| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
avangard

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 9:35 am Заглавие:
|
|
|
Абе да ви питам, не е ли ужасно вредно за косата да я третирате по този начин? В смисъл не изгаря ли? Аз не че искам преса, то май нямам и нужда от нея, щото като си среша косата докато е мокра и става като праз права, ама наистина ми е чудно защо си причинявате това на косата. Една моя съквартирантка в Пловдив си изправяше нейната със сешоар, както във фризьорските салони и като съм я гледала не ми изглеждаше много трудно. Не е ли това по - добрият вариант? Повтарям, че не се заяждам, само питам. _________________
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Kamelia72
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2008 11:48 am Заглавие:
|
|
|
a ima edni savsem obiknoveni presi za po 30-40lv kak mislite bokluci li sa ?dali mnogo uvrejdat kosata?
Moqata e takava presa, elit, ne e proifesionalana.Spored men ne mi vredi na kosata.Se6uaryt, primerno su6to ne dejstva mn, dobre na kosata.
I mnogo vajno- presata ne se pravi na mokra kosa.Tova trqabva da go znaete, za6toto az si pravih vednuj presa na mokra kosa i moje bi ottogava se e razvalila malko.
zatova vinagi skypoto se okazva po- evtino, po- dobre si vzemete profesionalna presa.Efektyt na izpravqane pri neqa e mnogo po- golqam. |
|
|
 |
_ciara_

|
Пуснато на: Чет Юни 12, 2008 7:06 pm Заглавие:
|
|
|
Косата ми не е много къдрева , но определено е чуплива...и много трудно се изправя... а дори и след като съм я дърпала 1час пак си се чупи Искам да ви попитам за хубава марка преса някъде до 100лв мерси предварително  _________________ Не играй роля...Създай собствен образ.. |
|
|
 |
pati217

|
Пуснато на: Пет Юни 13, 2008 7:01 pm Заглавие:
|
|
|
мойта е 300лв взех си я от фризиорския салон и съм много доволна
косата ми е къдрава и когато искам различна прическа включвам пресата зарежда за по-малко от 1 мин и за половин един час съм с права коса  |
|
|
 |
alish
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 9:43 am Заглавие:
|
|
|
Аз попринцип съм с една на Елеком за 30 лева и си бях доволна,но една приятелка я счупи и за момента съм с нейната-Ремингтон,само за изправяне.Определено има разлика от двете преси-косата ми на другия ден е права,а и е с блясък ..и просто си личи,че пресата е хубава.Но няма приставки и тва определено е ГОЛЯМ недостатък,специално за мен.  _________________ ....да не си изпуснеш влака,оля се да я гледаш  |
|
|
 |
crazy_little_thing
Регистриран на: 02 Ное 2006 Мнения: 5507 Местожителство: В облаците
|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 10:17 am Заглавие:
|
|
|
Охо, кой бил със стария ник  _________________
My place |
|
|
 |
Jena-bez-ime

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 6:41 pm Заглавие:
|
|
|
Моята е на Ровента става не е лоша , но съм мн доволна, че по рядко я ползвам което си е постижение  _________________ Ти пак ме лъжеш, ти пак го правиш в какво да вярвам ми кажи, защо от мен не се откажеш за да не ме боли .......
|
|
|
 |
kateto88

|
Пуснато на: Пон Юни 23, 2008 8:40 pm Заглавие:
|
|
|
До 100лв. мога да предложа на Филипс пресите - уникални са.Съквартирантката ми имаше и няма грешка.И разликата не е само в самото изправяне, а и в трайността на правата коса.Което според мен е по-важно.Защото с една обикновена преса ще трябва да се изправям всеки ден, а с на Филипс си я изправям от къпане на къпане. _________________ Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!!! |
|
|
 |
pati217

|
Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 10:24 pm Заглавие:
|
|
|
доволна съм от мойта нито гори косата нито я сплесква прекалено много супер е
Последната промяна е направена от pati217 на Чет Сеп 04, 2008 10:17 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ellyradeva
|
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 8:20 am Заглавие:
|
|
|
Аз използвам преса за коса на SHEHAIR, взех си я от Англия, където е номер 1 ... супер доволна съм ... професионална е, загрява за 2 секунди и освен перфектното изправяне има опция и за къдрене .... преди време се свързах с българските дистрибутори и поръчах розовия модел за сестричката, цената на която ми я дадоха е доволно малка за това, което пресата предлага... Ако някой се интересува, може да провери на http://www.shehair.bg ... Успех  |
|
|
 |
zorito

|
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 9:09 am Заглавие:
|
|
|
Az imah mnogo presi.... na Philips,. na Roventa.......
ne bqha lo6i no sled edin 4as na vun kosata mi se kudre6e
v kraishtata . Kupih si predi 5-6 meseca edna presa za 25 leva ellite
za da imam s kakvo da se izpravqm kogato sum pri priqtelq si!
UNIKALNA presa- zagrqva za 30 sek. edin put minavam bavno ki4ur po ki4ur i ne murda cql den!
Mnogo sum dovolna ot presi4kata,i nai interesnoto e 4e vijdam kak na mesec mi cuvtqt mnogo ama mnogo po-malko krai6tata  |
|
|
 |
gerence
|
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 11:45 am Заглавие:
|
|
|
моята е ремингтън,не е 300 лв..60 и няколко беше,но иначе съм мноогоо доволна Само за изправяне е и няма приставки,ама и аз само за изправяне я използвам  _________________
Some dance to remember...some dance to forget.. |
|
|
 |
eratomuse
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 8:57 am Заглавие:
|
|
|
Не си горете косите с преси за 30 лв, по-добре е да дадете 200 лв за професионална, но да знаете, че след 5 месеца още имате коса на главата . Аз съм с GHD, обаче тях още ги няма в България. Тази на SHEHAIR също са много добри, мерси за инфото ... Успех!  |
|
|
 |
De`Laplata

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 10:00 am Заглавие:
|
|
|
Мойта е на някаква куча марка "First" и ми е на 3 години вече, и я ползвам доста често, ама имам коса още на главата си, доволна съм, а беше само за 20 лв тогава..  _________________
|
|
|
 |
play_girl_bs

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 10:11 am Заглавие:
|
|
|
| De`Laplata написа: |
Мойта е на някаква куча марка "First" и ми е на 3 години вече, и я ползвам доста често, ама имам коса още на главата си, доволна съм, а беше само за 20 лв тогава..  |
Да не е една синя? Защото моята беше такава,но се счупи Доволна съм от нея. Ама аз не се изправям толкова често,а и косата ми подлежи на свякакъв виф промени и като се изправя докато не я измия не се начупва без значение от пресата  _________________ Нели
|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|