| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 7:04 pm Заглавие:
Отслабване с ябълков оцет |
|
|
Аз от днес започнах (16/05/2008) тежа 58 висока сам 165 да видим за седмица ще има ли резултат. Някои ще се включи ли с мен  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sla_dyr
|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 7:32 pm Заглавие:
Re: Отслабване с ябълков оцет |
|
|
| Nice_Kitten написа: |
Аз от днес започнах (16/05/2008) тежа 58 висока сам 165 да видим за седмица ще има ли резултат. Някои ще се включи ли с мен  |
Чи ти си си добре бе къде ще отслабваш я не се излагай  |
|
|
 |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 9:44 pm Заглавие:
Re: Отслабване с ябълков оцет |
|
|
| sla_dyr написа: |
| Nice_Kitten написа: |
Чи ти си си добре бе къде ще отслабваш я не се излагай  |
имам нужда да отслабна с 5-7 кг така не се харесвам и не се чуствам добре  |
|
|
 |
brilqnt4eto

|
Пуснато на: Пет Май 16, 2008 11:36 pm Заглавие:
|
|
|
kak go izpolzva6 toq ocet,1 luji4ka na den li kak? ako ima efekt posle pi6i,moje i az da se probvam,iskam 3 kg da smukna  |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 9:35 am Заглавие:
|
|
|
Да, и на мен ми стана интересно, че имам едни упорити 3-4 кг, дето не искат да се смъкнат, гадините. _________________
|
|
|
 |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:25 pm Заглавие:
|
|
|
| В блога ми има подробма информация за ябълковия оцет.Надявам се да има ефект. И скоро ще пища. А отварате е следната. За целта е необходимо да се приема 3 пъти на ден по 2 чаени лъжички ябълков оцет, смесени с чаша преварена вода. Тази смес, но с прибавена 1 чаена лъжичка пчелен мед, подобрява обмяната на веществата и влияе за общото укрепване на организма. |
|
|
 |
Елито
|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 12:39 pm Заглавие:
|
|
|
Това не е ли много гадно? И не вярвам да помогне, ако не е подкрепено със стандартните методи - диета и спорт! |
|
|
 |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Съб Май 17, 2008 1:28 pm Заглавие:
|
|
|
| Елито написа: |
Това не е ли много гадно? И не вярвам да помогне, ако не е подкрепено със стандартните методи - диета и спорт! |
По принцип не обичам оцет. Даже в салата не слагам. Но така разреден с вода и мед не е чак толкова зле днес втори ден го пия.  |
|
|
 |
KKK

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 9:59 am Заглавие:
|
|
|
Според мен не се опитвай да отслабнеш за седмица, бързото отслабване никога не е за препоръчване. Това, което описваш ми звучи като естествена хранителна добавка, която сигурно ще е полезна за обмена на вечествата, но едва ли ще има ефект с отслабването толков абързо, може би трябва да минат няколко месеца. Бих те посъветвала също, ако искаш съвет де, да съчетаеш с някакъв режим на ханене и спорт. Но не да спираш да ядеш, в никакъв случай, просто спазвай определен режим, в който да приемаш всички необходими вещества в необходимите количества, можеш и да се консултираш с някой да ти каже какво ше е най-подходящо за теб. И най-важното - движение, спорт, всеки ден трябва да извършваш физическа дейност. И накрая успех, и, да, пиши за резултатите от ябълковия оцет, че ми стана интересно, може и аз да го пробвам  |
|
|
 |
Brit

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 11:53 am Заглавие:
|
|
|
Nice_Kitten ,пиши ако има резултат,че са ми се лепнали едни 5 килограма,които не ми допадат.  _________________ ...and we live in a pink princess world... |
|
|
 |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Нед Май 18, 2008 5:59 pm Заглавие:
|
|
|
| Brit написа: |
Nice_Kitten ,пиши ако има резултат,че са ми се лепнали едни 5 килограма,които не ми допадат.  |
Задължително ще пиша може да са 500 гр но пак е нещо |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2008 8:40 am Заглавие:
|
|
|
Вчера си купих ябълков оцет, но е на капсули. Разбира се, може да изтърбуша капсулите и да докарам една чаена лъжичка, но имам въпрос - дали този в капсулите не е по - концентриран, защото на кутийката пише да се взимат 1-2 капсули дневно половин час преди ядене. Можеш ли да ми дадеш малко инфо? А и каква е връзката с топлата вода и меда? Благодаря ти предварително. _________________
|
|
|
 |
Nice_Kitten

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2008 9:08 am Заглавие:
|
|
|
| avangard написа: |
| Вчера си купих ябълков оцет, но е на капсули. Разбира се, може да изтърбуша капсулите и да докарам една чаена лъжичка, но имам въпрос - дали този в капсулите не е по - концентриран, защото на кутийката пише да се взимат 1-2 капсули дневно половин час преди ядене. Можеш ли да ми дадеш малко инфо? А и каква е връзката с топлата вода и меда? Благодаря ти предварително. |
Не съм много сигурна но топлата вода с мед деиства очистващо на организма, а така комбинирано с ябълков оцет деиства и за спомагането на мазнините да изгарят по барзо на което се надявам да е така. Аз освен ябълков оцет пия и Зарсена деиства разхлабващо и до тук сам свалила 500 гр което пак е не6то без диети  |
|
|
 |
viksi-dra

|
Пуснато на: Пон Май 19, 2008 10:36 am Заглавие:
|
|
|
ето ви малко информация момичета съдържа 19 от 22-та най-необходими за здравето ни минерали. Най-важният от тези минерали е калият. Другите са фосфор, хлор, натрий, магнезий, желязо, флуор и силоксан. С цялото това многообразие от оръжия срещу болестите не е чудно, че ябълковия оцет подобрява кръвообращението, нормализира кръвното налягане и драстично намалява риска от инфаркт. Освен това ябълковият оцет унищожава бактериите, вирусите и други вредни микроорганизми и предотвратява навлизането на отрови в организма. Богатия на минерали оцет помага за разграждането на натрупаните в тялото мазнини и не позволява понататъшно натрупване на тлъстини. Специалистите дори смятат, че с помощта на ябълковия оцет, човек може да отслабне, без да спазва диета. Лекарите препоръчват при всяко ядене да се пият по два чаени лъжички оцет в чаша вода. Резултатът според тях ще бъде на лице още след два месеца. Ябълковият оцет помага и за освобождаване от напрежението, стреса, главоболието и мигрените. Причината за тези проблеми често се крие в натрупаните в тялото вредни вещества. Но като вземате всяка сутрин и вечер или при всяко хранене по лъжичка ябълков оцет, разтворена във вода вие ще възстановите естествената киселинна среда в организма си. Оцетът е безценен и за храносмилателната система, бъбреците и пикочния мехур поради способността да неутрализира микробите и отровите. Той се използва и за лекуване на артрит и за облекчаване на болки.
Но имаите предвид, че
Ябълковият оцет е само за хора със здрав стомах _________________ Нека с риск да пропадна, поне за миг полетя! I`ve always been a dreamer... |
|
|
 |
Елито
|
Пуснато на: Пон Май 19, 2008 10:37 am Заглавие:
|
|
|
До 2 килограма теглото варира постоянно в зависимост от много фактори като менструален цикъл, час от деня, състояние на духа и т.н. |
|
|
 |
|