| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
eLLyTo

|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 6:10 pm Заглавие:
|
|
|
| Vanenceto написа: |
| STELAS написа: |
Аз също имам история, която е истина и може да се прочете и в интернет. Не е точно за духове, но за необичайни и странни неща.
Става въпрос за пещерата Дяволското гърло край Триград. Та това е една огромна бездна, където триградската река влиза, минава през няколко водопада и през 150 метра тунел и излиза от другата страна.
До тук добре.
Обаче когато пускат предмети по реката в тунела, те не излизат от другата страна. Изпробвани са десетки варианти. Пускана е и боя, за да оцвени водата.
От другата страна водата излиза бистра
През 1979 година двама водолази - мъж на 27 и приятелката му на 21 влизат добре екипирани , за да изследват въпросното Дяволско гърло и изчезват. Никаква следа от тях. От тогава няма смелчаци да опитат отново.
Историята може да я проверите. |
Аз съм ходила 3 пъти в Дяволското гърло и 3-те пъти тази история ни я разказа екскурзовода! |
Леле там е много страшно.. и аз като бях я разказваха..направо настръхнах, а една жена от височината припадна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morandy
|
Пуснато на: Пон Авг 20, 2007 6:41 pm Заглавие:
|
|
|
Здравейте отново. Имам още страшни истории за духове. Но не ми остана време да ги споделя. Утре ще се опитам да ви ги разкажа
 |
|
|
 |
em`eto

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 8:52 pm Заглавие:
|
|
|
Еми то не е точно история за духове.Но е доста страшничко.И е наистина Значи във Австрия ли,къде,мисля че в Австрия беше,имло някакъв институт,където можело да ти повикат даден призрак,да му зададеш въпрос и да ти запишат отговора на касетка с реалният глас на мъртвият човек. Но трябва да платиш доста.Един познат е ходил.Питал е за някакви пари,които са били скрити от баща му.Е дали са му касетка,която аз лично съм слушала.И е ужасно страшно,като се има предвид,че...са открили парите.Аз като разбрах,щях да припадна от страх... _________________
|
|
|
 |
Amerikas

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 9:34 pm Заглавие:
|
|
|
Не знам дали някоя от вас е изпитвала истински страх от нещо.Дали сте усештали какво означава да те е страх!
Аз имам панически страх от духове.
Дори в момента като пиша умирам,добре че приятеля ми е зад мен.
Та не знам аз от къде имам този страх,може би от тези истории който си говорихме като малки,може би от това че като малко ме заведоха на едно мн тежко погребение,но няма значение от малка сънъвам само страшни неща и ужаси.Мразя духове и гробища,когато минавам покрай гробище имам чувство че някой ме стиска за главата-толкова мн ме боли.А когато говоря за духове или чета нещо,корема ми е свит на топка и от очите ми текат сълзи от страх без да искам аз.И не мога да задуржам нито една от емоциите си,не мога да ги прикривам.На мен също да ми интересни историите,но много ме е страх.Ходила съм на какви ли не врачки и глупости да ми лееят куршуми и какво ли не.Ефекта е НУЛА.Избягвам да гледам филми с духове,защото после не спя по една-две седмици.
Страшно много ме е страх от духове. За да се успокоявам в моменти на паника,си измислих нещо в което да вярвам и да си го повтарям.То е,че човек вижда това което иска.Мозъка има уникални функции и страхотно въображение! Човек вижда това което иска!!! Пфуууу махам се от тази тема. _________________
|
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 10:40 pm Заглавие:
|
|
|
Хах, преди около 2 седмици имаше тук, в Петрич историйка за духове. На една бензиностанция до гробището се появил дух, даже е сниман с охранителната камера. Гледах записа - доста впечатляващо е и много интересно. Обаче аз по принцип не вярвам много на тия неща, но то е предполагам, защото не съм виждала нищо такова.
Цък - тук можете да видите самото клипче. Преснимано е от охранителната камера. _________________
|
|
|
 |
indonezia
|
Пуснато на: Чет Юли 17, 2008 11:09 pm Заглавие:
|
|
|
| Темичката е доста интересна.Ми и аз да разкажа една историйка.Такам значи имам една позната,която учи в София.Заедно с още едно момиче наеха квартира с хазайка.Хазайката е мн. възрастна жена и е сляпа и глуха.Преди много години детенцето и е починало когато е било на 3-4 годинки,а мъжът й е починал преди няколко години.Всичко в началото било нормално.Но полсе започнали да случват много странни неща.Посред нощ прозорците се отваряли,чували се стъпки сякаш някой обикалял из стаята и ставало много студено.Оказало се че това е дело на духа на съпругът на хазайката.Дори ми е казвала че го е виждала няколко пъти в банята докато се къпела.Беше доста изплашена.Аз и предложих да извика поп и да прогони духа ама тя нещо не беше навита и все още си живее там само заради това че наема е евтин.Аз бих се изнесла веднага дори и да плащам за по-скъпа квартира,но поне ще спя спокойно. |
|
|
 |
mannia

Регистриран на: 28 Май 2006 Мнения: 454 Местожителство: Варна,София
|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 6:04 am Заглавие:
|
|
|
| avangard написа: |
Хах, преди около 2 седмици имаше тук, в Петрич историйка за духове. На една бензиностанция до гробището се появил дух, даже е сниман с охранителната камера. Гледах записа - доста впечатляващо е и много интересно. Обаче аз по принцип не вярвам много на тия неща, но то е предполагам, защото не съм виждала нищо такова.
Цък - тук можете да видите самото клипче. Преснимано е от охранителната камера. |
И накрая се оказало, че било муха, върху камерата
Имаше доста голяма статия във вестника _________________
|
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 6:36 am Заглавие:
|
|
|
Хихи, това с мухата не го бях чувала. _________________
|
|
|
 |
Amerikas

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:26 am Заглавие:
|
|
|
Аз пък ще ви разкажа една истинска история,не е за духове ,но е интересна.
Значи тук във София има един квартал Орландовци там се намират и Софийските гробища.Доста от хората се прибират и минават през тях за да си спестят от пътя.Една вечер един човек се прибирал,по така познатата пътека по която всяка вечер минава,но този път на пътеката били изкопали дупка за гроб (Общината не се съобразява с това че там минават хора,това все пак са гробища).Та човек минавал пак и било много тъмно,само луната огрявала гробищата,защото няма лампи.Той не видял че има дупка и паднал вътре,тъй като дупката е дълбока околко 2 метра.Мъчил се доста време да излезе и не успял.Решил да седи и чака,когато стане по светло ще помоли някой да го издърпа.В същото време обаче чул че идва друг човек по пътеката,който също паднал в дупка.Човекът решил да не се обажда,защото така ще го изплаши,че може да умре.Седял в ъгъла и гледал как другия човек се опитва отчаяно да излезе,мъчил се така доста време,на нашия му писнало и най-накрая казал:Не се мъчи,измъкване няма.Този така изкрещял и се оплашил,че за секунди излязал от гроба и избягал.А нашия изчакал да стане светло и викал за помощ.На сутринта минаващите оттам хора го извадили.  _________________
|
|
|
 |
ice__heart

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 10:54 am Заглавие:
|
|
|
Лелеееее защо ги чета тия работи не знам.(сама съм вкъщи) Супер интересно ми е а после не мога да спя спокойно.Хем се знам какав съм страх.И сега е ден.Представям си ако беше вечерта.Няма да мога да спя 1-2 седмици.А от"Предизвестена смърт" наистина яко се бях наплашила.И от "Шперцът" също.Гледах ги сама и се побърках.Сега постояно се оглеждам.Имам чувството,че някой ми стои зад гърба.И дори да знам ,че това е въпрос на самовнушение,пак ме е страх.А колкото до клипчето със снимките - колажи и фотошоп.А като малка и на мен ми са се случвали доста странни неща.Или поне аз така си мислех.Сега като се замисля май доста съм си ги украсявала.Вкарвах се във филма яко.Даже с една приятелка имахме тефтерче ,където пишехме всички странни неща,които ни се случват.Още си го пазя и голям смях е падаше,като го четохме наскоро.Уффф,баси гадната тема.Махам се. _________________ * ~...In My WorLd YoU Don`T eXisT...~ *
|
|
|
 |
em`eto

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 1:45 pm Заглавие:
|
|
|
| mannia написа: |
Цък - тук можете да видите самото клипче. Преснимано е от охранителната камера. |
Имаше доста голяма статия във вестника |
Да бе,муха друг път.Тва да ти прилича на муха.А според собственика на бензиностанцията било пеперуда Тва много глупави хора има.Нестига че се правят на ударени с мокър парцал,ми се опитват да убеждават другите хора.Муха... |
|
|
 |
ice__heart

|
Пуснато на: Пет Юли 18, 2008 1:50 pm Заглавие:
|
|
|
| em`eto написа: |
| mannia написа: |
Имаше доста голяма статия във вестника |
Да бе,муха друг път.Тва да ти прилича на муха.А според собственика на бензиностанцията било пеперуда Тва много глупави хора има.Нестига че се правят на ударени с мокър парцал,ми се опитват да убеждават другите хора.Муха... |
Пфф,че не е муха не е.Ама и дух не е. А просто монтаж.Погледнете човека ,който се вижда в долния десен ъгъл в началото. Личи си как камерата заснема малък брой кадри в секунда, докато въпросния "призрак" се движи съвсем гладко и не засича по начина, който засича човека.
П.С.Ето още едно клипче : http://www.vbox7.com/play:aa83c546 _________________ * ~...In My WorLd YoU Don`T eXisT...~ *
|
|
|
 |
Amerikas

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2008 11:25 am Заглавие:
|
|
|
Честно не издържах да гледам посленото филмче.Мамка му и духове,само да не ми се явяват,иначе нека си живееят _________________
|
|
|
 |
em`eto

|
Пуснато на: Съб Юли 19, 2008 11:59 am Заглавие:
|
|
|
| Amerikas написа: |
| Честно не издържах да гледам посленото филмче.Мамка му и духове,само да не ми се явяват,иначе нека си живееят |
И аз съм по същия начин Междо другото като бях малка съм имала историйки с духове доста,ма вече съвсем съм забравила за кво точно става дума.А пък смятайте тогава как съм треперила.А това клипче с "мухата" стана вестникарска и телевизионна сензация,не ми се вярва да е монтаж.В смисъл,всеки може да направи монтаж,ама чак пък толкова |
|
|
 |
Love_Is_Life

|
Пуснато на: Пон Авг 25, 2008 12:11 pm Заглавие:
|
|
|
Тези истории ме побъркват!!! Каквато съм паника,и както съм сама в къщи  _________________ You never win the silver. You only lose the gold. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|