кола маска
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
asdfghjklqwertyuiop_f

МнениеПуснато на: Чет Май 08, 2008 9:47 pm    Заглавие: кола маска Отговорете с цитат

ай ми препоръчайте някаква ефикасна марка студена кола маска и цената й горе-долу (да не е мн.мн.скъпа) Razz мерси предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Amerikas

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 1:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

попринцип lYCIA са много добри,но пък не са мн ефтинки.Но да ти кажа има една българска тя е топла и доста ефикасна,а пък и изгодна като цена.Аз преди постоянно си правех,но в последствие установих че е по ефтино да си вземеш епилатор или да отидеш при козметик на кола маска.Защото от моите кола маски които аз си правих ,не са толкова ефикасни
1-во косъмчетата се накъсват в доста от случайте
2-ро не може да се махнат хубаво на всякаде
3-то има си особен начин по който се дърпат лентите,защото ако дърпаш силно,грубо и неправилно,може да ти се получар кръвоизливчета(разкъсани малки крувоносни съдове под кожата),който не се махат след това Confused Confused
Но пробвай........аз все още си правя понякога,иначе се минавам с епилатор Rolling Eyes

МнениеПуснато на: Пет Май 09, 2008 3:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми според мен най добрата кола маска е на Jankar-Сара ама трябва да са по дълги косъмчетата за нея-аз я ползвам за триъгалника Surprised
Върнете се в началото
nati17

МнениеПуснато на: Чет Май 15, 2008 9:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До сега съм си махала космите с бръснач, но много искам да престана, ужасно е, но преди няколко години никой не ми предложи друго. С кола маската на триъгълника не мога да се оправя, не е заради болката, просто нищо не хваща. Използвам топлата маска на Jankar. Под мишниците се оправих, но с триъгълника... Моля ви, дайте съвети, къде може да греша?
Върнете се в началото
avangard

Местожителство: Петрич

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 9:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

soni4ka Smile написа:
Ми според мен най добрата кола маска е на Jankar-Сара ама трябва да са по дълги косъмчетата за нея-аз я ползвам за триъгалника Surprised

Също. Нито ми се възпалява кожата, нито се горя, както е било с други марки. Страшно съм доволна. И аз я ползвам за триъгълник и като се има предвид, че от епилатора там ми тече кръв, а с коламаската няма нищо такова, значи наистина е много добра. И не е скъпа. Аз ползвам топлата, която струва 4 лв и е за многократна употреба.

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 11:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

avangard написа:
soni4ka Smile написа:

Също. Нито ми се възпалява кожата, нито се горя, както е било с други марки. Страшно съм доволна. И аз я ползвам за триъгълник и като се има предвид, че от епилатора там ми тече кръв, а с коламаската няма нищо такова, значи наистина е много добра. И не е скъпа. Аз ползвам топлата, която струва 4 лв и е за многократна употреба.

мила сериозно ли даваш за нея 4 лв,аз лично си я вземам за 1,50

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
avangard

Местожителство: Петрич

МнениеПуснато на: Пет Май 16, 2008 1:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Възможно е, но тук на село я има само на едно място и нямам избор Smile А и тя май течната струва толкова. Ти верно ли топлата взимаш толкова ефтино? Малии, прецакала съм се. Обаче аз си я купувам веднъж на 2 месеца, така че не е милиони.

МнениеПуснато на: Съб Май 31, 2008 1:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

момичета, имам един въпрос относно кола маската (за триъгълника специално). аз ходя на козметик по принцип. и какво стана този месец не знам ама много се изпуснах - бая ми пораснаха косъмчетата. и първо че ми е кофти да отида така и второ мисля че чак толкова дълги не е мн добре (ще се късат) а и доста боли. мислите ли че ако опитам да ги подстрижа малко ще е добре? и чак тогава да отида? (да ги бръсна не искам за нищо на света) Smile
Върнете се в началото
My_Infernal_Majesty

Местожителство: There, in the Darkness...MORDOR

МнениеПуснато на: Пон Юни 02, 2008 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ТЕчна кола маска ползвам само на ръцете и краката - супер става и не боли кой знае колко!

The barbeque has just begun
DЕATHCRUSH ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
amfetka`

Местожителство: В душата ти...

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам малко тъп въпрос. След като съм махнала космите с течна кола маска по краката ми има малко остатъци от нея. С вода ли да ги отмия?!
Desislava``

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами по-добре с нещо мазничко,някой по мазен крем примерно.
Върнете се в началото
amfetka`

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ОК мерси Smile
tink1rbel

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

или с гореща вода, или с олио за тяло.

ох аз на триъгълника до сега не съм си правила кола маска но съм твърдо решена да се преборя със страха Laughing на LYCIA нали са едни бели лентички?аз ги използвам за над горната устна, но се чудех дали няма да ми се махне тена ако ги използвам сега? тоя номер съм го правила на ръцете с някакви други подобни лентички и останаха следи за около месец Confused
Върнете се в началото
amfetka`

МнениеПуснато на: Чет Юни 19, 2008 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тея лентички са ужасни! Скоро си бях взела, но за мое голямо нещастие първо, че не премахваха косъмчетата и второ много лесно се късат Evil or Very Mad
Сега си взех течна кола Сара на Jankar, ама нещо не стана Confused
Убедих се, че най-добрият вариант е козметичката

pati217

МнениеПуснато на: Пет Юни 20, 2008 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nati17 написа:
До сега съм си махала космите с бръснач, но много искам да престана, ужасно е, но преди няколко години никой не ми предложи друго. С кола маската на триъгълника не мога да се оправя, не е заради болката, просто нищо не хваща. Използвам топлата маска на Jankar. Под мишниците се оправих, но с триъгълника... Моля ви, дайте съвети, къде може да греша?

Мацка защо не отидеш на козметичка за триъгълника все пак те са правили много и със сигурност знаят как става а пък и няма да ти вземат кой знае колко пари Wink Rolling Eyes
Искам да попитам нещо Razz когато ходя да ми правят кола на мустака след това ми стават много бели пъпчици като ято хем ме мажат с крем,но пак имам и това става всеки път а аз не съм си го махала веднъжй два или три пъти Sad а много повече КАКВО ДА ПРАВЯ Smile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети