| Предишната тема ::
Следващата тема
|
| Автор |
Съобщение |
kika79
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 6:44 am Заглавие:
свалих 10 кг |
|
|
Здравейте по докторско предписание трябваше да сваля 22 кг. Свалих 10 от 31.07.2007 година до сега но явно организма ми свикна кажете някакав начин да отслабна още 12 кг. До сега карах на диетата на Аткинс тоест не ядях никакви въглехидрати но вече цял месец кантара не мърда нито на горе нито на долу. Дай те нещо ефективно поне 1 килограм на месец да свалям.Сега карам три дена аткинс един ден ям свичко три дена на плодове и чай дали това ще помогне? _________________ and in the end
the love you take
is equal to the love you make |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
canas

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 9:19 am Заглавие:
|
|
|
Би трябвало да ти активира метаболизма.
Аз не знам къв е тоя лекар, който ти е казал, че трябва да свалиш 22кг, а не ти е предписал диета.
Аткинс в продължение на хъм чакай да сметна - 3-4 месеца е истинска жестокост спреямо организма ти!!!
Както и да е! Не съм аз тази дето ще ти казва какви диети да пазиш, ама я кажи спортуваш ли? |
|
|
 |
Къдрокоска

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 4:16 pm Заглавие:
|
|
|
Хвани се да спортуваш нещо , ама гледай да е някакъв по интезивен спорт , бойно изкуство , плуване..Това в комбинация със хранителния ти режим ще ти помогне , гарантирам ти ...Успех!!!  _________________ Не взимай живота прекалено на сериозно ,и без това никой не се е измъкнал жив от тук ! |
|
|
 |
kika79
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 8:41 pm Заглавие:
|
|
|
за съжеление не мога да спортувам защото заболяването ми е на костите и не става а лекарят ме прати на диетолог обаче поради интензитета на живота ми не успях да спазвам указанията му. Затова и сега търся помощ _________________ and in the end
the love you take
is equal to the love you make |
|
|
 |
Anti_4alga

Регистриран на: 14 Окт 2007 Мнения: 1495 Местожителство: in your heart ! :P
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 9:58 pm Заглавие:
|
|
|
| kika79 написа: |
| за съжеление не мога да спортувам защото заболяването ми е на костите и не става а лекарят ме прати на диетолог обаче поради интензитета на живота ми не успях да спазвам указанията му. Затова и сега търся помощ |
Eeeem na4i ne doktorat e vinooven,a ti! !Trqbvalo e da spazva6 to4no ukazaniqta mu! Poseti pak lekarq i go pitai! _________________
|
|
|
 |
zzaska
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 10:32 am Заглавие:
.. |
|
|
Здрасти
..имам книгата на Майкъл Търмънд "Преобразяване на тялото за 6 дни", честно казано аз не съм пробвала този режим, но пише, че е точно за такива случаи, когато зациклиш на еднон място
..програмата се състои в това, да се яде по маничко, но 5-6 пъти на ден, предимно месо и ориз. Така се засилва метаболизма
Пробвай  _________________ ..само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса..
|
|
|
 |
saphire_eye
|
Пуснато на: Съб Дек 01, 2007 11:12 am Заглавие:
|
|
|
Диетата на Аткинс изобщо не е полезна,защото лишава организма от въглехидрати,които са основният ти източник на енергия,а ако продължиш с нея,могат да възникнат сериозни проблеми със здравето ти,като например сърдечно-съдови
Бих ти препоръчала диетата Саут бийч(диетата на южния плаж),далеч по-здравословна е!Намери я в нета и яж продукти със захарен индекс по-малко от 35 в първите 2 седмици,а следващите 2-със захарен индекс до 50  _________________
Пътят към звездите е труден...
А още по-труден е, ако го извървиш с неудобни обувки  |
|
|
 |
avangard

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 10:09 am Заглавие:
|
|
|
Може да пробваш зелен чай, но не повече от 2 на ден. Разбира се, ако докторът ти каже, че може. Аз така все още свалям. Но имай предвид, че не трябва да се прекалява, защото може да се обезводниш от честото ходене до тоалетна. Иначе диетата от последния брой на Космополитан е много ефективна. Майка ми я пробва и е свалила 2 кг за 2 седмици. _________________
|
|
|
 |
_nevinna_
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:22 am Заглавие:
|
|
|
| мога да ти предложа книгата на майкъл търмънд вече 3ти ден съм на тази диета и отслабнах 2 кг и важното е че не си гладна.ядеш по 6 пъти на ден.книгата е много интересна и полезна |
|
|
 |
pepito sladkata

|
Пуснато на: Пет Яну 11, 2008 10:36 pm Заглавие:
|
|
|
| Ако си момиче не дей много да се ограничаваш от храната, защото после може да имаш проблеми с цикъла!По добре повечко спортувай! |
|
|
 |
Monro
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 2:46 pm Заглавие:
|
|
|
Предлагамти да пиеш Л-карнитин да спортувай яж плодове, зеленчуци, бяло месо и риба. Никакав хляб, захар и мазнотии изобщо ще ти помогне ще видиш!!!  _________________ Често копирана, никога достигната! |
|
|
 |
issy_pissy

|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 3:14 pm Заглавие:
|
|
|
Абе,давате съвети на момичето да спортува,а явно не сте прочели,че тя не може,защото има заболяване на костите!!!!
А ако ходиш на рехабилитация за раздвижване няма ли да помогне?...сега ми хрумна,не знам как е!Майка ми ходеше,защото тя има мн големи проблеми с костите...има луксация!!!
А иначе мога да ти кажа една диета,ама и тя като ти свикне организма зацикляш!Аз имах да свалям 10кг,а свалих само 6---без спорт Може би,ако си бях направила труда да спортувам щеше да има резултат!
А има и една книга"Да отслабнем завинаги"(мисля,че това беше името),където се яде предимно месо...бяха 3 или 4 етапа...та ядеш месо и като преминеш на последния етап постепенно започваш да си вкарваш всички храни!!!Вуйна ми и братовчедка ми я правиха---вуйна ми свали 16 кг май,а братовчедка ми не помня,ама тя беше напълняла в следствие на бременност и беше натрупала мн след това,даже я мислеха за бременна в 6ти месец!!!А сега е мн слаба!!!! _________________ Когато нямаш нищо интересно за казване- по-добре си замълчи!!! |
|
|
 |
Monro
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 9:27 pm Заглавие:
|
|
|
О много съжалявам наистина не съм обърнала внимание в такъв случай ти предлагам разходки и преди година лятото ядях само плодове зеленчуци и най-вече салати домати краставици със сирене (слагала съм си и шунка или кашкавал) и бях доста свалила но аз доста ходех и то само разходки никакви други подобни натоварвания _________________ Често копирана, никога достигната! |
|
|
 |
straighty
|
Пуснато на: Пон Фев 11, 2008 11:44 pm Заглавие:
|
|
|
Абе вие четете ли изобщо
или си пишете за бройката мнения?
Мацката пише, че не може да спортува!
Аз мога само да препоръчам да чете
бгмама там има цял раздел за това,
много е богата информацията, много диети,
да си избере и пожелавам успех, че не е
лесно това... _________________
|
|
|
 |
lolo
|
Пуснато на: Вто Фев 12, 2008 8:27 pm Заглавие:
|
|
|
| issy_pissy написа: |
Абе,давате съвети на момичето да спортува,а явно не сте прочели,че тя не може,защото има заболяване на костите!!!!
А ако ходиш на рехабилитация за раздвижване няма ли да помогне?...сега ми хрумна,не знам как е!Майка ми ходеше,защото тя има мн големи проблеми с костите...има луксация!!!
А иначе мога да ти кажа една диета,ама и тя като ти свикне организма зацикляш!Аз имах да свалям 10кг,а свалих само 6---без спорт Може би,ако си бях направила труда да спортувам щеше да има резултат!
А има и една книга"Да отслабнем завинаги"(мисля,че това беше името),където се яде предимно месо...бяха 3 или 4 етапа...та ядеш месо и като преминеш на последния етап постепенно започваш да си вкарваш всички храни!!!Вуйна ми и братовчедка ми я правиха---вуйна ми свали 16 кг май,а братовчедка ми не помня,ама тя беше напълняла в следствие на бременност и беше натрупала мн след това,даже я мислеха за бременна в 6ти месец!!!А сега е мн слаба!!!! |
Това е на Дюкан диетата ) И аз съм на нея и свалих 3 кг, ама аз толкова и исках и сега съм на 3 период  _________________
http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM |
|
|
 |
|