоръчвам ви антицелулитния гел на Билка. Само за 2 седмици има ефект, при това забележим. И струва 2 лв и нещо. Определено съм страшно доволна. _________________
|
|
|
 |
dobicarice

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 2:11 pm Заглавие:
|
|
|
на сестрата на приятеля ми и го донесоха от германия много преди да се появи тук и ефект при нея нула.аз лично съм доволна от този на нивея но щте го съчетавам и с кафето вече _________________
|
|
|
 |
kateto88

|
Пуснато на: Пет Май 23, 2008 2:18 pm Заглавие:
|
|
|
| Не искам да обиждам никой, но според мен от кремове и дрън дрън няма никакъв резултат.Аз също имам целулит и то доста, обаче след това което съм виждала изобщо не ми пука.Една съученичка:вегетарианка, ходи доста години на тренировки по айкидо, даже вече е доста напред с коланите следователно тялото и е доста стегнато и въпреки цялата тази подръжка пак има целулит.Еми какво да кажа повече, а приятелка която не е стъпвала във фитнеса няма грам.Просто си е до тялото.... |
|
|
 |
|