Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Невероятната история на кралица Виктория

 

Оценка: (0/5)

Довереникът на кралицата на Стивън Фриърс (Измамниците, Кралицата) идва в кината този петък (29 септември). Филмът e създаден по книгата на Шрабани Басу и ще пренесе зрителите в английския Кралски двор на Великобритания от края на XIX в.

Невероятната история на кралица Виктория

7 кралски особи и техните тайни за перфектен външен вид

Ще станеш свидетел на удивителната действителна история на приятелството между кралица Виктория (носителката на „Оскар“ Джуди Денч) и нейния млад индийски слуга Абдул Карим (Али Фазал).

Невероятната история на кралица Виктория

Истинска история на едно неочаквано приятелство по време на забележителното управление на кралица Виктория (носителката на „Оскар“ Джуди Денч). Когато Абдул Карим (Али Фазал), млад слуга, който пристига от Индия, за да присъства на тържествата по случай Златния юбилей на кралицата, той изненадващо се превръща в любимец на Нейно величество. Докато кралицата поставя на изпитание постулатите на една институция, която самата тя обитава от десетки години, двамата оформят неочакван и предан съюз, който всички в домакинството на двореца опитват всячески да унищожат. Със задълбочаването на приятелството им, кралицата започва да вижда един променен свят, а благодарение на новата гледна точка, тя започва да си възвръща човечността.

Невероятната история на кралица Виктория

Невероятната история на кралица Виктория

„Довереникът на кралицата“ идва в кината на 29 септември 2017 г. 


Виж ощеНово в Cosmo