Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бъди ПРИВЛЕЧЕНА още от началото на годината

 

Оценка: (0/5)

Харесваш ли българските филми? Щастливи сме да ти споделим, че 2018-а ще започне с премиерата на лентата, която обещава да те очарова, завладее, разсмее, разплаче... С две думи – Привличане е всичко това, което чакаш да видиш по екраните отдавна. И ще се случи на 23 февруари.

Бъди ПРИВЛЕЧЕНА още от началото на годината

Да, сигурно вече си чула, че в главните роли са Яна Маринова, Луиза Григорова, Александър Сано, Койна Русева, Радина Боршош (само как играе това момиче) и Башар Рахал. Яна и Башар са и продуценти на Привличане, режисьор е Мартин Макариев, а монтажистът (Не забравяй за него! Той е човекът, който реди пъзела на това, което ще гледаш скоро) е Никола Миленов – познато име от Бензин на Асен Блатечки, Вила Роза – отново на Мартин Макариев, и прочие, и прочие.

Но, да се върнем на филма. Наистина сме привлечени още от трейлъра и нямаме търпение да видим изпълнението. Особено след като Яна Маринова сподели, че това е историята на живота й, в сценария е писала за себе си и затова не й се е наложило да играе изобщо.

За Башар е ясно, че трябва да се гледа – прекрасна игра, както и тази на Койна Русева. Пристрастни сме, признаваме си, макар че любимката ни е в образа на негативен персонаж.

Бъди ПРИВЛЕЧЕНА още от началото на годината

Действието се развива в училище, но не си мисли, че ще видиш българската версия на Опасен ум с Мишел Пфайфър. Повече няма да ти издаваме подробностите, ще оставим на теб изненадата и насладата от факта, че българското кино се възражда.

Бъди ПРИВЛЕЧЕНА още от началото на годината

2018-а обещава да е интересна с истории, така че не чакай, започвай да пишеш и своята отсега.


Виж ощеНово в Cosmo