свалих 10 кг
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Д-р Cosmo
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kika79

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 6:44 am    Заглавие: свалих 10 кг Отговорете с цитат

Здравейте по докторско предписание трябваше да сваля 22 кг. Свалих 10 от 31.07.2007 година до сега но явно организма ми свикна кажете някакав начин да отслабна още 12 кг. До сега карах на диетата на Аткинс тоест не ядях никакви въглехидрати но вече цял месец кантара не мърда нито на горе нито на долу. Дай те нещо ефективно поне 1 килограм на месец да свалям.Сега карам три дена аткинс един ден ям свичко три дена на плодове и чай дали това ще помогне?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
canas

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Би трябвало да ти активира метаболизма.
Аз не знам къв е тоя лекар, който ти е казал, че трябва да свалиш 22кг, а не ти е предписал диета.
Аткинс в продължение на хъм чакай да сметна - 3-4 месеца е истинска жестокост спреямо организма ти!!! Rolling Eyes
Както и да е! Не съм аз тази дето ще ти казва какви диети да пазиш, ама я кажи спортуваш ли?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Къдрокоска

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 4:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хвани се да спортуваш нещо , ама гледай да е някакъв по интезивен спорт , бойно изкуство , плуване..Това в комбинация със хранителния ти режим ще ти помогне , гарантирам ти ...Успех!!! Very Happy
kika79

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 8:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

за съжеление не мога да спортувам защото заболяването ми е на костите и не става а лекарят ме прати на диетолог обаче поради интензитета на живота ми не успях да спазвам указанията му. Затова и сега търся помощ
Върнете се в началото
Anti_4alga

Местожителство: in your heart ! :P

МнениеПуснато на: Пет Ное 30, 2007 9:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kika79 написа:
за съжеление не мога да спортувам защото заболяването ми е на костите и не става а лекарят ме прати на диетолог обаче поради интензитета на живота ми не успях да спазвам указанията му. Затова и сега търся помощ

Eeeem na4i ne doktorat e vinooven,a ti! Exclamation !Trqbvalo e da spazva6 to4no ukazaniqta mu! Wink Poseti pak lekarq i go pitai! Wink

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Дек 01, 2007 10:32 am    Заглавие: .. Отговорете с цитат

Здрасти Smile
..имам книгата на Майкъл Търмънд "Преобразяване на тялото за 6 дни", честно казано аз не съм пробвала този режим, но пише, че е точно за такива случаи, когато зациклиш на еднон място
..програмата се състои в това, да се яде по маничко, но 5-6 пъти на ден, предимно месо и ориз. Така се засилва метаболизма
Пробвай Smile

Върнете се в началото
saphire_eye

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Съб Дек 01, 2007 11:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Диетата на Аткинс изобщо не е полезна,защото лишава организма от въглехидрати,които са основният ти източник на енергия,а ако продължиш с нея,могат да възникнат сериозни проблеми със здравето ти,като например сърдечно-съдови Confused
Бих ти препоръчала диетата Саут бийч(диетата на южния плаж),далеч по-здравословна е!Намери я в нета и яж продукти със захарен индекс по-малко от 35 в първите 2 седмици,а следващите 2-със захарен индекс до 50 Wink

Пътят към звездите е труден...
А още по-труден е, ако го извървиш с неудобни обувки Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
avangard

Местожителство: Петрич

МнениеПуснато на: Пон Дек 03, 2007 10:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да пробваш зелен чай, но не повече от 2 на ден. Разбира се, ако докторът ти каже, че може. Аз така все още свалям. Но имай предвид, че не трябва да се прекалява, защото може да се обезводниш от честото ходене до тоалетна. Иначе диетата от последния брой на Космополитан е много ефективна. Майка ми я пробва и е свалила 2 кг за 2 седмици.

МнениеПуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мога да ти предложа книгата на майкъл търмънд вече 3ти ден съм на тази диета и отслабнах 2 кг и важното е че не си гладна.ядеш по 6 пъти на ден.книгата е много интересна и полезна
Върнете се в началото
pepito sladkata

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Пет Яну 11, 2008 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си момиче не дей много да се ограничаваш от храната, защото после може да имаш проблеми с цикъла!По добре повечко спортувай!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Monro

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Предлагамти да пиеш Л-карнитин да спортувай яж плодове, зеленчуци, бяло месо и риба. Никакав хляб, захар и мазнотии изобщо ще ти помогне ще видиш!!! Smile
issy_pissy

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе,давате съвети на момичето да спортува,а явно не сте прочели,че тя не може,защото има заболяване на костите!!!! Wink

А ако ходиш на рехабилитация за раздвижване няма ли да помогне?...сега ми хрумна,не знам как е!Майка ми ходеше,защото тя има мн големи проблеми с костите...има луксация!!!
А иначе мога да ти кажа една диета,ама и тя като ти свикне организма зацикляш!Аз имах да свалям 10кг,а свалих само 6---без спорт Embarassed Embarassed Embarassed Може би,ако си бях направила труда да спортувам щеше да има резултат!
А има и една книга"Да отслабнем завинаги"(мисля,че това беше името),където се яде предимно месо...бяха 3 или 4 етапа...та ядеш месо и като преминеш на последния етап постепенно започваш да си вкарваш всички храни!!!Вуйна ми и братовчедка ми я правиха---вуйна ми свали 16 кг май,а братовчедка ми не помня,ама тя беше напълняла в следствие на бременност и беше натрупала мн след това,даже я мислеха за бременна в 6ти месец!!!А сега е мн слаба!!!!
Monro

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

О много съжалявам наистина не съм обърнала внимание в такъв случай ти предлагам разходки и преди година лятото ядях само плодове зеленчуци и най-вече салати домати краставици със сирене (слагала съм си и шунка или кашкавал) и бях доста свалила но аз доста ходех и то само разходки никакви други подобни натоварвания
straighty

МнениеПуснато на: Пон Фев 11, 2008 11:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе вие четете ли изобщо
или си пишете за бройката мнения?
Мацката пише, че не може да спортува!
Аз мога само да препоръчам да чете
бгмама там има цял раздел за това,
много е богата информацията, много диети,
да си избере и пожелавам успех, че не е
лесно това...

Върнете се в началото
lolo

МнениеПуснато на: Вто Фев 12, 2008 8:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

issy_pissy написа:
Абе,давате съвети на момичето да спортува,а явно не сте прочели,че тя не може,защото има заболяване на костите!!!! Wink

А ако ходиш на рехабилитация за раздвижване няма ли да помогне?...сега ми хрумна,не знам как е!Майка ми ходеше,защото тя има мн големи проблеми с костите...има луксация!!!
А иначе мога да ти кажа една диета,ама и тя като ти свикне организма зацикляш!Аз имах да свалям 10кг,а свалих само 6---без спорт Embarassed Embarassed Embarassed Може би,ако си бях направила труда да спортувам щеше да има резултат!
А има и една книга"Да отслабнем завинаги"(мисля,че това беше името),където се яде предимно месо...бяха 3 или 4 етапа...та ядеш месо и като преминеш на последния етап постепенно започваш да си вкарваш всички храни!!!Вуйна ми и братовчедка ми я правиха---вуйна ми свали 16 кг май,а братовчедка ми не помня,ама тя беше напълняла в следствие на бременност и беше натрупала мн след това,даже я мислеха за бременна в 6ти месец!!!А сега е мн слаба!!!!

Това е на Дюкан диетата Smile) И аз съм на нея и свалих 3 кг, ама аз толкова и исках и сега съм на 3 период Smile

http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Д-р Cosmo Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети