Проблем с лицето...
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
broken`dreams

МнениеПуснато на: Вто Яну 23, 2007 5:57 pm    Заглавие: Проблем с лицето... Отговорете с цитат

Мацки трябва ми компетентен съвет! На 17 съм и от 3 години може би вече имам проблеми с акнето,което с каквото и да го третирам не изчезва и не изчезва---оправя се за малко и после пак Crying or Very sad Не е тежко акне,но все пак е ужасно...вече започвам сериозно да се замислям дали всичко е от възрастта и би трябвало скоро да премине или вечно ще си ги имам тези грижи Crying or Very sad Въпреки че всеки месец ходя на козметик да ми почиства лицето имам петна от третирани пъпки,които не се заличават и като цяло имам доста неравномерен тен по лицето,а това ме побърква Sad Има ли някаква процедура,която да изравни тена на лицето ми и да нямам каквито и да било петна или белези...нещо ефикасно за този проблем...??? И друго искам да ви попитам-понеже лицето ми попринцип е светло ,а аз искам да поддържам здравословен тен през цялото време на годината , от няколко месеца ползвам Holiday Skin за лице,но предвид неравномерния ми тен попринцип и пъпките се получава ефект "Уау" , а и ефекта на самия продукт май не е толкова равномерен и идеален...преди използвах нон стоп всякакви фон-дьо-тени и то все от качествените,но с това недотам перфектно лице ефекта беше по-скоро обратен Sad Confused Какво бихте ми препоръчали вие?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mulatasabrosa

Местожителство: en tu corazon

МнениеПуснато на: Вто Яну 23, 2007 6:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ЕМИ това с тена не знам как да го оправиш , осен да отидеш на солариум и да потъмнееш, знам ли Sad, за петната и пъпките има различни козметики и серии, които третират този проблем!Тук има много теми за акнето,за почистване на лицето и т.н Може би в твоя случай ще е по-добре да се консултираш с дерматолог , за да не стане някоя по-голяма беля !

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
Tenebrus

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Вто Яну 23, 2007 6:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

едно мога да кажа със сигурност...ще намалее с времето...
аз съм на 21 и до преди 1-2 години имах още супер проблемна кожа...
сега се оправи...и с малко козметика стана добре...макар че сега се поразпуснах (не ме линчувайте Smile )

По добрия форум!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Sisi :)

МнениеПуснато на: Сря Яну 24, 2007 8:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Защо не опиташ с билков пилинг (Green Peel) доста салони правят тази процедура вече. Това е пилинг, при който горния слой на епидермиса се излющтва и отдолу се появява чисто нова кожа Smile Не знам как да го обясня, по-добре разпитай в салоните ще ти кажат най-добре Very Happy Процедурата е малко скъпа, но спред мен си заслужава Cool

МнениеПуснато на: Сря Яну 24, 2007 9:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

аз знам, че Clinique имат такъв продукт, който е точно за изчистване на петната останали от пъпки

For the world you're somebody, for somebody you're the world
Върнете се в началото
glamorous

МнениеПуснато на: Сря Яну 24, 2007 12:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

АЗ си реших проблема с продуктите на Талодерма. Ползвала съм каква ли не скъпа козметика, но тази ми изчисти и пъпките, изравни и тена.
Продуктите са невероятни и освен това евтини. Към 3-4 лева са.
Върнете се в началото
Vliubeni_Sulzi

Местожителство: из софийските потайности

МнениеПуснато на: Сря Яну 24, 2007 3:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Преди да идеш на каквито и да е процедури консултирай се с дерматолог- аз така направих- изписа ми лосион и маска , които се приготвят в аптека. За петънца от пъпки ползвам Руборил на Исисфарма. В аптеки ремедиум го има тоя крем 22-23лв е, ползва се няколко месеца, за да има ефект, но първо иди на дерматолог, за да помогне за пъпките, а после и за петънцата. Късмет- борбата е дълга.

П.П> ако нямаш ч1ак толкова много пъпки не си за пилинг, аз я питах моята дерматоложка и каза, че няма нужда, ако не е тежка форма.

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-ефиксното лечение да изчезнат окончателно е ZINERIT-RAZTVOR,също и DALACIN,ползвала съм ги и двете и са страхотни,дори и сега като ми излезе някоя пъпка едно мазане и съм готова,за белезите е много добро CONTRATUBEX,
Върнете се в началото
Vliubeni_Sulzi

Местожителство: из софийските потайности

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз позлзвах 2 флакона зинерит със Скинорен крем, но нямаше ефекта, който е имал при другитеSad Затова отидох на дерматолог, тя прецени кое е най-добре за мен и това ми се махна от главата. Зинерита и Скинорена имаха само кратък ефектSad

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

при мен пък Зинерита имаше страхотен ефект но не крема а течния разтвор,вевчр като се намежех и до сутринта нямаше нищо,a за Скинорена получих алергия и не знам как действа
Върнете се в началото
ivelinka

Местожителство: В рая

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

skapa az imam sa6tiq problem.az sam na 17 nqmam tejka forma akne no imam po 1-2 pap4ici VINAGI probvala sam vsi4ko i ve4e neznam koe mi deistva i koe ne ot tolkova smqna na produkti.edno vreme hodih na kozmetik i tq mi otpu6va6e 4ernite to4ki 4rez igla razranqva6e mi kojata i az 1 mesec takmo minaha i pak otivam i tq pak gi raztvarq i to ve4e belezi ostanaha.liceto mi e sa6to kato tvoeto nerazvnomerno buzite mi sa leko rozovi4ki i imam tamni petna po liceto i az polzvam fondioteni no imam 4usvtvoto 4e 75% ot 4ernite mi to4ki i papki sa na osnova na fondiotena.polzvala sam i avtobranzanta na avon no stana o6te po zle na golemi 4erno-kafqvi petna vse edno 4e ne sam se mila.iskam da hodq na solarium no sam ot malak grad i tuk nqma taka 4e...ujas!
ivelinka

Местожителство: В рая

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edin vapros kakvo e Зинерита i Скинорена? s lekarsko predpisanie li sa?kolko struvat? i tova hap4eta li sa ili krem ili losion? 6te obesni li nqkoi?
glamorous

МнениеПуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ivelinka написа:
edin vapros kakvo e Зинерита i Скинорена? s lekarsko predpisanie li sa?kolko struvat? i tova hap4eta li sa ili krem ili losion? 6te obesni li nqkoi?

skinoren е крем, в тубичка е. Струваше преди 2-3 години към 17-18 лева, ефективен е. За Зинерит знам, че е лосион. И двете са лекарствени продукти. За Зинерит по-добри отзиви съм чувала.
Върнете се в началото
pegi_sf

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 5:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Зинерита е около 10-12 лв и е много ефективен,във всички аптеки го има,без рецепта се купува,аз го ползвам и много ми харесва,гори пъпките веднага,той е за самите пъпки а Скинорена е за белезите,но Контратубекса е по-добър за белезите отколкото Скинорена
Върнете се в началото
devil666

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: Сря Фев 14, 2007 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пъпките можеш да ги намалиш и със салициловия спирт - и той се продава в аптеките. Мажи се всеки ден с едно памуче и ще изсъхнат. В едната тема даже беше обяснено как да го смесиш с едно друго лекарство. Само че аз не съм имала проблеми с пъпките и не съм кой знае колко запозната с козметиката в тая област.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    www.cosmopolitan.bg Форуми -> Мода и красота Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети