| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
nerazumna
Регистриран на: 08 Юли 2006 Мнения: 1595 Местожителство: ф ааДаАаА ;))
|
Пуснато на: Нед Авг 17, 2008 11:17 pm Заглавие:
|
|
|
интересно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
indonezia
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 12:07 am Заглавие:
|
|
|
| Програмата се казва "Skype password hack", но не знам дали работи.Не съм я пробвала... |
|
|
 |
лигла
Регистриран на: 18 Юли 2006 Мнения: 2335 Местожителство: зад фереджето :)
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 12:25 am Заглавие:
|
|
|
Skype -> Инструменти -> Настройки -> Съобщения и КС -> разширени настройки (ако са излезнали само общите) -> води хронология-изключено -> изчисти записите. Най-добре.  _________________
|
|
|
 |
play_girl_bs

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 1:53 am Заглавие:
|
|
|
Естествено,че може да се разбие паролата на скайп. Но това няма да става с някоя програмка или нещо такова. Просто при условие,че хакери влизат в системите на президенства и т.н.,един скайп едва ли ще им се опъне. Съмнявам се приятеля ти да може. Единствения начин е да ти знае паролта на е-майла ти. тогава може пре спокойно да смени твоята и да прочете. Но при условие,че ти си влизаш без проблеми в чата си,значи не го е направил.
А относно хронологията - излиза и на друг компютър. Аз си чатя и вкъщи и на работа. И на двете от време на време ми излиза една и съща хронология. Не знам кога точно става - май ако отсреща човека не е получил съобщението ти навреме от единия компютър,а го получава когато си в скайп на друг комп. Или ти не си получила съобщнието на време. Ама не съм много сигурна дали тогава _________________ Нели
|
|
|
 |
ForgetMeNot

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 8:20 am Заглавие:
|
|
|
На другия компютър се получава част от последните съобщения... Така че споко  _________________ Светот моj, минус тебе во него, она што ќе остане - малку е...
|
|
|
 |
optron
|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:35 am Заглавие:
|
|
|
| ForgetMeNot написа: |
На другия компютър се получава част от последните съобщения... Така че споко  |
Когато Скайп е логнат с едно и също име на няколко компютъра едновременно, тогава всички чатове излизат на всичките компютри. Само по това време се припокриват хронологиите. Иначе, ако се влиза само с един Скайп в даден момент, от който и да е компютър, на различните компютри ще има различни хронологии.
Трикът е да не си забравяте логнати Скайповете на чуждите компютри. _________________ Digitally yours: Optron |
|
|
 |
Aneliaaa

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 9:40 am Заглавие:
|
|
|
| indonezia написа: |
| Програмата се казва "Skype password hack", но не знам дали работи.Не съм я пробвала... |
Да,тази е  _________________ Обичам скоростта да е висока ... обичам да отбирам най-хубавата стока ...  |
|
|
 |
RedLight

|
Пуснато на: Пон Авг 18, 2008 12:44 pm Заглавие:
|
|
|
Скайпът ми е - ivaylo.nedkov
Хакнете ми паролата, разбирачи!
Освен да ме разсмивате друго не правите |
|
|
 |
skandalna'ta

|
Пуснато на: Пет Авг 22, 2008 9:11 pm Заглавие:
|
|
|
Наистина не може, да се разбие пасса, не че е абсолютно невъзможно, но за това се искат твърде добри хакерски умения. Програми които разбиват такива пароли, бога ми, няма на свободно разпространение в интернет. А за хронологията не съм сигурна, честно казано _________________ Los Angeles! My city...
|
|
|
 |
scorpion

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 1:02 pm Заглавие:
;) |
|
|
бях разбрала паролата на скайп на гаджето ми ...не с програма сама се сетих за нея...влезнах в скайпа му докато той си чатеше и разбрах много неща...за неговите подвизи...и т.н. и скъсах с него...не се чувствам виновна че съм му навлязла в личното пространство...напротив яд ме е че не разбрах по рано!така че понякога това е полезно...защото е гадно да те правят на глупачка!  |
|
|
 |
optron
|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 3:19 pm Заглавие:
Re: ;) |
|
|
| scorpion написа: |
бях разбрала паролата на скайп на гаджето ми ...не с програма сама се сетих за нея...влезнах в скайпа му докато той си чатеше и разбрах много неща...за неговите подвизи...и т.н. и скъсах с него...не се чувствам виновна че съм му навлязла в личното пространство...напротив яд ме е че не разбрах по рано!така че понякога това е полезно...защото е гадно да те правят на глупачка!  |
Щом не чувстваш вина, че си ровила в личното му пространство, значи е добре, че си го напуснала - за него!  _________________ Digitally yours: Optron |
|
|
 |
firecat8

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 3:32 pm Заглавие:
|
|
|
А уе дори да имам програма за разбиване на пароли пак не бих я изпробвала мн е просто защо МЪРЗЕЛ  _________________
Вижте http://www.vbox7.com/play:49738d52 |
|
|
 |
frenzy

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 3:44 pm Заглавие:
|
|
|
Поразровете се в google, там има много неща и хронологията се чете от друг компютър. _________________
БъДи ЗвЯр,зА Да НеСтАнЕш пЛяЧкА!!! |
|
|
 |
merry_jane_92

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 8:15 pm Заглавие:
|
|
|
edin priatel mi pokaza kak moje da se razbie parolata na skype,samiat toi go e pravil mn pati s drugi hora za da se "po6eguva". naistina ima specialni programi, triabva 4ovek da razbira ot teia ne6ta za da hak-ne ne4ii skype a za hronologiata - samo poslednite saob6tenia izlizat, ako ne se loggva6 ot kompa na koito po princip pi6e6 =) |
|
|
 |
greengo

|
Пуснато на: Пон Яну 19, 2009 10:11 am Заглавие:
|
|
|
| Някой може ли да ми каже как се прави така че като се отвори skype да не излиза списък с имената на потребителите ползвали skype на компютъра. |
|
|
 |
|